4/03/15

Minttua maaliskuussa

7 59 kynnet1.jpg

Enpä olisi kuukausi sitten uskonut, että innostun sillä tavoin entisestä inhokkiväristäni vaaleanliilasta. Tänään kynsihuollossa nimittäin totesin tykäneeni noista liiloista kynsistäni lopulta niin, että ehkä ensimmäistä kertaa koskaan mietin ihan tosissani hetken, että jatkaisinko samalla värillä vielä toisenkin erän. Ihmismieli on kyllä mystinen! :)

Vaihtelu virkistää, joten päätin väliin ottaa nyt kuitenkin jotain muuta väriä – ikisuosikkini minttu sopii hyvin keväisiin tunnelmiin. Bongasin Pinterestistä hauskan kynsi-idean, jossa yksivärisen kynnen piristykseksi oli vain yksi kulma lakattu eriväriseksi. Vaihdoin inspiskuvassa näkyneen liilan minttuun ja persikkaisen nudesävyn vaaleanruskeaan. Söpöt ja simppelit! Ihan just passelit kevätkynnet, sanon ma. Mitäs muut tykkäätte? Tämä idea on tosiaan helppo toteuttaa millä tahansa väreillä.

Geelikynnet sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: When it comes to nail business, March is for mint green. At least so it seems. :) What a great but simple idea just to paint one corner with a different colour to add some twist to the monochrome nails. Check out the same style with different colours from my Pinterest!

kynnet2.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • minttuliina

  minttu on söpö, ihan minttujäätelön värinen, nam!
  beige taas näytti kaueampaa / pikkukuvasta katsottuna kuin kynnestä olisi lohjennut kulma pois.
  ehkä jos itse testaan, niin valitsen jonkun vähän värikkäämmän kulmapalaksi.

 • Salde

  Minttu on kyllä kaunis, mutta kuten edellinen kommentoijakin totesi, vaaleanruskea näyttää lohjenneelta lakalta. Idea on hauska mutta uskon että toisen värisellä kulmalla toimisi paljon paremmin. :)

 • Minna,

  Tuo beige raita tekee kynnestä sen näköisen, kuin kynsilakka olisi kulunut. Ei ole kauniin näköistä, ja ihmettelen, jos joku tästä tykkää.

 • Jenniii

  Minusta tämä näyttää hauskalta näinkin, mutta toki idean voi toteuttaa itse juuri niillä väreillä kuin itse haluaa. :)

 • Jenniii

  Enpä itse tullut tuota ajatelleeksi, mutta ehkä voi kaukaa katsottuna tosiaan näyttää siltä, että puuttuu palanen. :D

 • Jenniii

  Ensi kerralla sitten toisen värinen kulma – tai todennäköisesti jotain ihan muuta. :)

 • Suvi Nieminen

  Hei vitsi miten hauska idea! Pitää laittaa kokeiluun. Vähän vaan arvelluttaa se, että kuinka siistiä jälkeä saan itse aikaiseksi.

Related posts