5/03/15

WANTED: valkoiset culottes-pökät!

6 67 sss46.jpg

Tämän hetken kuumin housumalli 70-luvun trumpetti- ja bootcut-mallisten flare-farkkujen lisäksi ovat culottes-tyypiset lyhyillä ja leveillä lahkeilla varustetut pöksyt. Bootcutin suhteen emmin vielä enkä ole ehkä toipunut täysin edellisestäkään kierroksesta, josta on tuskin kymmentä vuotta, mutta leveät culottes-housut toivotan riemusta kiljuen tervetulleiksi. Tykkään siis todella paljon! Into vain yltyy näiden Stockholm Street Stylen kuvien myötä. En tosin ole varma, onko tuossa alemmassa sittenki housujen sijaan hame, mutta hyvältä näyttää yhtä kaikki!

Liekö syynä tämä maaliskuu ja orastava kevät, mutta olen nyt saanut suorastaan pakkomielteen valkoisista culottes-pöksyistä, vaikka lämpöasteet taikka tuo kevätsateissa roiskuva rapa eivät juuri kannusta pukemaan valkoisia, vajaamittaisia housuja. Sellaiset taitavat kuitenkin olla meikäläisen haavelistalla ykkösvalinta ensi kesäksi. Perin joskus äidiltäni juuri vähän tuonhenkiset housut, mutta myin ne ystävälleni, kun hän ihastui niihin täysin ja omassa kaapissa ne olivat tuolloin olleet käyttämättömänä pitkään. Mutta tuleehan näitä…

Jos jollakulla on tietoa, mistä voisi löytää tällaiselle 165-senttiselle varrelle sopivasti vajaamittaiset ja leveät valkoiset housut, niin olen vinkeistä kiitollinen! Tähän mennessä melkein kaikki culottes-housut ovat olleet minulle liian pitkiä ollakseen vajaamittaisia. :D Ehkä pitää ryhtyä itse lyhennyspuuhiin…

Translation: Maybe it’s the upcoming spring but I have created a mild obsession about white pants. White culottes pants, to be exact, and these Stockholm Street Style photos aren’t helping my case at all. The weather isn’t really on my side with that (yet), but summer is coming eventually. ;) If anyone knows where to find white culottes for quite a short girl, recommendations are more than welcome! :)

sss48.jpg

Photos: Stockholm Street Style

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts