7/03/15

Kurkistus syksyyn: Sanna Naapuri AW15

4 51 sanna-naapuri-aw15-1.jpg

Upein printein ja kuvioin koristelluista silkkipuseroistaan tunnettu suomalaissuunnittelija Sanna Naapuri on jo raottanut vähän verhoa ensi syksyn mallistonsa osalta ja ajattelin vilauttaa näitä uusia mallistokuvia myös teille. Parin viime malliston maalailevat kuosit ovat vaihtuneet pikkutarkkaan ja geometrisille muodoille uskolliseen kuviomaailmaan pienellä romanttisella twistillä höystettynä. Tämä mallisto on ehdoton lempparini Sannan tähän asti tekemistä – voisin pukeutua paidoista jokaiseen. Ja kivaa huomata, että paitojen joukossa mukana on nyt myös mekko ja paidoistakin useampaa eri mallia. Upeaa työtä! :)

Translation: Let me offer you a little sneak peek to next autumn already, since fashion and print designer Sanna Naapuri just released pictures of her AW15 collection. Long story short: I just LOVE it. :)

sanna-naapuri-aw15-4.jpg sanna-naapuri-aw15-2.jpg sanna-naapuri-aw15-3.jpg sanna-naapuri-aw15-6.jpg sanna-naapuri-aw15-7.jpgsanna-naapuri-aw15-5.jpg sanna-naapuri-aw15-8.jpg sanna-naapuri-aw15-10.jpg

Photos: Sanna Naapuri AW15

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sonja Säde

  Omg! Jäin ihan kuolaamaan tota neljännen kuvan kullan sävyistä toppia! Mistä näitä ihanuuksia saa ostaa? Suunnittelijan sivuilla ei näkynyt infoa..

 • Näissä kauniissa paidoissa näkee selkeät idän vaikutteet – kimonot tulevat mieleen! <3 Silkki on kyllä ihanan yleellinen materiaali.

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Sanna Naapuri

  Hei Sonja,
  Kiitos kommentistasi, kiva kuulla että tykkäät mallistosta! Spring/Summer 2015 mallisto tulee myyntiin Kaarina K’n liikkeessä parin viikon päästä. Pre Fall mallisto tulee myös myyntiin Toukokuussa Wolf & Badgerin nettikauppaan: http://www.wolfandbadger.com.&nbsp;

  Keväisin terveisin!

  Sanna

 • Sonja Säde

  Ihan mahtavaa, kiitos tiedosta! Tavalla tai toisella varmasti hankin jotain ihanaa sun myyntiin tulevista mallistoista!

Related posts