5/03/15

Tulevaisuuden lupaus – Astrid Mannerkoski

8 59 astrid-mannerkoski2.jpg

Minulla oli joskus muutama vuosi sitten tapana esitellä täällä blogin puolella lupaavia nuoria valokuvaajia ja heidän blogejaan. Heidän joukkoonsa kuuluivat muun muassa Mikko Puttonen, Meri Björn ja Anna Äärelä, jotka ovat sittemmin menestyneet hienosti urallaan. Mikko huitelee nykyään Lontoossa ja kuvaa upeita projekteja nimekkäisiin lehtiin ja Merillä ja Annallakin on nykyään plakkarissa jo liuta kiinnostavia töitä. Olen takuuvarma siitä, että kaikkia heistä oma suosittu valokuvausblogi on vienyt isoin harppauksin työelämässä eteenpäin.

Jossain vaiheessa tällaisia superlahjakkaita nuoria kuvaajia tuntui putkahtelevan blogosfääriin joka suunnalta, mutta nyt en ole muutamaan vuoteen itse onnistunut bongaamaan uusia mielenkiintoisia tulokkaita. Heitä varmasti on, mutta en ole vain törmännyt – saa siis mieluusti vinkata kommenttiboksissa hyvistä valokuvausblogeista! :) Yhden kiinnostavan nuoren kuvaajan onnistuin jokin aika sitten löytämään: 21-vuotiaalla Astrid Mannerkoskella on minusta potentiaalia ponnistaa Mikon, Merin ja Annan jalanjäljissä menestykseen. Lisää harjoitusta ja kasapäin kuvia vain, ja siitä se lähtee!

astrid-mannerkoski4.jpg

Counterclockwise Photoblog by Astrid on täynnä nuoren valokuvaajaopiskelijan tähän asti tekemiä projekteja, harjoitustöitä ja kokeiluja ja niiden joukossa aika hitsin upeitakin valokuvia. Ainakin minä olin Astridin kädenjäljestä paikoin kovasti vaikuttunut. On muuten huimaa selailla tällaisia nuorten tekijöiden blogeja hiukan taaksepäin ja huomata, mikä valtava kehitys lyhyessäkin ajassa on ehtinyt tapahtua. Uskallan siis veikata, että kuvat sen kun paranevat vain. :)

Ja huikkaanpa tässä teille kaikille, että kun laitoin Astridille viestiä etukäteen tämän jutun tekemisestä, hän mainitsi etsivänsä jatkuvasti malleja kuviinsa. Eli jos kiinnostaa päästä poseeraamaan lupaavalle nuorelle valokuvaajalle johonkin projektiin, niin laittakaahan Astridille sähköpostia! Ja toki hän tekee pyynnöstä ihan työkeikkojakin, jos tarvetta valokuvaajalle on.

PS. Eikö muuten näytäkin tuo yksi tyttö valokuvissa aivan häkellyttävän paljon Jennifer Connellylta?

Translation: I love browsing through the blogs of young promising photographers but I haven’t found any interesting ones lately. Except for this one by Astrid Mannerkoski. She studies photography and her blog is full of her projects and school works, and I defintely found something there. I think she has a lot of potential! :) And by the way, she mentioned that she’s always looking for models for her photography projects so if you’re interested in posing for her, you should send her an e-mail. :)

astrid-mannerkoski14.jpgastrid-mannerkoski9.jpgastrid-mannerkoski8.jpgastrid-mannerkoski10.jpgastrid-mannerkoski13.jpg astrid-mannerkoski3.jpg astrid-mannerkoski11.jpg astrid-mannerkoski1.jpg

Photos: Astrid Mannerkoski

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts