8/03/15

Silkkipöksyissä

17 52 asu2-maalis3.jpg

Ai että kun tekisi jo mieli verhoutua ihaniin keveisiin ja keväisiin asuihin, mutta säävelhot eivät ihan ole samaa mieltä. Sääennusteessa naistenpäiväksi lupailtu auringonpaiste vaihtui harmaaseen sadesäähän, mutta se ei iloista mieltä latistanut. Kapinoin vähän surkeaa säätä vastaan pukemalla päälle tummansiniset silkkihousut, joiden väljiin lahkeisiin tuuli tarttui hanakasti. Parhaimmillaan pöksyt toki olisivat ilman takkia ja nilkat paljaina kivojen sandaalien tai korkokenkien kanssa, mutta sitä hetkeä saan kai vielä odotella.

Seurakseen silkkipöksyt saivat hempeän vaaleanpunaisen kasmirneuleen ja metallisen violettina hohtelevan pussukan, jonka löysin viime viikonloppuna Samujin sample salesta. :) Tästä asusta ei nyt ehkä tullut ihan oma lemppari – vähän liian hillitty omaan makuun, mutta odotan innolla, että pääsen testailemaan näitä housuja muidenkin kokonaisuuksien kera. Ja hei, vielä myöhäiset naistenpäivän toivotukset kaikille teille!

Translation: Outfit from today. Not one of my favourites after all, but I’m looking forward to trying out these beautiful silk trousers again!

asu2-maalis1.jpg

Takki // coat H&M Trend, kasmirneule // cashmere sweater Zara, silkkihousut // silk trousers COS, nilkkurit // ankle boots Filippa K, clutch Samuji, kaulakoru // necklace Lindex (saatu blogin kautta / gifted)

asu2-maalis4.jpg asu2-maalis7.jpgasu2-maalis5.jpg asu2-maalis6.jpg asu2-maalis8.jpg asu2-maalis9.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Laura T.

  No nyt on täydelliset pöksyt. Tosin tällaiselle purkkakasoihin istujalle varsin hasardit (kokemusta on).

 • Lovely outfit! You look so pretty and your pants and necklace are such a great pieces.

  http://lartoffashion.blogspot.com

 • sannero

  Ihanat housut! Sääli että sää ei siellä naistenpäivää suosinut, täällä Turussa aurinko paistoi koko päivän, ah kevät :)

 • Mariaa

  Täytyy sanoa, että itselläkin vaatekaapissa kuumottaa jo keveämmät vaatteet, odotan niin malttamattomana, että sää vielä lämpeää. Kuulen jo oikein vaatteiden huutelut kaapista pitkän talven jälkeen. :D

  Ja tuo laukku on niin hieno, haluaa kanssa. :)

 • Ostaisin kyllä tuollaiset silkkipökät heti, jos sattuisivat kävelemään vastaan. Olisivat varmasti ihanan ilmavat lämpimämmillä keleillä! Minusta tämä asu taas oli juuri sopivan hillitty, mutta oma tyylini taitaakin olla enemmän kallellaan tuonne hillityn suuntaan :)

 • Jenniii

  Apua, purkkaan istuminen kuulostaa surkealta! Toivottavasti eivät olleet jalassa lempparihousut. :D Oma pefletti mukaan julkisille paikoille? ;)

 • Jenniii

  Thanks Natali! :) I love those pants, but now I’m waiting for a nicer weather to wear them without socks!

 • Jenniii

  No sanos muuta! Juuri ennen auringonlaskua sitten kirkastui ja silloin olikin ihan tosi keväinen tunnelma, mutta päivällä satoi vettä. Mutta kyllä se kevät sieltä tulossa on. :)

 • Jenniii

  Sama juttu! Tekisi jo mieli vaihtaa villakangastakki keveämpään, mutta ihan vielä en tarkene. Mutta eipä tässä varmaan enää kauaa tarvitse kärvistellä… :)

 • Jenniii

  Minulla kävi kyllä aikamoinen tuuri, sillä nämä nimenomaiset pökät kävelivät vastaan vieläpä puoleen hintaan alennusmyynneissä. <3 Toivotaan, että teikäläisenkin tielle osuvat vielä jotkut vastaavanlaiset!

 • Laura T.

  Se oli hieno hetki elämässä. Tapahtuipa kerran Helsingissä Aleksanterinkadulla kuumana kesäpäivänä. Kävelin muina naisina purkka peräsimestä pohkeseen asti liiskautuneena. Nää on näitä.

  Tässä on ihan uudenlainen markkinarako kertakäyttöpefleteille.

 • Hanna K

  Oih, ihanaa värien harmoniaa! Vaaleanpunaista, violettia, sinistä, kultaa… Olet Jenni mestari! :–)

 • Ihana asu, just lempparivärejäni! Ja tuo laukku on kyllä niin hieno! :)

 • epätietoinen

  Hei,

  kauniit housut, olen itsekin katsellut silkkihousuja, joten nopea kysymys sinulla ja teille muille, joilla silkistä kokemusta housumateriaalina. Miten silkin ryppyyntyminen? Eli menevätkö ryppyyn miten paljon? Jos miettii siis esim. toimistopäiviä, jotka sisältävät paljon istumista. Kiitos kaikille, jos joku osaa vastata! (paidoista on kokemusta, ja ne on aika ookoo ryppyjen suhteen.

 • Jenniii

  Voi vitsit, kiitos! :) Kiva, että tykkäsit väreistä!

 • Jenniii

  No sepäs sattui. :) Ja laukku on ihan uusi lemppari. Mietin alkuun, että käyttäisin sitä ihan meikkipussina vain, mutta taidankin jättää tällaiseen clutch-käyttöön!

 • Jenniii

  Silkki tosiaankin rypistyy aika helposti, mutta oman kokemukseni mukaan rypistymisherkkyys riippuu hiukan myös silkin paksuudesta ja tuntumasta – silkkikankaitakin kun on monenlaisia ihan ohuesta paksumpaan ja röpelöisemmästä sileämpään. 

  Itse olen näissä housuissa istuskellut jo yhden parin-kolmen tunnin teatterinäytöksen ja vielä muutaman tunnin ravintolaillallisen siihen päälle, enkä kyllä huomannut, että housut olisivat mitenkään silminnähden rypistyneet (en ole siis kertaakaan esim. itse silittänyt ja nämä kuvat on otettu viikko tuon teatterireissun jälkeen). Kunhan itse muistaa suoristaa lahkeet pyllyn ja reisien alta ennen kuin istuu, niin en usko, että on ongelmaa. :)

Related posts