26/02/15

Entistä lyhyempi ja vaaleampi polkka!

23 61 tukka4.jpg

Meikäläisellä on mielenkiintoinen hiusvuosi takana. Tukka tuntuu sen kun vain lyhenevän ja vaalenevan kerta kerralta! Kävin tänään taas siistimässä kutrejani luottokampaajani Mikon hellässä huomassa ja nyt kävi niin, että tukka lyheni ja vaaleni entisestään. Jaiks! Tykkään uudesta lookista hurjasti, mutta peilikuva vaatii vielä hiukan totuttelua. Näin vaaleat hiukset minulla ei ole tainnut olla sitten lapsuusvuosien. :D Tai lyhyet… 

Näytin Mikolle Pinterestiin keräilemiäni polkkainspiskuvia ja annoin sen jälkeen herralle aika vapaat kädet tukan suhteen. Ja niinpä hiuksia saksittiin tällä kertaa vielä vähän lyhyemmiksi ja malli on siinä mielessä nyt erilainen kuin aiemmin, että nyt hiuksia on leikattu tuolta takaa aivan aavistuksen verran lyhyempään mittaan kuin edestä. Ja väriksi Mikko valitsi näin kevättä ja kesää kohden oikein kunnolla raikasta vaaleaa. Liekö tämä inspiskuva ollut ohjaamassa siihen suuntaan.

tukka3.jpg

Oma fiilis on, että uusi malli ja sävy ovat ihan älyttömän freessin näköisiä. Tykkään myös tästä tummien kulmien ja vaaleiden hiusten kontrastista. On muuten hassua, miten jo muutamankin sentin lyhennys näkyy aika radikaalisti näin lyhyessä hiusmallissa, koska nyt tukka tuntuu ihan selvästi lyhyemmältä kuin aikaisemmin, kun se jää sentin-pari olkapäiden yläpuolelle. Ja jos sitten jossain vaiheessa kaipaa taas pidempää ja tummempaa, niin äkkiähän se kasvaa ja värikin on helposti vaihdettavissa. :) Mikäs on lukijaraadin tuomio uusista kutreista? Onko joku muu samaa mieltä kanssani siitä, että lyhyemmistä hiuksista tulee heti jotenkin aikuisempi fiilis?

Translation: Hair update: it just keeps getting blonder and shorter, it seems! Thank you Mikko for a great new cut and colour again! :)

tukka5.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

23 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sanph

  Ihan nappiosuma! Tykkäsin sun aiemmastakin polkkamuutoksesta, mutta tää on ihan täydellinen. Näyttää, että sulla olis ollu aina tuollainen tukka, sopii niin hyvin :)

 • Pepa

  Täys napakymppi. Noi poskipäät, noi kulmat, suuret silmät ja toi tukka. KYL-LÄ. Pidempikin tukka toimii sulla ihan yhtä hyvin, mut tässä on jotain erityistä.

 • Aasara

  Ihana! Tykkään mallista ja ihan erityisesti tuosta vaaleammasta väristä. :)

 • Mia K.

  Hyvä! Nuorennuit ihan silmissä!! ;))

 • Eevakai

  Ihana freesi ja vaale polkka sinulla! Itsekin lyhensin tukkaani viikko sitten lähes samaan mittaan kuin sinä, ja täytyy sanoa, että tunnistan nuo aikuisfiilikset! Kehittäisin tästä varmaan jonkun kriisin, ellen muuten tykkäisi mallista :D

 • Elinalle

  Nyt on kyllä niin nappiin mennyt hiusmalli että. Myös tuo vaaleampi väri on todella raikkaan näköinen ja kirkastaa jotenkin olemustasi. Aivan ihana muutos siis!

 • eev_a

  Vaaleampi tukka ja tummat kulmat saa sut näyttämään Kiira Korvelta. :)

 • anonyymi

  Aivan ihana tukka! :) Hei ootko muuten ajatellut näin kevään tullen mitään muuta muutosta? Olisi niin kiva lukea esim. lukea sulta jotain jostain pienestä elämänmuutoksesta, esim. että kokeilisit hetken minimalistista elämää tai osto / kosmetiikkalakkoa? :) Nää on ainaki itsellä ollut sellaisia kokeiluja, että ne on piristäneet ja muuttaneet ihan hirveästi, vaikkei kovin kauaa kokeilisikaan!

 • Voihan ääk… Ei tee ollenkaan hyvää mun polkkakuumeelle :D. Hyvältä näyttää!

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

 • Hertta

  Väreissä VIELÄ ihanampi kuin mustavalkona, eli jätti-ihana! Super fresh, niinkuin joku jo ennättikin kommentoimaan <3

 • sisa

  On huippu! Saisinpa itsekin noin vaalean, mutta oma hiuslaatu ei jotenkaan sitä kestä. Ja juuri mietin mustavalkoisten kuviesi yhteydessä, että alkaa hiuksesi olemaan jo niin pitkät, että kohta ei voi enää puhua polkasta. Mutta ihan A+ on tämä :)

 • Piiikkuli

  Mie oon kohta vuojen menny samanlaisessa polkalla ja tällä jatkan vielä pitkään! Tätä on niin helppo muokata: viimeksi leikkasin niskaa vielä lyhyemmäksi ja heti uus ilme :)

  Soppii sulle tosi hyvin ^_^

  Terkkuja napapiiriltä :)

 • aaaa

  Kyllä näytät aikuisemmalta, ehkä myös vähän vanhemmalta. Ihana tukka ja kontrasti hiusten ja kulmien välillä. :)

 • Piia Pauliina

  Totta että tuo loistavasti sun kulmakarvoja esiin! Hyvät kulmat ja tukka. Tuntuu varmaan ihanan kevyeltä. Minusta et näytä yhtään entistä vanhemmalta kuitenkaan.

 • Aisha J

  Kaunis! Itsekin leikkautin polkan vähän aikaa sitten- ja täytyy paljastaa, että sun ihanat hiuksesi ovat olleet inspiroimassa muutokseen :)

 • Miiamii

  Tuossa naamassa ei varmaan mikään tukka näytä pöntöltä :)
  Fressi on ja todella hyvin sopii!

 • Wautsi! Kerrassaan ihastuttavat hiukset! Niin raikas ja simpsakka look :)

 • AjN

  Upeat! Tämä on ehdottomasti oma lempparini, vaikka – kuten aiemminkin on kommentoitu – sinulla taitaa olla aikalailla tyyliin kuin tyyliin sopivat kasvot. Mutta tämä tyyli on ehdottomasti ihanan raikas, tyylikäs ja silti ajaton.

 • Mirtsu

  Oi miten hyvän näköinen tukka! Sopii ja väri myös on osunut ihan nappiin. :) Itse tykkään myös kovasti tummien tuuheiden kulmien ja vaaleiden hiusten yhdistelmästä. Tuovat yhdessä persoonaa enemmän esille.
  Se taitaa tuo kevät tuoda aina mukanaan haaveet lyhyemmästä ja vaaleammasta. Itsekin olen suunnitellut lyhentäväni jo valmiiksi lyhen tukkani seuraavalla kampaajareissulla ultralyhyeksi ja platinablondiksi.

 • Liby

  Heippa Jenni! Onnistunut kampaus :) kysyisin, mitkä korvikset sinulla on kuvassa?

 • Jenniii

  Kiitos! :) Ostan tällaisia pieniä ja huomaamattomia korviksia usein Sokokselta. Siinä kassojen vieressä oli ainakin aiemmin sellainen kori, jossa oli kaikkia edullisia hopeakorvakoruja ja sieltä olen muistaakseni nämäkin löytänyt. :)

 • Ihana tukka ja sopii sulle tosi hyvin (tosin mikäpä ei kauniille naiselle sopisi ;))!. Oon ite miettiny saman tyyppistä jonkun aikaa, en tiedä istuuko lyhyt itelle niin hyvin mutta kovasti tekis mieli vähän napsasta :D

Related posts