6/03/15

Päivän teemana pusuhuulet

15 62 asu-maalis4.jpg

Tänään tyyliteemana olivat pusuhuulet, sillä varustelin itseni aamulla sekä suukkosuin koristellulla silkkipaidalla että luumunsävyisellä huulipunalla. Että muisk vain teillekin! :) Sonia Rykielin aivan-liian-kallis silkkipaita on osoittautunut siihen tuhlattujen pennosten arvoiseksi, sillä olen käyttänyt sitä ihan älyttömän paljon. Pusupaita on samanaikaisesti skarppi mutta leikkisä eli ihan täydellinen piristys monenlaisiin asuihin.

Tällä kertaa pusuhuulet saivat seurakseen lempparifarkut, mustat-perusnilkkurit ja sinivihreän villatakin, jonka on ihan täydellinen lämmike takin alle näinä vielä vähän koleina kevätpäivinä. Joskus inspis on tosi pienestä kiinni: en tajua, miksen ole aiemmin ymmärtänyt yhdistää tätä neuletakkia kauluspaitoihin. Varsinkaan kun samaan aikaan olen tuskaillut, mitä muuta kauluspaitojen kanssa voisi pukea kuin bleiserin tai villapaidan. Joskus ei kertakaikkiaan vain leikkaa. :D No hidaskin sytytys on parempi kuin, ettei sytyttäisi lainkaan.

asu-maalis1.jpg

Laitoin tukan tänään vaihteen vuoksi kiinni, vaikka polkkamalli alkaa olla jo sen verran lyhyt, että ihan kaikki hiukset eivät ponnarissa tahdo pysyäkään. Toisaalta, onpahan rennomman näköinen look, kun suortuvia irtoilee hiuslenkistä itsekseen. Tällä lyhyemmällä polkkatukalla se puoliponnarikin voisi toimia paremmin – jotenkin hiukset asettuvat nyt ihan jo itsestään siihen malliin. Pitää siis vielä jatkaa kampauskokeiluja…

Tämä uusi vaalempi tukka on ehkä osasyynä myös siihen, miksi olen innostunut leikittelemään vähän tummemmalla huulipunalla pitkästä aikaa. Kyllästyin välillä luumunsävyiseen huulipunaan pahemman kerran, mutta nyt fiilis on uusissa kutreissa niin freessi, että jotenkin tämä tummakin puna toimii taas ihan eri tavalla. 

Translation: Theme of the day and the outfit: kisses – on my shirt and lips. ;) XXX

asu-maalis9.jpg

Neuletakki // cardigan Tiger of Sweden, silkkipaita // silk blouse SONIA by Sonia Rykiel, farkut // jeans Never Denim / BikBok*, korkonilkkurit // ankle boots Filippa K, sormus // ring vintage, huulipuna // lipstick Yves Rocher (Grand Rouge 42 Violine Lumineux)*

*saatu blogin kautta / gifted

asu-maalis2.jpgasu-maalis10.jpgasu-maalis5.jpg asu-maalis8.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Neelia

  Ihana asu, täydellinen! Tästä taisi tulla heti lempparini kaikista asuistasi!

 • RO

  Aivan ihana asu ja upea sinä! :)

 • Kerrassaan suloinen kokonaisuus. Pusuille tykkäys myös :)

  http://www.peaceandstyle.fi

 • SaR

  Voisit tehdä joku kerta postauksen huulipunistasi :) Olisi kiva joskus koittaa itse myös Yves Rocherin huulipunia, ovat jääneet ihan vieraiksi. terv, huulipuna-addikti

  Ja ihanaa asua tosiaan taas :)

 • LauraL

  joo, ihana yhdistelmä!

 • Minä vain

  Luoja, miten rakastankaan tuota neuletakkia! <3

 • Jenniii

  No se on jo aikamoinen meriitti, kiitos! :) 

 • Jenniii

  Voi kiitos piristävästä kommentista! :)

 • Jenniii

  Kiitos! Ja pusu! ;)

 • Jenniii

  Kiitos hyvästä juttuideasta! :) Pitääkin esitellä vaikkapa lempparipunat joku kerta ihan kootusti. Ja noita Yves Rocherin Grand Rouge -punia voin suositella todella lämpimästi – mahtava hinta-laatu-suhde!

 • Jenniii

  Kiitos Laura! :) Tykästyin kyllä tähän tyyliin itsekin!

 • Jenniii

  Haa, minä myös. :) Se tuntuu vain paranevan päivä päivältä, kun keksin lisää kivoja asuyhdistelmiä sen ympärille!

 • Krisu

  No nyt! Onko villatakki kuinka uusi, voisikohan sen vielä löytää jostain…? Yhtäkkiä googlettamalla ei tuota mallia/väriä näkynyt missään. Auh!

 • Jenniii

  Villatakki on viime syksyn mallistoa, hankin sen itse ihan alkusyksystä. Ehkä eBaysta tai jostain voisi löytyä? Onnea metsästykseen! 

 • Krisu

  Kiitos! Huoh, taisi tulla vesiperä. Ihana väri ja malli! Erittäin kauniisti sopii sinulle!

Related posts