2/03/15

Printtirakkautta

7 109 samuji-ss15b.jpg

Tuntuu suorastaan hullulta, että vielä muutama vuosi sitten en osannut ollenkaan käyttää printtikuoseja. Suosin tuolloin lähinnä yksivärisiä vaatteita ja mustista vaatekappaleista oli vaatekaapissani suorastaan puute. Kauas on tultu, kun katsoo viime aikojen kokomustia asukuviani ja nykyistä palavaa rakkauttani printtikuoseihin. Printit tosiaankin ovat löytäneet tiensä garderobiini ja pukeutumiseeni, ja usein lookbookeissa ja katumuotisivustoilla innostun nimenomaan kiinnostavista kuoseista sekä niiden yhdistelystä.

Rakastuin viime syksynä julkaistuihin Samujin fiiliskuviin tämän kevään mallistosta niin tulisesti varmaankin juuri siksi, että tämä mallisto on todellista printtien juhlaa. Käväisin viime viikolla Samujin liikkeessä kurkkaamassa uunituoreita kevätuutuuksia ja huomasin ilokseni, että osa näistä printeistä on jo rantautunut liikkeeseen – ja lisää ilmeisesti saapuu koko ajan. Etenkin tuo turkoosi printtikuosi sekä hauska merenneitokuvio sykähdyttävät meikäläistä. 

Millainen suhde teillä muilla on printteihin vaatteissa? Entä mitäs tykkäätte tästä Samujin keväisestä mallistosta?

Translation: It feels crazy to think that just some years ago I didn’t wear prints at all, since now I just love all kinds of patterns. I guess it takes a little time sometimes. Last autumn I totally fell in love with this Samuji SS15 collection – mostly because of the colourful prints so it seems I’ve come a long way. ;) Do you guys like to wear patterns or prefer monochrome? And how do you like the colourful Samuji spring collection?

samuji-ss15a.jpg samuji-ss15c.jpg samuji-ss15d.jpg samuji-ss15e.jpg samuji-ss15f.jpg

Photos: Samuji SS15 Lookbook

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • APUA mitä ihanaa !! kualen apdjfaosrgujspifgjslfjgsdg !

 • Minä vain

  Mä taas rakastan printtikuoseja! No, paitsi ehkä jotain leopardikuosia… :D Monet teeppareistani ovat printtikuviollisia.

 • Jinni

  Olipas kivoja printtejä vaatteissa! Noista voisi jotain nähdä jopa itsensä päällä : )

 • Jenniii

  Meikäläisen reaktio tekstiksi puettuna. :D

 • Jenniii

  Minäkin nykyään, mutta jostain syystä tähän pisteeseen pääseminen vei paljon aikaa. ;)

 • Jenniii

  Minä voisin nähdä noista melkein kaikki itseni päällä ja se on kuule vaarallista lompakolle… :D

 • Hanna Maria

  Nää näyttää kivalta noissa kuvissa, mutta en oikein osaa kuvitella itseni päällä. Printeistä kyllä tykkään, tai ehkä oikeastaan kuoseista, en sellaisesta yksittäisestä printistä keskellä paitaa esimerkiksi. Talvella asut ovat aika hillittyjä mutta kesällä tulee kyllä puettua värejä ja kuoseja :)

Related posts