6/03/15

70-luku + Lykke Li + Gucci

5 59 lykke-li-gucci3.jpg

Olen nauranut itseni aina tärviölle, kun äitini on yrittänyt tarjota minulle 70-luvulta säästämiään mokkanahkaisia trumpettihousuja. Ne ovat niitä harvoja vaatekappaleita, joita äitini on nuoruusvuosiltaan säästänyt. Hän on luottanut siihen, että muodin kiertokulussa vielä sekin pyörä joskus pyörähtää, kun nuo ruskeat mokkahousut ovat jälleen ajan hermolla. Oikeassa hän oli, eikä minua naurata enää. Siitä tosin en ole ollenkaan varma, onko minusta käyttämään mokkaisia trumpettihousuja. :D Voitte kuitenkin olla varmoja, että kun parin viikon päästä menen kyläilemään vanhempieni luona, niitä on pakko ainakin kokeilla.

70-luvun estetiikka ei koskaan ole kuulunut lemppareihini, mutta kyllä muodin jokaiselta vuosikymmeneltä jotain hyvää löytyy. Naapurimaan laululintunen Lykke Li tähdittää Guccin kevätkampanjan videota ja liekö syy nimenomaan ihanassa Lykkessä vai missä, mutta tämän videon katsottuani 70-luku alkoi yhtäkkiä näyttää silmissäni eksponentiaalisesti houkuttelevammalta. Visuaalisesti kauniin videon tunnelma on kohdallaan, ihana neito laulelee ja värimaailma huokuu 70-luvun tummia murrettuja sävyjä, mokkanahan ruskeaa, viininpunaista ja printtikuoseja. Varoituksen sana: saattaa aiheuttaa yllättävää innostusta trumpettihousuja kohtaan. Onnistunut yhteistyö – ei voi muuta sanoa! :)

Translation: I’ve never been a fan of the 70’s fashion but I guess Lykke Li can change my mind about that. Since I saw this Gucci video she is starring, I suddenly saw the aesthetics of the 70’s in a totally new light. Mom, maybe I will try out those old brown flared suede pants from your teenage years after all! ;)

lykke-li-gucci1.jpglykke-li-gucci2.jpg

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti, Musiikki

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Pliis, ota kuva sinusta mokkahousuissa, innostuit tai et! :)

 • Mikko – Private Blend

  Hauska video, hyvä tunnelma ja aikakausi on esitelty tyylikkäästi :) Lady Web -laukku on kivan raikas, retroudessaan.
  Ja ota niin asukuva noista housuista!
   

 • Apua, mä voin vuokrata ne housut teidän äidiltä, mä rrrrrakastaisin niitä :D

  http://www.peaceandstyle.fi

 • Lykke Li on viehättävä ja kieltämättä osuva yhteistyöprojekti…mutta en mä niitä trumpettihousuja sieltä kovin selvästi bongannut, ainakaan niin paljon, että ne tekis mieli vetäistä jalkaan :)

  Mutta muistan kyllä, että joskus teininä sellainenkin vaihe oli. Itse oon vaan niin pitkä, että harvoin tulee vastaan tarpeeksi pitkiä leveitä lahkeita. Ehkä sulle nyt koittaa niiden mokkahousujen myötä?

  Ihanaa, että kevät tulee!

 • Jenniii

  Juu, ei siellä konkreettisesti trumpettia välttämättä näkynyt, mutta kuvainnollisesti tuolla halusin vain viestiä, että videon myötä 70-luku iski takavasemmalta ja kovaa. :) Katsotaan, että miltä ne äidin pöksyt näyttävät jalassa ennen kuin vannotaan mitään sen enempää. :D

Related posts