1/03/15

Keltainen maaliskuu

24 54 keltainen21.jpg

Ja niin kääntyi kalenterin lehti maaliskuuhun – kevättä kohti mennään niin, että kohisee! Päätin, etten anna harmaan sään samentaa rinnassa tuikkivaa kevätfiilistä ja päätin itse toimia aurinkona ankean värisessä kevätpäivässä. Keltainen takki erottuukin mahtavasti harmaata taustaa vasten. Löysin tuon iloisen värisen villaneulostakin pari-kolme vuotta sitten kirpputorilta ja se on yksi vaatekaappini ilostuttavimmista vaatekappaleista.

Huomaan jo heti parin päivän jälkeen, että tämä uusi vaalentunut ja lyhentynyt tukka antaa automaattisesti uutta ideaa pukeutumiseen. Pienistä jutuista ovat ideat kiinni ja muutos inspiroi aina. :) Uusi tukka ja uudet ajatukset. Kuvista kiitos Vesalle! <3

Translation: New hair and new style ideas – that’s how it seems to go. :) It’s March already and even though the sun doesn’t shine, I thought about bringing some happy yellow spark on the streets of Helsinki.

keltainen18.jpg

Takki // coat vintage, farkut // jeans Never Denim / BikBok*, college-paita // college shirt Weekday*, kaulahuivi // scarf & Other Stories, nilkkurit // ankle boots Filippa K, nahkahansikkaat // leather gloves Calvin Klein*, clutch Väska

* saatu blogin kautta / gifted

keltainen20.jpgkeltainen10.jpgkeltainen7.jpg keltainen22.jpgkeltainen16.jpgkeltainen19.jpgkeltainen11.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts