6/03/15

Päivän teemana pusuhuulet

15 47 asu-maalis4.jpg

Tänään tyyliteemana olivat pusuhuulet, sillä varustelin itseni aamulla sekä suukkosuin koristellulla silkkipaidalla että luumunsävyisellä huulipunalla. Että muisk vain teillekin! :) Sonia Rykielin aivan-liian-kallis silkkipaita on osoittautunut siihen tuhlattujen pennosten arvoiseksi, sillä olen käyttänyt sitä ihan älyttömän paljon. Pusupaita on samanaikaisesti skarppi mutta leikkisä eli ihan täydellinen piristys monenlaisiin asuihin.

Tällä kertaa pusuhuulet saivat seurakseen lempparifarkut, mustat-perusnilkkurit ja sinivihreän villatakin, jonka on ihan täydellinen lämmike takin alle näinä vielä vähän koleina kevätpäivinä. Joskus inspis on tosi pienestä kiinni: en tajua, miksen ole aiemmin ymmärtänyt yhdistää tätä neuletakkia kauluspaitoihin. Varsinkaan kun samaan aikaan olen tuskaillut, mitä muuta kauluspaitojen kanssa voisi pukea kuin bleiserin tai villapaidan. Joskus ei kertakaikkiaan vain leikkaa. :D No hidaskin sytytys on parempi kuin, ettei sytyttäisi lainkaan.

asu-maalis1.jpg

Laitoin tukan tänään vaihteen vuoksi kiinni, vaikka polkkamalli alkaa olla jo sen verran lyhyt, että ihan kaikki hiukset eivät ponnarissa tahdo pysyäkään. Toisaalta, onpahan rennomman näköinen look, kun suortuvia irtoilee hiuslenkistä itsekseen. Tällä lyhyemmällä polkkatukalla se puoliponnarikin voisi toimia paremmin – jotenkin hiukset asettuvat nyt ihan jo itsestään siihen malliin. Pitää siis vielä jatkaa kampauskokeiluja…

Tämä uusi vaalempi tukka on ehkä osasyynä myös siihen, miksi olen innostunut leikittelemään vähän tummemmalla huulipunalla pitkästä aikaa. Kyllästyin välillä luumunsävyiseen huulipunaan pahemman kerran, mutta nyt fiilis on uusissa kutreissa niin freessi, että jotenkin tämä tummakin puna toimii taas ihan eri tavalla. 

Translation: Theme of the day and the outfit: kisses – on my shirt and lips. ;) XXX

asu-maalis9.jpg

Neuletakki // cardigan Tiger of Sweden, silkkipaita // silk blouse SONIA by Sonia Rykiel, farkut // jeans Never Denim / BikBok*, korkonilkkurit // ankle boots Filippa K, sormus // ring vintage, huulipuna // lipstick Yves Rocher (Grand Rouge 42 Violine Lumineux)*

*saatu blogin kautta / gifted

asu-maalis2.jpgasu-maalis10.jpgasu-maalis5.jpg asu-maalis8.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts