10/03/15

Koomatiistain piristysvinkit

20 58 Näyttökuva 2015-3-10 kello 11.29.36.png

Muutaman kerran kuukauteen sattuu aina sellaisia iltoja, kun uni ei vain tule. Päässä hyrrää aivan liian monta ajatusta eikä sitä virtaa vain saa pysäytettyä. Eiliselle osui sellainen ilta ja ai kuinka onkaan turhauttavaa maata väsyneenä valveilla, kun toinen vetää vieressä unta palloon jo kolmatta tai neljättä tuntia. Ja sen mukainen on myös olotila tänään: töttöröö. :D

Ajatus ei juuri nyt lennä, joten niinpä jaan vain omat väsyneen tiistain piristysvinkkini:

1) Pue päälle jotakin iloista ja värikästä, kuten tämä meikäläisen ihana pinkki takki. Takaan, ettei kukaan huomaa silmäpussejasi, jos puserosi häikäisee vastaantulijaa silmiin. ;)

2) Katso tämä video 12-vuotiaasta Ryan Goslingista tanssimassa haaremihousuissa MC Hammer -tyyliin. Kyllä vääntyy väsyneinkin naama hymyyn! Lisäksi: näistä muuveista voisi ottaa oppia seuraavaa baarireissua varten ja biisikin on kova kuin mikä.

Translation: My tips for tired Tuesday: 1) Wear something colourful like this pink jacket and no one will notice the bags under your eyes. 2) Watch this video of 12-year-old Ryan Gosling dancing to some techno music in harem pants. It won’t take the tired feeling away, but it will make you smile. ;)

Photo: @jennipupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • sofia_

  Eikäää mikä ihana video! Piristi todella mun ruokiksen!:D Mikä hurmuri Ryan on ollu jo tuolloin!

 • Aisha J

  Kyllä piristi :D Ja ihana takki ja tukka sinulla!

 • Kiitos tästä! :D Tuo video tosiaankin piristi mun päivää! Haha!

 • HAMI

  eiiii en kestäny kattoa vdeota muutamaa sekuntia pidempään :–D

 • Haha! Joo todellakin tiedän tän tunteen. Oli ennen mun normiarkea, silloin kun tein vielä ”täyttä listaa” työpaikassani. En nukkunut koskaan ilman jotain turrutusta, ja todellakin olo oli sen mukainen. Itseasiassa tajusinkin tän just nyt tätä kommenttia kirjoittaessani! Olen viime päivät ihmetellyt, miksi olen aamuisin niin virkeä. Ja sehän johtuu just siitä, että nukun nykyisin, ja jopa ihan ”luomuna”. Mikä ihana oivallus. Tulipa hassu kommentti, toivottavasti et pahastu :D

  http://www.peaceandstyle.fi

 • mirmeli

  mulla oli eilen ihan samanlainen ilta, joten samastuin ja tää lohdutti keskellä kiireistä ja väsynyttä päivää. parempia unia ensi yönä! :)

 • Hassua, olipas osuva kirjoitus! Koska itselläni meni ilta aivan samoin, ettei uni meinannut tulla, sitten heräilin yöllä ja aamulla unet loppuivat jo aivan turhan aikaisin ennen kuutta, jolloin aloinkin sitten kirjoittamaan koulujuttuja. Päivä onkin sitten mennyt juurikin koomaillessa.. :D

 • Laura T.

  Siis miksi Ryan ei ole ollut tanssielokuvissa?!?! Vapise Channing Tatum!

  Ps. Näytät ihan ällistyttävän kauniilta. Vaikka en kulmakarva-asioista tiedä mitään, niin sun kulmat näyttää aivan erityisen freeseiltä.

 • Vierailija

  Ihana postaus, piristi! Ja toi video, niin symppis! Mistä muuten sun paita ja takki ovat?

 • Vierailija

  Niin ja vielä noista sun kulmakarvoista, onko ne tässä ihan ”luonnontilassa” vai ootko meikannut/värjännyt niitä. T.edellinen kommentoija

 • Jenniii

  Takki on Won Hundredin ja paita Ivy Revelin. Takin ostin viime kesänä Berliinistä ja paidan olen saanut blogin kautta. :)

 • Jenniii

  Kulmakarvoissa on kulmakynää oman värin tehosteena. :) Onkin ollut suunnitteilla tehdä kulmakarva-juttu, kun kulmistani kovasti kysellään!

 • Jenniii

  No niinpä! Se katse siinä videon alussa – kuka 12-vuotias flirttailee noin? :D No Ryan Gosling tietysti, haha.

 • Jenniii

  Hyvähyvähyvä! :D Ja kiitos!

 • Jenniii

  Löytyisiköhän Ryanin nuoruudesta lisääkin tällaisia aarteita… Mietinpähän vain, että mitenköhän coolia on ollut tuolla ihan kunkkuna tyttöjen keskellä ainoana poikana bailata. :D On tainnut Ryan olla naisten suosikki jo pienestä pitäen, eikä ihme. ;)

 • Jenniii

  Haha. :D

 • Jenniii

  Joo, minullakin on joskus elämä ollut melko pitkäänkin sellaista, että yöt tuli nukutta huonosti ja stressi vaivasi yötä päivää. Tuolloin ymmärsin irtisanoutua työpaikasta, joka sai voimaan huonosti ja sitä päätöstä en ole kyllä katunut kertaakaan. :) Onneksi nyt tämä kuormitus on ollut vain hetkellistä ja pääasiassa vielä kivoja juttujakin! Hienoa kuulla, että olet päässyt omista uniongelmistasi yli. :)

 • Jenniii

  Kohtalotoveri! <3 Onneksi on viikonloppu edessä!

 • Jenniii

  Kylläpä on moni pyöriskellyt sängyssään heti viikon alkuun unettomana. Toivottavasti loppuviikko on tuonut mukanaan parempia öitä! :)

 • Jenniii

  No niinpä! Nyt joku mahtava 2000-luvun tanssielokuva henkeen Footloose ja Ryan pääosaan! ;) Ja suurkiitos Laura kauniista sanoistasi. <3 Nyt on ollut hyvä kulmakarvaviikko, sillä viime viikolla Yves Saint Laurentin meikkaajanero Janita näytti minulle erään meikkikikan. Laitan sen pikimmiten ensi viikolla jakoon, jahka pääsen reissuiltani takaisin kotiin!

Related posts