3/03/15

Meikkivoide-kisan voittajat!

106 maybelline3.jpg

Tittidii, on tullut aika julkistaa viimeviikkoisen Maybelline-kisan voittajat! :) Ihan alkuun on lausuttava kiitokset kaikille videon katsoneille ja siitä palautetta sekä tsemppauksia antaneille. Sain tästä intoa ja rohkeutta kokeilla videopostailua vielä jatkossakin. Voi olla, että luvassa on vielä tuon meikkivideon pieleen menneet -otokset osio, koska voi kuulkaa, kaikenlaista siinä kuvatessa ehtiikin sattua. :D En ole kuitenkaan vielä ehtinyt koostaa tätä videotaiteen helmeä, joten saatte odottaa noita parhaita paloja hetken…

Jos muuten kaipaatte tästä Dream Wonder Nude -meikkivoiteesta vielä toistakin mielipidettä, niin kurkatkaahan ammattilaisen näkökulma Saara Sarvaksen tontilta. :) Mutta nyt siis paljastetaan kisan viisi onnellista voittajaa, jotka saavat omakseen Maybelline-tuotepaketit ja pääsevät testailemaan näitä tuotteita ihan kotioloissa!

maybelline5.jpg

Maybelline-tuotepakettien voittajat:

Laurast:

Heippa, kiva arvonta! Oma meikkivoidesuosikki odottaa vielä löytymistään, eli tätä olisi kiva kokeilla :) Meikkivoiteessa mielestäni ehdottomasti tärkeintä on kuulas lopputulos. Karsastan paksuja meikkivoiteita, haluan kevyen voiteen tasoittamaan ihon väriä. Tällä hetkellä kuulautta on tuomassa hyvä seerumi, jonka laitan voiteen alle. Se heleyttää kivasti ihoa! Toivottavasti onni suosii tässä arvonnassa, olisi kiva päästä kokeilemaan tuota tuotetta!

dipa:

Olen käyttänyt Lorealin True Match -meikkivoidetta hurjan kauan ja olen pitänyt sen voidemaisesta koostumuksesta. Vähän aikaa sitten otin kokeiluun Lumenen Blur-meikkivoiteen ja pidän siitäkin. Lumenen kanssa on tärkeää, että iho on hyvin kosteutettu eikä yhtään pintakuiva.

Talvisin meikkivoiteen tulee voidemainen ja kosteuttava, mutta kesällä riittää kevyt ja kuultava. Luonnolliseen ihoon tarvitsee vain oikeanlaisen meikkivoiteen ja hyvän kosteutuksen. :)

PS. Videosi oli hyvä ja valaistus melko täydellinen. Lisää näitä :)

sans:

Ite pidän myös kevyestä ja luonnollisesta arkimeikistä. Meikkivoiteen tulee olla kevyt mutta tarvittaessa peittävä jos on tarve peitellä esim tummia silmänalusia. Ite tykkään levitellä sormin meikkivoiteen kasvoille. Paras meikkivoiteen ominaisuus olisi helppo levittyvyys ja käytön nopeus, sillä arkisin usein onkin aamulla kiire meikatessa. Yleensä ite oon käyttänyt puuteria, mutta aikaahan siinä säästyisi jos meikkivoide jättäisi mattapinnan eikä puuteria tarvitsisi laittaa. :)

Mesi4:

Meikkivoiteessa tärkeintä on mielestäni sopiva peittävyys sekä helppolevitteisyys. Haluan, että mahdollinen punoitus yms. häivyttyy, mutta en kuitenkaan tahdo olla liian meikatun näköinen.

Itse levitän meikkivoiteen käsin; olen tehnyt niin siitä asti kun olen alkanut nuorempana meikata enkä varmaan edes osaisi tehdä sitä enää muilla tavoin. Tuntuu, että kädellä omalle iholle saa paremman tuntuman kuin sienellä tai siveltimellä.

Kiva, kun teit videon pitkästä aikaa, niitä lisää. :)

Paula K.:

Kiitos kivasta ja havainnollisesta videosta! Olen itse jo 42 enkä vielä ikinä ole käyttänyt meikkivoidetta, mikä kyllä kuulostaa aika kummalliselta itsestänikin. Pelkään vain, että lopputulos olisi jotenkin naamarimainen ja liian tumma omaan nassuuni, ihoni kun on tosi vaalea enkä juuri edes rusketu kesällä.

Videosi oli siis omalla kohdallani todella rohkaiseva, ja luulen että uskaltaudun vihdoin kokeilemaan meikkivoidetta itsekin. Se kaikkein vaalein sävy lienee paras minullekin. Tärkeimmät meikkivoiteen ominaisuudet minulle ovat ehdottomasti luonnollisuus ja kuulaus. Niin ja helppokäyttöisyys, kokematon tumpelo kun olen!

Pidän muuten blogistasi tosi paljon. En ennen ole kommentoinut, vaikka olen lueskellut sitä jo jonkin aikaa. Kiitos mainioista jutuista ja kauniista, tyylikkäistä kuvista. :)

Käykäähän kurkkimassa sähköpostejanne! Kiitos vielä kaikille osallistujille!

maybelline1.jpg

Photos: Jenni Rotonen

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts