7/03/15

Kurkistus syksyyn: Sanna Naapuri AW15

4 44 sanna-naapuri-aw15-1.jpg

Upein printein ja kuvioin koristelluista silkkipuseroistaan tunnettu suomalaissuunnittelija Sanna Naapuri on jo raottanut vähän verhoa ensi syksyn mallistonsa osalta ja ajattelin vilauttaa näitä uusia mallistokuvia myös teille. Parin viime malliston maalailevat kuosit ovat vaihtuneet pikkutarkkaan ja geometrisille muodoille uskolliseen kuviomaailmaan pienellä romanttisella twistillä höystettynä. Tämä mallisto on ehdoton lempparini Sannan tähän asti tekemistä – voisin pukeutua paidoista jokaiseen. Ja kivaa huomata, että paitojen joukossa mukana on nyt myös mekko ja paidoistakin useampaa eri mallia. Upeaa työtä! :)

Translation: Let me offer you a little sneak peek to next autumn already, since fashion and print designer Sanna Naapuri just released pictures of her AW15 collection. Long story short: I just LOVE it. :)

sanna-naapuri-aw15-4.jpg sanna-naapuri-aw15-2.jpg sanna-naapuri-aw15-3.jpg sanna-naapuri-aw15-6.jpg sanna-naapuri-aw15-7.jpgsanna-naapuri-aw15-5.jpg sanna-naapuri-aw15-8.jpg sanna-naapuri-aw15-10.jpg

Photos: Sanna Naapuri AW15

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts