26/02/15

Arkimeikin A & O – VIDEOLLA!

161 125 maybelline2-1.jpg

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Maybelline

Voihan kääk, kuinka tämän postauksen tekeminen on jännittänyt. Ja julkaiseminen jännittää vieläkin enemmän! :D On nimittäin sen viime viikolla lupailemani videopostauksen aika. Olen itse asiassa tehnytkin videoita joskus sata vuotta sitten (jotkut ehkä muistavat sen legendaarisen otsislettivideon?), mutta sittemmin videopostausten teko on jäänyt osin itsekritiikin takia ja osin teknisen osaamisen puutteessa. Nytpä sain kuitenkin hyvän syyn ja sysäyksen tarttua taas videohommiin vuosien tauon jälkeen, kun minut haastettiin Maybelline-kampanjan tiimoilta kuvaamaan meikkivideo. Koska minulta kysellään paljon ihan perus-arkimeikistäni, toteutin videolle sitten supersimppelin tutorialin kaikkein yksinkertaisimmasta arkimeikistäni. :)

Tähän meikkiin tarvitaan siis vain meikkivoide, peitevoide, aurinkopuuteri, poskipuna, ripsiväri ja huulirasva tai huulikiilto. Jos haluatte lukea enemmän mietteitäni tuosta Maybelline Dream Wonder Nude -meikkivoiteesta, niin niitä löytyy aiemmin tekemästäni postauksesta. Nyt noin viikon käytön jälkeen olen kyllä hämmästyttävästi tottunut jo meikkivoiteen levittämiseen sormin – se todellakin on tuo miellyttävä koostumus, joka tekee jopa paljain käsin levittämisestä mukavaa puuhaa.

Myös sellainen mielenkiintoinen askel on tässä viikon aikana tapahtunut, että olen uuden meikkivoiteen myötä jättänyt puuterin oikeastaan tyystin käytöstä. Tämä meikkivoide jättää sen verran mattaisen lopputuloksen, etten tunne oikein edes tarvitsevani puuteria.  Ja kylläpä onkin kauniin kuulas lopputulos – parhaimmillaan yleensä tunti-pari meikkaamisen jälkeen. Arkimenoissa tupsautan yleensä irtopuuteria hitusen T-alueelle kevyesti siveltimellä, jos tiedossa on pitkä päivä, mutta nyt sekin on jäänyt monena päivänä pois.

Ja onpa yhteistyön tiimoilta luvassa pieni kisakin. :) Viisi onnekasta voittaa Maybelline New York Dream -tuotepaketin (arvo noin 51 €), joka sisältää seuraavat tuotteet: Dream Wonder Nude -meikkivoide (2 sävyä: 010 Ivoire and 022 Natural Beige), Dream Lumi Touch -peitevoide, sävy 02 Nude, Dream Sun Bronze Powder -aurinkopuuteri, sävy 01. Osallistu kisaan näin: kerro postauksen kommenteissa mitä ominaisuuksia pidät tärkeinä meikkivoidetta valitessasi? Kerro miten itse loihdit täydellisen mutta silti luonnollisen näköisen ihon ja olet mukana tuotepakettien arvonnassa. Osallistumisaikaa kilpailussa on ma 2.3.2015 asti ja muistathan jättää kommenttisi yhteyteen toimivan sähköpostiosoitteen. KILPAILU ON PÄÄTTYNYT.

PS. Propsit vloggaajia kohtaan nousivat kyllä taivaisiin tätä videota ähertäessäni. En edes kehtaa kertoa, miten monta työtuntia kului tuon neliminuuttisen räpellyksen tekemiseen, mutta ehkä taidot tässä matkan varrella karttuvat, kunhan pääsen harjoittelemaan. Etenkin omaa ääntä on aina niin kummallista kuulla nauhalta – siihen ei varmaan koskaan totu täysin. Nyt jo paljon viisaampana tekisin varmasti monta juttua videolle ihan toisin, mutta kyllä tämä ensikertalaisen tuotokseksi on ihan yllättävän onnistunut tekele, vaikka itse sanonkin. Antakaa paljon kannustavaa palautetta, niin ehkä rohkaistun tekemään videoita myös uudelleen! :D Joka tapauksessa olisi kiva kuulla kommenttejanne videosta ja videopostauksista yleensä!

maybelline8.jpg maybelline3.jpg maybelline4.jpg

Photos & Video: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kauneus

161 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • PLNT

  Oikea värisävy ja tasainen levitettävyys nyt ainakin.
  Ihana video kiitos !
  garanbola(at)gmail.com

 • haen aina mattaista ja kestävää lopputulosta :) teen aika ohuen pohjan laadukkaalla meikkivoiteella ja viimeistelen puuterilla.

 • Esme85

  Luotettavuus, että kestää päivän fyysisesti raskaassa työssä, ei ihoa kuivattavaa.Itse käytän Joe Blascon meikkivoidetta ja irtopuuteria meikin pohjustukseen.

 • Elliina

  Meikkivoiteen valinnassa tärkeintä on sopiva peittävyys ja luonnollinen, kuulas lopputulos. Vielä en ole ihan täydellistä yksilöä löytänyt omiin tarpeisiini. Luonnollinen lopputulos syntyy käyttämällä juurikin hallitusti meikkivoiteen lisäksi poskipunaa ja aurinkopuuteria!

  Todella laadukas video, huomaa kyllä että siihen on panostettu! Lisää ehdottomasti. Jos jotain olisin kaivannut videoon lisää, niin ehkä vähän parempaa valaistusta, mutta se nyt on helpommin sanottu kuin tehty näillä pimeyksillä :D

 • Traa

  Moi, kiva video. Olen odottanut jotain uutta, kun itse en ole niin asukuvien ystävä niin tämä piristi. Rohkeaa eikä millään tasolla noloa, jos sitä jännitit. Kiitos!

 • eippa-i

  Moi!
  Meikkivoide ei ehdottomasti saa näyttää liian paksulta kerrokselta naamalla.
  Ja mikä ehkä tärkeintä – ei saa tuntuakaan. Jätän monesti meikkivoiteen kokonaan pois, koska ne tuntuvat niin raskailta ja ahdistavilta. Mielelläni kokeilisin Maybellinen uutta tuotetta :)

 • eewi

  Mun vuosia käyttämä luottomeikkivoidepuuteri on alkanut tökkiä, ja jotain raikkaampaa on hakusessa. Helppous on ihan ykkösjuttu, ja tietty luonnollinen sävy :)

 • laulau

  Kaikista tärkeimmäksi ja myös kinkkisimmäksi koen oikean värisävyn löytämisen. Ongelma on usein, että sävyt ovat liian tummia ja jos oikea vaaleusaste löytyy, on sävy liian kellertävä/punertava/muuten vaan omaan ihoon epäsopiva. Meikkivoiteen tulee olla myös kevyt ja kuulas. Suosin myös mattaisen pinnan jättäviä tuotteita, mikä on plussaa! En oikein välitä rasvaisesta tunteesta iholla.

 • LauraV

  Haen meikkivoiteessani aina kuulautta ja kevyttä koostumusta. Välillä käytän vain sävyttävää päivävoidetta, iltaan useimmin sitten se meikkivoide.
  Video oli selkeä ja mukavan rauhallinen. Olen sen sinun otsaletti videon avulla aikoinaan opetellut sitä letintekoa :D hyvin sujuu :)

 • emmae

  En useinkaan käytä meikkivoidetta, kun en ole löytänyt itselleni sopivaa – kevyttä ja luonnollista. Kun joskus on käyttänyt paljon pakkelia aknen peittämiseen, nyt en enää halua peittää suhteellisen hyvää ihoani kerrosten alle. Tätä olisi kyllä mahtava kokeilla!
  Yleensä päivämeikkini kostuu silmänalusvoiteesta, jotta tummat silmänaluset peittyvät, kevyestä meikkipuuterista suurella sudilla levitettynä, aurinkopuuterista ja ripsiväristä sekä pienesti arkea piristämään huulipunaa:)

  Ihana video! Lisää näitä;)

 • T.

  Jätettyäni e-pillerit pois n.4 kk sitten on ihoni rasvoittunut kovasti ja alkanut puskea paljon finnejä, kuten viimeksi about 20v sitten. Siten pohjameikiltä vaaditaan nyt paljon. Pysyvyyttä ja peittoa, ihoa kuitenkaan ärsyttämättä. Everyday mineralsin meikkivoiteet tulevat kokeiluun seuraavaksi.

 • Vierailija

  haen luonnollista tuntua, eli ei liian pakkelimaisen peittävä, lähinna punoituksen täydellinen peittävyys ja pitävyys, käytännössä hyvä kosteutus alla, meikin pohjustusvoide (Clarinsilla hyvä, samoin Lumenen primerit kivoja), sitten max cc-voiteen tasoinen peittävyys, tosin olen hurahtanut Lumenen natural code matta meikkivoiteeseen, jolla on hakemani ominaisuudet, iho silti hengittää, puuteria vain juhlailloissa, aurinkopuuteri aina kevyesti, olen sen verran kalpea, siinäpä se!!:)!

 • mm. Julia

  Olit todella luonteva videolla! Lisää näitä ehdottomasti. :)

  Tärkein meikkivoiteen ominaisuus on helppous. En jaksa väkerrellä siveltimillä tai sienillä, vaan meikkivoide täytyy voida aamuisin vain nopeasti pyöritellä sormin kasvoille. Plussaa tälle tuotteelle siitä, jos ei tosiaan tarvitse irtopuuteria käyttää! Oikea värisävy ja kesto ovat myös tärkeitä. 

 • JenniPenni

  Minun mielestä tämä oli aivan ihana video! Olit tosi luonnollinen ja voisit tehdä useamminkin kun lopputulos on näin hieno. Varsinkin tällaisia tutoriaaleja on kivempi katsoa videolta, saa paljon enemmän tietoa.

  Minulle meikkivoiteissa tärkeimpiä asioita on oikea värisävy ja luulen, että melko monella suomalaisella on vaikeuksia löytää tarpeeksi vaalea värisävy, usein vaaleinkin sävy on liian tumma. Meikkivoide ei saa olla myöskään liian tunkkainen, vaan melko kevyt. Kuulas lopputulos on tärkeä.

 • santtu64

  haen luonnollista tuntua,..sori jäi yhteystieto

 • Mariaa

  Minulle tärkeintä meikkivoidetta valitessa on hyvä hinta-laatu suhde ja peittävyys. Oma iho kun ei ole täydellinen ja löytyy epäpuhtauksia ja punaisuutta niin arvostan sitä, että saan ne meikillä piiloon. En myöskään halua näyttää siltä, että kasvoilla olisi paksu meikkikerros, joten on plussaa jos ei tarvitsisi käyttää paljoa peitevoidetta. Ja on plussaa jos meikki kestää työpäivän nätin näköisenä ilman merkittäviä korjailuja joihin ei ole aikaa. :D

 • Iameerika

  tosi ihana video! Tunnuit todella luonnolliselta ja huomaa että olit panostanut editointiin! Mä itse olen sellain perunapeukalo että en ikinä osais editoida videoa! En ees tietäis mistä alottaa.. :D

  Mulla on ollut ongelmia ihon kanssa esim lievää aknea otsassa. Oli siis aivan täynnä näppyjä. Silloin käytin yhtä meikkipuuteria mikä oli ehdottomasti paras koskaan kokeilemani! Äiti oli ostanut sen joltain maahantuojalta.
  Pidän siis tärkeänä kriteerinä meikkivoiteelta luonnollisuuden. Olen mieluummin ilman meikkiä jos meikkivoide on vain paakkuuntuneena finneihin. Toinen tärkeä on, että se ei ole kovin raskas. Olen saanut nyt ihoni kuntoon ja pyrin välttämään paksuja meikkikerroksia!

  Ihoa hoidan päivittäisellä puhdistusaineen käytöllä. Iltaisin laitan aknerasvaa joka on pitänyt naamani tasaisena.

  eerika.suokas@gmail.com

 • mipetski

  Kevyt koostumus, kuulaus, oikea sävy, hyvä hinta-laatu -suhde. Tällä hetkellä käytössä primer Lumenelta, Lumenen cc tai Infallible-meikkivoide, irtopuuteri, valokynä ja arskapuuteri. miiamari.aaltonen(at)gmail.com

 • Lullah

  Voi kuinka kiva video! Ompa sinulla rauhallinen ääni!

  Mutta tosiaan meikkivoiteelta odotan ehdottomasti sitä, että se sulautuu ihoon ja tasoittaa väriä. Plussaa, jos kerrostaminen onnistuu ja sillä saisi hieman silmänalusia piiloon, jotka itselläni ovat vain vähän tummat ja menevät meikkivoiteella piiloon suht hyvin. 

   

  sonja.immonen@gmail.com

 • Arhippa

  Ihan kaikkein tärkeintä on tunne, että iho hengittää. Eli meikkivoiteen pitää olla kevyt

  arhippainen@luukku.com

 • sonjap

  Luonnollisen meikin osaan tehdä, mutta ehkä täydellistä en kuitenkaan.. Luonnollisuus tarkoittaa minulle suhteellisen kevytyä meikkiä. Meikkivoiteella on yllätävän paljon vaikutusta lopputulokseen, tämä maybellinen uusi on jo ostoslistalla! Hyvä video, kiitos siitä!

 • TAT

  Lopputulos luonnollisen oloinen :)
  Ei kiristä kasvoja se tunne on tärkeää.
  tuotae(at)gmail.com

 • Jenya

  Mun mielestä meikkivoiteen tärkein ominaisuus on levittyvyys, koska jos iho on vähänkään kuiva paksummat voiteet tarttuvat ikävästi näihin kohtiin. Myös tarpeeksi vaalea sävy ja hyvä peittävyys on tärkeitä. Tällähetkellä mulla käytössä oleva meikkivoide on jopa liian vaalea (harvinaista), sopivan nestemäinen, mutta kuitenkin peittävä. Maybelinen meikkivoiteet on ollu jo pitkään mun suosikkeja, joten olis kiva testaa tuotakin.

 • Astheromansdo

  Meikkivoiteen valinnassa tärkeintä itselleni on hyvät ja luonnolliset sävyt jotka sulautuvat oman ihon väriin sekä tietenkin koostumus.

 • Sara06

  Minä olen tähän asti turvautunut lähinnä ranskalaisiin merkkeihin (Dior, Lancome ja Guerlain). Käytän lähinnä BB-voiteita, joten olisi kiva päästä kokeilemaan ihan oikeaa meikkivoidetta uudelta merkiltä. :-)

  Meikkivoiteen jättävän kuulaan, kauniin pinnan ja tasoittavan ihonsävyä. Sekään ei haittaa näin kevään vähitellen alkaess, että voiteessa olisi aurinkosuoja.

 • emmaaa

  Meikkivoiteen valinnassa tärkein juttu on, että se on rasvaiselle iholle sopiva. Nyt on käytössä mattavoide jonka pitäisi pysyä öljyisellä ihollani. Ihoni on punainen joten tarvitsen keltapohjaisen voiteen. Myös peittävyyttä saa olla :) kuitenkin haluan luonnollisen lopputuloksen, joten puuteria kohtuudella ! Päivän aikana painelen paperilla ylimääräiset rasvat iholta pois, jotta iho ei kiiltelisi. Helmiäisposkipuna tuo kuulautta meikkiin.

  + kiva video!

 • Carou

  Suloinen video! Meikkivoiteen tulee olla kevyt, helposti levittyvä, kuulas ja luonnollisen lopputuloksen jättävä mutta silti tarpeeksi peittävä. Kyseinen meikkivoide vaikuttaa aika lupaavalta, olisi kiva päästä sitä testailemaan.

 • Laurast

  Heippa,
  kiva arvonta! Oma meikkivoidesuosikki odottaa vielä löytymistään, eli tätä olisi kiva kokeilla :) Meikkivoiteessa mielestäni ehdottomasti tärkeintä on kuulas lopputulos. Karsastan paksuja meikkivoiteita, haluan kevyen voiteen tasoittamaan ihon väriä. Tällä hetkellä kuulautta on tuomassa hyvä seerumi, jonka laitan voiteen alle. Se heleyttää kivasti ihoa! Toivottavasti onni suosii tässä arvonnassa, olisi kiva päästä kokeilemaan tuota tuotetta!

 • Sara06

  Jäi kommentoimatta tuohon videopostaukseen. Olet todella luonteva kameran edessä. Olen nähnyt aiemmin haastatteluitasi ja olet todella kotonasi kameran edessä. :-) Video näytti ihan siltä, että olet kuvannut sen melkein yhdeltä istumalta.

  Minusta videot sopivat mainiosti juuri tällaisiin meikki- ym. postauksiin, mutta muuten itse tykkään ehkä enemmän lukea kirjoitettua tekstiä.

 • Epu

  Kiva video :-) rauhallinen ja selkeä ääni sulla.

  Itse arvostan meikkivoiteelle eniten keveyttä ja hengittävyyttä, sitä ettei se tuki ihoa eikä paakkuunnu iholle.

 • Aakka

  Itselleni tärkeintä on hyvä peittävyys ja levittyvyys. Mattainen lopputulos on plussaa, rasvoittuva ihoni kaipaa kuitenkin puuteria loppupäivästä.

 • lako

  Mielestäni tärkeää meikkivoiteessa on peittävyys, pysyvyys ja luonnollisuus. Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin huomata parin tunnin päästä meikkaamisesta, että koko pohja on jo ehtinyt kulua pois.
  Omaan meikkausrutiiniini kuuluu tällä hetkellä käytän CC-voidetta, peitevoidetta ja irtopuuteria. Näillä saan suhteellisen peittävän ja luonnollisen näköisen meikkipohjan aikaiseksi.

 • piupa

  Kaikki lähtee kosteusvoiteesta! Sitten kevyttä nätisti liukuvaa meikkivoidetta päälle ja minimaalisesti puuteria, ja voila!

  Ihana video, olet kaunis. :)

 • mme

  Voi Jenni, aivan ihana video! :–)

  Tällä hetkellä itselleni olisi tärkeitä löytää meikkivoide, joka ei kuivata ihoani, tuki ihohuokosia ja joka silti olisi peittävä. Yhtäkkiä kasvoilleni ilmestynyt (aikuisiän) akne ja talven aikana huomattavasti pahentunut couperosa ovat tehneet tehtävästä haastavan, ja syöneet itsetuntoani suuresti. Olen kokeillut paljon eri tuotteita huonolla menestyksellä; ja vaikka kuinka tekisi perusteellista pohjustustyötä, on kamalaa kun kahden ensimmäisen työtunnin jälkeen huomaa, kuinka punaisuus kuultaa meikkivoiteen läpi ja iho tuntuu suorastaan huutavan. Hieman se syö naista, kun tuntuu ettei peilikuva edes meikin kanssa miellytä omaa silmää.

 • Iina m

  Meikkivoiteen pitää olla kevyt, mutta peittävä, ja hehkua kauniisti. Ei liian matta, kun mulla ei oo sitä ongelmaa että iho rasvoittuisi tai kiiltäisi. Talvella mulla on todella pintakuiva iho ja kuivimpiin kohtiin moni meikkivoide jämähtää huolimatta kosteutusvoiteista, eli se on myös tosi tärkeetä että löydän meikkivoiteen, joka ei jämähdä rumasti.

 • ElinaKoo

  En yleensä käytä meikkivoidetta. Peitevoidetta ja valokynää vain. Mikään meikkivoide ei ole vielä osoittautunut täydellisen luonnolliseksi. Mutta pikkuhiljaa 31v, kuitenkin kaipaisin sellaista :)

 • Maikkimaria

  Meikkivoiteen tärkeimmät ominaisuudet ovat mielestäni sopiva peittävyys, pitkäkestoisuus iholla sekä koostumus, joka ei tartu ihon kuiviin kohtiin ja ala kiristää iholla päivän mittaan. Olen jo pitkään sekoitellut muutamaa eri meikkivoidetta keskenään saadakseni aikaan täydellisesti toimivan koostumuksen ja sävyn iholleni, kuiva ja toisaalta melko paljon peittävyyttä vaativa iho kun ei ole se helpoin meikattava.

  Video oli mielestäni oikein onnistunut ja sinä todella luonteva kameran edessä eli rohkeasti vain tekemään lisää videoita ;)

 • saijis

  Meikkivoiteessa tärkeintä on oikea värisävy ja ohut koostumus, joka näyttää iholla luonnolliselta. Kauniin lopputoloksen aikaan saamiseksi meikkivoide kannattaa levittää hyvässä valaistuksessa, mieluiten luonnon valossa. Meikkivoide kannattaa levittää ensin tosi ohuena kerroksena ja jos tarvetta on, voi sitä lisätä enemmän peittoa vaativiin kohtiin. Tummiin silmänalusiin, finneihin yms. kannattaa kuitenkin käyttää erillistä peiteainetta, missä on enemmän pigmenttiä kuin meikkivoiteessa. Tämän jälkeen voi lisätä ohuen kerroksen puuteria sudilla levitettynä. Lopuksi kannattaa lisätä hiukan aurinkopuuteria ohimoille, otsalle, leukaan ja poskiluiden alle sekä poskipunaa poskipäille väriä tuomaan :)

 • herttaxx

  Meikkivoiteen tärkein ominaisuus on oikea väri, koska kuten sinä, myös minä olen supervaalea, eikä esim. Lumenelta tunnu löytyvän tarpeeksi vaaleaa sävyä. Sen lisäksi tykkkään, että meikkivoide heijastaa valoa.

 • iinaii

  Mulle meikkivoiteen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat sopiva peittävyys ja pysyvyys. Sekaihoni ongelmakohdat tarvitsevat hyvää peittävyyttä ja kuivemmat kohdat sitä eivät puolestaan tarvitse.

  Ihana video, Jenni! :) Tosi rauhallisesti ja selkeästi puhuit. Näitä lisää jatkossakin!

 • ...

  Kiva, että teit videon.
  Pakko kuitenkin sanoa, että ei yhtään haittaisi, jos sun naamalla olisi vähän enemmän lämpöistä meikkisävyä. Meikistä huomasi, että värit ei tehneet sulle ollenkaan oikeutta. Naama jäi harmaan ja elottoman näköiseksi. No, ehkä se ei ole sun syy, Maybelline lähetti nämä tuotteet ja et voi sille mitään.

 • Minulle tärkeintä meikkivoiteessa on että se on tarpeeksi vaalea, olen todella vaaleahipiäinen ja monet mielenkiintoiset meikkivoiteet jäävät kokeilematta, koska sopivaa sävyä ei löydy. Ihoni kaipaa erilaista tuotetta riippuen vuodenajasta, joten yleensä vaihtelen tuotetta vuoden kierron mukaan. Monesti tykkään myös miksailla meikkivoiteita, eli kevyempi kokonaisuus koko kasvoille ja sitten parempaa peittoa vaativiin kohtiin peittävämpää voidetta. :)

 • Heidiliininen

  Itse suosin meikkivoiteissa luonnollisen ja kuulaan lopputuloksen jättäviä koostumuksia. Täysmattainen meikkivoide ei mielestäni koskaan näytä aivan luonnolliselta ja juuri luonnollisuus ja huomaamattomuus on minulle meikkivoiteessa tärkeintä. Oma salaisuuteni tässä on puuteristen tuotteiden karsiminen minimiin. Aina kun mahdollista, jätän puuterin pois tai tupsuttelen sitä aivan kevyesti. Korvaan myös puuterisen poskipunan usein voidemaisella. Rauhallinen tyylisi puhuessasi on ihastuttava ja toimiva, musiikki sopi videoon hyvin, mutta mielummin tällainen seesteinen tosiaan, kuin menevät pop- tai teknojumputukset – ainakin tässä yhteydessä. Oli mukava, että puheesi ei ollut liian harjoiteltua, pieni epäröinti tuo vain helposti lähestyttäviä sympatiapisteitä! Luonnollisuus on valttia vloggaamisessakin siis. :) Ihana video kaikenkaikkiaan.

 • eve.t.

  Moikka!
  Tykkäsin videosta, se oli tosi nätti – ihan turhaan arastelet noita videopostauksia! Itse kaipaan myös meikkivoiteessa keveyttä, luonnollisuutta ja erityisesti kestävyyttä.

 • Lutti

  Tasainen peittävyys ja matta pinta ovat aina ne tärkeimmät tekijät. Varsinkin mun vaalealle iholle joka punakoikuu nenän ympäriltä niin helposti. Oma iho kallistuu hieman öljyisen puolelle joten luonnolliseen ihon luomiseen tarvitsen aina hyvän pohjustusvoiteen ja nyt käytössä on NYXin tea tree balance. Käytän poskipunaa joko todella kevyesti tai varjostan kasvoja kauttaaltaan rusehtavalla punalla jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen. Lopputulosta korjailen aloe vera-suihkeella jos meikistä on tullutkin liian paksu tai puuteri pakkautuu liikaa silmien alle.

  Pidin todella paljon sun kuvaustyylistä. Sulla oli rauhallinen ja luonnollinen tyyli ja meikin laiton jopa näki kun kasvoja ei oltu siloteltu keinovaloilla.

 • Mielestäni tärkeintä meikkivoiteessa on luonnollisuus ja sopiva peittävyys. Tykkään levittää meikkivoiteen jollain hyvällä buffing-tyyppisellä siveltimellä esim. Sigmalta tai Real techniquesilta, ja häivyttää viimeisetkin rajat BeautyBlenderillä. Hyvä ja kauniisti tehty video! :)

 • Piiiiu

  Meikkivoidetta valitessa mulle tärkeimpiä ominaisuuksia on peittävyys ja samalla semmoinen ”kuultoisuus” (ei helppo yhdistelmä!), hinta, ja sitten oikea sävy, joka näin vaalealle ei ole aina helppo sekään, niin kuin totesitkin. Loistavaa jos tuosta esittelemästäsi voiteesta löytyy tosi vaaleakin sävy, olisin kiinnostunut kokeilemaan sitäkin!

  Ja kiva, että videoit! :–) Seuraan itse jonkin verran myös vloggaajia, ja videomuoto kiinnostaa. Musta olit tosi luonnollinen ja videosta välittyi iloinen fiilis. Lisää vaan!

 • Melinka

  Olipas ihana video, lisää näitä vaan! Sulla on tosi rauhallinen puhetyyli ja pehmeä ääni, kiva kuunnella.

  Itse suosin kuultavia ja luonnollisia meikkivoiteita etenkin nyt, kun ihoni on melko hyvässä kunnossa. Viime syksyllä vielä, kun oli enemmän peitettävää, tarvitsin kestävämmän ja peittävämmän tuotteen, mutta tällä hetkellä käytän joko Laura Mercierin sävyttävää kosteusvoidetta taikka Lumenen CC-voidetta.

 • Itse olen varsinkin talvisin kuivakka, joten tärkein ominaisuus on se että se ei ainakaan korosta kuivaa ihoa. Muuten näytän joltain vanhan rintamamiestalon hilseilevältä seinältä :D Omalle iholleni paras lopputulos tulee kun käyttää paljon kosteusvoidetta ja muuten aika niukasti meikki- ja peitevoiteita, ainakin jos iho on hyvässä kunnossa. Viime aikoina olen panostanut heleyttäviin voiteisiin ja erilaisiin highlight-tuotteisiin, ja paras lopputulos tuleekin mielestäni hohdetta lisäävillä tuotteilla ja omaan ihoon sopivalla poskipunalla, joka tuo myös kasvoihin lisää kolmiulotteisuutta. Lisäksi tykkään pistää amorin kaarelle vähän jotain hohtavaa (tällä hetkellä käytän silmiin tarkoitettua shamppanjan väristä meikkikynää) korostamaan sitä muotoa. Riippuu varmaan huulten muodosta miten se toimii, mutta itselläni pelittää hyvin.

 • sikkuralla

  Ihoni on herkkä, punoittava ja usein (etenkin talvisin) pintakuiva. Meikkivoiteelta toivon sen verran peittävyyttä, että ihoni olisi tasaisen sävyinen, mutta luonnollinen. Video oli kiva!

 • sannanni

  Mulle meikkivoiteen ykkösjuttu on just se et sillä on mahdollista saada aikaan myös kuultava ja kevyt lopputulos, koska oma arkimeikkini on kans superluonnollinen ja monesti mennä viippotan jopa ilman meikkivoidetta kun sopivan kevyttä vaihtoehtoa ei oo löytynyt, tää vois olla testauksen arvoinen :)

 • Jenniii

  Kiitos kommentista! :) Omaan silmään tämä sävy kyllä tuntuisi tälle hipiälle sopivan, mutta kannattaa huomata, että tuo luonnonvalo on aika kova ja kylmä kuvausvalo, joten sekin vaikuttaa paljon noihin väreihin. :) Jos näitä videopostauksia tulee jatkossa tehtyä enemmän, pitänee hommata joku kuvausvalo tai miettiä kuvauspaikkaa uusiksi.

 • Annikki-87

  Kiitos kivasta videosta, laadukkaasti toteutettu, miellyttävä seurata! :)

  Minulla on iho suurin ongelmani. Atopiaan taipuvainen ihoni on lisäksi epäpuhdas ja parhaillaan minulla onkin sisäinen lääkekuuri aknen hoitoon. Tykkään luonnollisesta lopputuloksesta, mikä onkin melko haastavaa, koska peittävyyttä tarvitsen. Tuo Maybellinen uusi meikkivoide näyttää kokeilemisen arvoiselta, tykkään nimenomaan hyvin nestemäisistä tuotteista, niistä ei tule niin helposti rajoja.

 • Aino S

  Itselle tärkeintä on se, että saa levitettyä meikkivoiteen mahdollisimman ohuesti eli luonnollisuutta minäkin haen. Tällä hetkellä laimennan meikkivoidettani kasvovoiteella, jotta saan siitä tarpeaksi ohuen kerroksen.

 • Elinalle

  Olipa kiva video, ja upeaa miten paljon olit panostanut siihen. Ei sillä, etteivätkö myös rennot höpöttelyvideot olisi kivoja. :)

  Meikkivoiteessa minulle tärkeintä on se, että se ei tunnu iholla, vaan on kevyt ja kuulas. Myös tarpeeksi vaalea sävy talvi-iholle on tärkeää. Olen vuosikausia suosinut Lumenen eri meikkivoiteita, mutta olisi mielenkiintoista testata tuota Maybellinen uutuutta; edellinen kokemukseni merkiltä on legendaarinen Dream Matte Mousse, joka oli todella IN yläasteikäisenä. :D

 • minä 2

  Lisää näitä tutoriaalivideoita!

 • Riinuli

  Olet videollakin todella symppis, luonnollinen ja ihanan rauhallinen! :) Rohkeasti vaan lisää videoita tekemään! Katselen ja kuuntelen mielelläni! Kaunis meikki!

  Oma päivämeikkini on melko samantyyppinen kun tuo videolla nähtävä, tosin käytän eri meikkimerkkejä sekaisin, omia lemppareita käyttäen. Talvella valokynä on itselläni ihan ehdoton peittämään varsinkin tummat silmänaluset. Lisäksi käytän päivämeikissä heleyttävää meikkivoidetta, hieman mattapuuteria t-alueelle, vaaleaa poskipunaa, ripsiväriä sekä huulirasvaa tai huulipunaa, jos olemus tarvitsee hieman lisää väriä.

 • LovetheGlam

  Hei! Ihana video :) Odotan meikkivoiteelta raikasta ja kevyttä koostumusta sekä peittävyyttä. Omassa ihossa kun on noita epäpuhtauksia ja omaan tummat silmänaluset.

  Täydellinen iho minulle on mahdollisimman luonnollisen näköinen ja kuulas. Yritän välttää paksuja meikkivoiteita, koska niissä on vain tunkkainen olo. Käytän tällä hetkellä mineraalipuuteria, joka toimii todella hyvin peittävyyden ja keveyden kannalta. Ripsiväri ja toffeen sävyinen luomiväri kuuluvat myös pakettiin ja sipaisen hieman poskipunaa myös. Ihoni on kummiskin helposti kuivuva näin talvella varsinkin ja olenkin miettinyt vähän aikaa juuri tämän Dream Wonder Nude-meikkivoiteen hankkimista :)

  hebutus@gmail.com

 • Nettanen

  Ihana video! Olet todella luonteva ja mitä ääneesi tulee, tykkään siitäkin kovasti! ;)

  Meikkivoiteessa on tärkeintä juurikin oikea sävy ja minusta myös se, että se imeytyy hyvin. Joskus on tuntunut, että voide on jäänyt klähmäiseksi iholle ja se on tosi epämiellyttävää :/

 • iidaj

  Itselleni meikkivoiteessa on ehdottomasti tärkeintä oikea sävy! Minullakin on hyvin vaalea iho, joten oikean sävyn löytäminen on joskus hankalaa, sillä monen sarjan vaaleinkaan sävy ei ole itselleni riittävän vaalea. Sopivan sävyn löytyessä olenkin sitten ikionnellinen!! Tällä hetkellä olen hullaantunut Lumenen Longwear Blur Foundation -meikkivoiteeseen, joka vastaa täydellisesti oman ihoni sävyä sekä on ihanan ohut ja luonnollinen. Suosittelen! ;)

  Videosi oli tosi kiva, näitä lisää! Muistan legendaarisen lettivideon – minäkin opettelin sen avulla sitä otsatukkaletin vääntämistä, haha! Tykkäsin myös tosi paljon niistä Voicen Viihdepäivä-radio-ohjelman videoista, joissa aikoinaan olit ahkerasti mukana; sun höpöttelyä on kiva kuunnella :)

 • Hukka

  Ehdottomasti luonnollisuus, oikea värisävy ja sopiva koostumus ovat minulle tärkeitä. Meikkivoiteen täytyy olla myös kuultava, eikä liian peittävä koska silloin usein lopputuloksesta tulee liian pyntätty. :) Omaa suosikkiani en ole vielä löytänyt, etsintä jatkuu…

 • ElizabethRinne

  Ehdottomasti näitä videoita lisää; olet ihana! 

 • paups

  Meikkivoiteeltano vaadin erittäin ohutta tuntumaa ja peittävyyttä. Tarpeeksi vaalean sävyn löytäminen on ollut melkoinen haaste!

 • iiidag

  Ihana Jenni! Pliis tee lisää näitä videopostauksia! Tää piristi kyllä ainakin mun päivää tosi paljon :)

 • Norra

  Se mitä haen meikkivoiteelta, on tietysti kaunis lopputulos. Eli sopivasti peittoa, sopivasti mattaa, oikea väri jne. Se mikä lopulta kuitenkin määrittää valinnan, on herkät silmät ja helposti tukkeutuva iho. Useimmat meikkivoiteet kirvelevät jostain syystä silmiä (vaikka sitä ei laittaisikaan luomille), jos ei käytä luomiväriä ja siihen pohjustusvoidetta (nämä estää meikin valumisen ja kirvelyn), toinen tärkeä ominaisuus on se, että meikki ei saa tukkia ihoa. Kauniimpi on kuitenkin meikitön siisti iho, kuin meikattu näppyläinen iho.

 • Turunkevät

  Todella kiva videopostaus! Mukavaa vaihtelua. Toivon näitä ehdottomasti lisää. :)

 • monasofia

  Tärkeintä meikkivoiteessa on luonnollisuus. Haluan, että meikkivoide ei juuri näy eikä tunnu mutta tasoittaa kuitenkin ihon sävyä. Itsekin olen todella vaaleaihoinen etenkin talvella ja monissa muuten hyvissä meikkivoiteissa edes vaalein sävy ei ole tarpeeksi vaalea tälle lumikkipärställe.

 • Minä vain

  Pakko tunnustaa, että käytän meikkivoidetta liian harvoin… Mulla on tosi kuiva iho, joten tärkeintä on, että meikkivoide ei tee sitä ainakaan kuivemmaksi. Haluaisin meikkivoiteen olevan myös luonnollinen.

  Itselleni luonnollinen meikki on vain hieman huulikiiltoa ja kosteusvoide kasvoille, siinä se! ;)

 • Ellammaria

  Suosin eniten meikkivoiteita, jotka ovat peittäviä, muttei silti pakkeloivia. Tärkeä ominaisuus on myös se, että meikkivoide ei kuivata liikaa.
  Ihan huippu video! Näitä lisää;)

 • Anniina J

  Kiva video, oot tosi luonteva! :) Ei uskoisi ensimmäiseksi.

  Meikkivoiteissa suosin kevyttä koostumusta ja luonnollista, kuultavaa lopputulosta, mutta kuitenkin sopivasti peittävää. Kerrostettavuudesta plussaa :) Lumenen cc-voide ja blur-meikkivoide ovat olleet tällä hetkellä eniten käytössä.

 • KC

  Arvostan sitä, että meikkivoide ei luo sellaista läpäisemätöntä maskia kasvoille.
  Kun on tällainen kalkkilaivan kapteeni kuin allekirjoittanut, niin tönköt, vahvat ja auta-armias vähänkään liian tummat meikkivoiteet ovat katastrofin ainekset.
  Ihoni on melko hyvässä kunnossa suurimman osan ajasta (knock-on-wood), joten olen käyttänyt sävyttäviä päivävoiteita sekä bb ja cc voiteita.
  Olen huomannut, että tarvitsen kuitenkin hieman peittävämmän lopputuloksen, joten tämä Wonder Nude meikkivoide on mulla ostoslistalla. Heti miselliveden jälkeen.
  Mutta jos vaikka arvonta osuisi kohdalleen…

 • Maijja

  Meikkivoiteessa kiinnitän eniten huomiota pitkäkestoisuuteen, koostumukseen sekä lopputulokseen. Meikkivoiteeni ei saa olla liian paksua ja tarvitsen pitkäkestoista meikkivoidetta joka ei kuluisi päivän aikana, jotta meikkiä tarvitsee korjailla mahdollisimman vähän. Lopputuloksen haluan näyttävän tasaiselta ja mahdollisimman luonnolliselta! :)

 • Anniinaa

  Minulle tärkeää meikkivoiteessa on se, että meikkivoide pysyy koko päivän. Sen täytyy myös peittää hyvin punaisuutta ja oikea sävy on tietysti tärkeää.
  Loihdin itselleni täydellisen ihon levittämällä ensin kevyesti meikkivoidetta, jonka jälkeen peitevoidetta niihin kohtiin mihin sitä tarvitsen ja sitten vielä puuteria. Sen jälkeen lisään vielä poskipunaa ja aurinkopuuteria.

 • Vierailija

  Huoh. Ei sussa mitään vikaa mutta mulla menee niin totaalisesti hermot tähän blogimainontaan. :D Varsinkin siihen miten tätä uutta ihan tavallista meikkivoidetta mainostetaan näin raivokkaasti. Täällä lilyn sivuilla on nyt joku kyselykin, jota täyttäessäni en osannut ennakoida että puolet kysymyksistä liittyy tähän samaan meikkivoiteeseen. Taas yritetään vaan myydä samaa tuotetta uudemmissa ja kauniimmissa vaatteissa vaikka ihan normaali meikkivoide on kyseessä… Pysyn vanhassa ja hyvässä meikkivoiteessani enkä tule ostamaan tätä tuotetta mistään blogihehkutuksista huolimatta, sori vaan Maybelline.

 • Neiti S.

  Meikkivoiteen valinnassa minullakin yhtenä kriteerinä on tarpeeksi vaalean sävyn löytäminen. Myös tarpeeksi peittävä, mutta luonnollinen lopputulos on tärkeä. Tykkään sekoittaa meikkivoidetta ja BB-voidetta keskenään. Näin sävyä pystyy hieman säätelemään vuodenajan mukaan.

 • anskuu

  Valitsen meikkivoiteen lähinnä sävyn perusteella, koska omakin iho on todella vaalea. Yritän myös löytää kuivalle iholle sopivia ja tarpeeksi kosteuttavia tuotteita, mikä tosin on ollut ehkä se suurin haaste.

  Ja turhaan muuten jännitit videon tekoa! :) Siitähän tuli tosi ammattimaisen oloinen, ja olit muutenkin tosi iloinen ja sujuva videolla :)

 • -Selma-

  Meikkivoiteen valinnassa tärkeintä on oikea värisävy, peittävyys ja se, että se levittyy iholle kauniisti.

  Kunnon kosteutus on mielestäni kaikkein tärkein seikka, jotta saan luonnollisen näköisen ihon, siis sekä ulkoinen kosteutus (voiteet, öljyt tai seerumit) että sisäinen kosteutus (vähintään 2 litraa vettä päivässä). Sekä tietysti hymyilevät kasvot kaunistaa ihoakin! :)

 • spetu

  Tärkeintä itselleni meikkivoiteessa on, että se peittää ihon virheitä mutta näyttää kuitenkin luonnolliselta ja raikkaalta. Myös sen helppokäyttöisyys (annostelu) on tärkeää! On inhottava yllätys jos puteli plöräyttelee voidetta..
  Suosin myös mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita. Luonnollisen mutta täydellisen ihon salaisuus piilee kuvailemani meikkivoiteen lisäksi ihon säännöllisestä pesussa ja kosteutuksessa sekä muutenkin terveellisissä elintavoissa; syö, lepää ja liiku, äläkä vaan stressaa liikaa! :D

 • rantsi

  mulle tärkeimpiä ominaisuuksia meikkivoiteissa ovat luonnollinen lopputulos ja se, että levityksen jälkeen iholla on keveä tunne.

  tykkään käyttää arkimeikissä sellaisia kevyitä bb- tai meikkivoiteita, joiden päälle ei välttämättä tarvitse laittaa puuteria. niillä saa yleensä luonnollisen lopputuloksen!

 • Girls Run the World

  Mä kaipaan lähinnä hyvää peittokykyä, kosteutusta ja luonnollista lopputulosta. Nyt käytän Maybellinen Super Stay better skiniä johon sekotan kosteusvoidetta ja levitän sen sormilla. Ja jos on enemmän aikaa niin laitan pelkkää meikkivoidetta, mutta levitän sen Beautyblenderillä.

  lottajaa@wippies.com

 • Puppe

  Suosin meikkivoiteissa hyvin ohutta, läpikuultavaa, ihon sävyn tasoittavaa, kevyen mattapinnan antavaa lopputulosta. Tärkeintä on löytää tismalleen oman ihoni sävyä vastaava meikkivoide, joka on helppo levittää ja häivyttää tasaiseksi sormin. Ihoni on hyvässä kunnossa, enkä tarvitse meikkipohjaan peittävyyttä muualle kuin tummille silmänalusilleni. Tämän hetken suosikkini on Lumenen CC-voide, josta löytyy riittävän vaalea sävy kalpealle iholleni. Se on myös ihanan kevyt ja helppo levittää ja häivyttää iholle sormin. En ole koskaan ollut meikkisienten ylin ystävä.

 • Aline

  Mulle tärkeintä meikkivoiteessa on, että sillä saa luonnollisen ja kuulaan näköisen ihon. Garnierin BB-voide sekaiholle/rasvaiselle iholle on ollut pitkään suosikkini.

  Sun videota oli kiva katsoa. Oot tosi luontevasti kameran edessä, eikä sulla ole mitään ärsyttäviä maneereita! :)

 • SiRa

  Paras meikkivoide on ohut mutta peittävä. Lähes tuoksuton ja mieluiten kauniissa pumpullisessa muovipurkissa ( ei ainakaan missään tapauksessa pipetillinen lasipullo).

 • Hannakaro

  Moikka! :)
  Oikean meikkivoiteen löytyessä olen melko huono vaihtamaan enää toiseen tuotteeseen. Kuitenkin olen sitä mieltä, että eri vuodenajoille saisi olla hieman erillainen meikkivoidekin. Kesällä hieman kevyempi ja talvella sitten peittävämpi. Omaan ihooni tarvitsen meikkivoiteen, joka peittää hyvin, mutta tuntuu silti mukavalta iholla (ei liian raskaalta). Sen tulisi myös kestää iholla hyvin koko päivän. :)

 • saya

  Kiva video! Tärkeetä meikkivoiteessa… öö no oon melkein kaikkiruokainen, koska ihossani ei ole pahemmin epäpuhtauksia tms, kunhan peittää punerruksen. Tykkään ehkä enemmän vähän kuultavasta kuin täysin matasta meikkivoiteesta, mutta senkin on makuasia. Olen mukana beautyblender-hypessä, sillä saa hyvän tuloksen melkein meikkivoiteesta riippumatta (okei olen kokeillut kahta… :D ). Sillä saa niin mukavan ohuen kerroksen joka kohtaan, itse en kaipaa peittävää maskia. Jos jaksaa panostaa niin vähän vielä varjostusta matalla aurinkopuuterilla ja poskille väriä luonnollisen värisellä poskipunalla, niin mielestäni iho on oikein hyvä näin :)

 • P S

  Hyvin onnistui video. En usko, että veteraanivloggaajatkaan selviää editoinnista ihan parissa minuutissa, mutta kokemus tietenkin auttaa.

  Mulle on tärkeää meikkivoiteessa sopiva sävy sekä hyvä levittyvyys, kesto, peittokyky ja lopputulos, joka ei näytä ”liian meikatulta”. Pakkauksen käytettävyys on tietenkin plussaa (pysyy siistinä ja siitä on helppo annostella sopiva määrä).

  Parhaan lopputuloksen saan muistamalla kosteutuksen ennen meikkivoidetta ja käyttämällä peitevoidetta tummille silmänalusille.

 • Anniiemiiliia

  Itse pidän meikkivoiteen tärkeimpänä ominaisuutena keveyttä, sitä, että meikkivoidetta ei edes tunne naamallaan päivän aikana. Sopivan pohjan teen laittamalla ensin pohjustusvoidetta, ja sitten kevyttä meikkivoidetta täsmäkohtiin.

 • Lasikauris

  Minulle tärkeintä meikkivoiteessa ovat peittävyys, hyvä koostumus ja oikea sävy. Haluan peittää punertavan ihoni juuri oikealla sävyllä, jotta punaisuus ei kuulla meikin läpi. Erityisen oleellinen on myös voiteen koostumus, sillä ihoni on herkkä ja kuiva – meikkivoiteen täytyy olla sopivan kosteuttava, mutta ei rasvaisen tuntuinen eikä se varsinkaan saa kiristää ja kuivattaa ihoa.

  Minulla on ollut vaikeuksia löytää juuri sopiva meikkivoide, joka vastaa tarpeisiini ja siksi kuljen välillä ilman meikkiä. Luonnollisen lopputuloksen pyrin omassa meikissäni löytämään suhteellisen kevyellä kerroksella meikkivoidetta ja lisään poskiin hiukan aurinkopuuteria luodakseni varjoa poskikuoppiin.

 • pea

  Peittävyys ja kestävyys ovat itselleni tärkeimpiä meikin ominaisuuksia, ikävä kyllä useinkin kuulauden ja luonnollisuuden kustannuksella. Useimmat meikkivoiteet tuntuvat vetisiltä tai liian öljyisiltä litkuilta, joiden pigmenteissä on pihistelty ja virheiden peittämiseen tarvittaisiin tuhottomasti kerrostamista. Tästä syystä käytän enimmäkseen mineraalimeikkiä tai meikkipuuteria. Voin vain haaveilla niin tasaisesta ja kauniista ihosta, jonka meikkamiseen riittäisi pari pientä pisaraa meikkivoidetta :D Tai ehkä vain pitäisi luopua turhamaisesta perfektionismista ja antaa virheille vähemmän valtaa, luultavasti niihin ei edes kukaan muu kiinnitä huomiota.

  Video oli oikein suloinen ja luonteva. Jatka ihmeessä, rauhallinen tunnelma ja selkeä artikulointi vetosivat ainakin minuun, kaiken tekopirteän ja ylinäytellyn muka-energisen sössötyksen kyllästämään someen aavistuksen kyllästyneenä ;)

  peasofme (at) hotmail. com

 • Jennni

  Tosi kiva toi video!

  Itse en oo viel täydellistä meikkivoidetta itselleni löytänyt koska tuntuu että oon tosi huono arvioimaan oikeaa sävyä : / Meikkivoiteelta toivoisin kuitenkin sitä että se ei näytä huonolta iholla ja se peittäisi sellaiset kohdat jotka peittoa tarvitsevat.

 • Tervettä touhua

  Ihana video! Meikkivoiteelta toivon luonnollista peittävyyttä ja kestävyyttä. Mattainen ja silti raikas lopputulos olisi täydellinen!
  Omat meikkityylini pikemminkin kaipaisivat apua, joten en uskalla alkaa mitään omaa tapaani kehua… ;) Apua siis kaivataan!

 • maarett

  Ihoni on talvella raivostuttavan pintakuiva, mutta samaan aikaan rasvoittuva, joten kaipaan meikkivoiteeltani kosteutusta – mutta iho ei saisi kuitenkaan jäädä kovin kiiltäväksi. Levitän lähes kaiken meikin sormien avulla, joten meikkivoiteen täytyy myös taipua hyvin sormilevitykseen.

 • Sarppa

  Minulle on tärkeää, että meikkivoide ei tuki ihoa, eikä näytä tunkkaiselta. Suosin siksi kevyitä meikkivoiteita, olen käyttänyt jo vuosia BB-voidetta.

 • Maiqu

  Värisävy tulee olla oikea ja mattaominaisuutta kaipaan -muuten naama herkästi kiiltää

 • Kaijju

  Pintakuiva ihoni lähtee hilseilemään useimpien meikkivoiteiden mukana joten keveys ja kosteuttavuus (tai paremminkin ei-kuivattavuus) ovat tärkeimmät ominaisuudet.

 • Liisa A

  Minun meikkivoiteessani pitää olla pysyvyyttä eikä se saa kuivattaa ihoa. En ole vielä löytänyt täydellistä meikkivoidetta vaan vaihdan aina tuotetta kun edellinen loppuu :)

  Hyvin tehty video!

 • linduuu

  Söpö video! Ehdottomasti toivon lisää tälläisiä. :) Ainoa mikä hieman häiritsi niin oli taustamusiikin voimakkuus suhteessa puheen voimakkuuteen, mutta se nyt vain oli tommonen pieni asia mihin kiinnitin erityisesti huomiota. Ja sitten siihen toiseen asiaan. Meikkivoiteelta toivon peittokykyä, mutta samalla ehdottomasti luonnollisuutta. Tärkeimmät meikkivoiteen lisäksi on tietysti aurinkopuuteri ja poskipuna kevyellä kädellä laitettuna, jotka tuo kolmiulotteisuutta meikkivoiteen jäljiltä takaisin. :) Ja ilman ripsentaivuttimia en osais ollakkaan! Ne on ihan must!

 • suvi

  Itse kown tärkeimmäksi ominaisuudeksi meikkivoiteen helpon levittyvyyden. Arjen vauhdissa pysyy mukana ainoastaan nopeasti luonnollisen meikin louhtivat tuotteet!

 • SaR

  Tärkeintä meikkivoiteessa on se, että ihoni ei mene tukkoon. Herkkä iho, joka tekee heti jos jonkinlaista epäpuhtautta tietyistä meikkivoiteista, on aika haastava asiakas :) Valitettavasti tämän huomaa vain kokeilemalla.

  satuli14@hotmail.com

 • VilmaN

  Katsoin ennen itse postauksen lukemista videon ja tuumin, että onpas sangen hyvin toteutettu. Yllätyin, lukiessani, että olit epävarma videosta! Mielestäni juuri tällaisia luonnollisia videoita voisi katsella enemmänkin :)
  Sitten meikkivoiteeseen. Minulla on herkkä ja kirjava iho, joten kevyt mutta ennen kaikkea peittävä meikkivoide on mun juttu. Yleensä käytän kahta meikkivoidetta: kevyemmän levitän pohjaksi ja peittävämmällä käyn läpi kohdat jotka vaativat erityistä peittoa. Lisäksi pyrin käyttämään mahdollisimman vähän puuteria ihon kuivakkuuden vuoksi, näin ollen meikkivoiteen tulisi olla mattamainen. Tämä postaus herätti suuren mielenkiinnon kyseistä meikkivoidetta kohtaan :)

 • Julai

  Tärkeintä oikean sävyn lisäksi on dewy finish, eli ei liian mattapintaiseksi puuteroitu pohja. Koko lookin kruunaa varjostus ja korostus poskipunan lisäksi. Kunhan vain varjostusväri on sopivan sävyinen, eikä esimerkiksi liian punakka aurinkopuuteri.

 • Lisbe

  Meikkivoiteessa itselleni ehdottoman tärkeää on sen keveys ja luonnollisuus. Voide ei saa tuntua tai näyttää pakkelimaiselta kerrokselta. Tietysti itselle sopiva sävy on myös tärkeä, liian tumma on tökerö. Oma arkimeikkini on nykyään hyvin pelkistetty. Kesällä päivettyneenä ripsiväri jää usein itselläni pois, ja jotenkin se linja on jatkunut koko talven yli tähän saakka. Laitan ohuen kerroksen CC-voidetta ja hivenen puuteria. Mutta poskipunaa ilman en pärjäisi!

 • imuri

  Kuulas lopputulos tärkeintä :)

 • en voi uskoo, että just katoin koko videon loppuun meikkivoiteesta. haha haha hyvää työtä siis mimmi !!! ;)

 • sannaa

  Meikkivoidetta ostaessani kiinnitän huomita tietenkin värisävyyn, mutta myös siihen, että se on helppo levittääsormin ( olen laiska :D) Kaikkein luonnollisimman lopputuloksen saan tällä hetkellä rasvaamalla ihon ja tadaa! Siis en ole vieläkään löytänyt ”sitä oikeaa” meikkivoidetta vaikka monia oonkin testaillu :(

 • sans

  Ite pidän myös kevyestä ja luonnollisesta arkimeikistä. Meikkivoiteen tulee olla kevyt mutta tarvittaessa peittävä jos on tarve peitellä esim tummia silmänalusia. Ite tykkään levitellä sormin meikkivoiteen kasvoille. Paras meikkivoiteen ominaisuus olisi helppo levittyvyys ja käytön nopeus, sillä arkisin usein onkin aamulla kiire meikatessa. Yleensä ite oon käyttänyt puuteria, mutta aikaahan siinä säästyisi jos meikkivoide jättäisi mattapinnan eikä puuteria tarvitsisi laittaa. :)

 • snanuu

  Itse haen meikkivoiteelta peittävyyttä ja kestävyyttä. :) Akneiho + matti kukkarossa = ei varaa aknelääkkeisiin joten yleensä testailen markettimeikkivoiteiden tehoa. Ikinä ei ole vielä löytynyt sitä oikeaa meikkivoidetta, joten tuohon en osaa vastata kuinka loihdin täydellisen ihon!

 • pums

  En oikeastaan käytä meikkivoiteita koska liikun paljon ja kuka sitä jaksaisi olla rääpimässä naamasta ennen liikuntaa, en minä ainakaan : ) Varsinkin kun arkikin on aktiivinen, välillä on pieni hiki ja kuumotus päällä kun vaikka pyöräilee töihin ja siinä lärväätit vain ahdistaa.
  Mutta juhliin tällään pitkän kaavan kautta, luonnollinen lopputulos silti. Irtopuuteria tulee laitettua päivittäin, se ei samalla tavalla ”ahdista”.

 • Sanniski

  En voi puhua täydellisestä meikkivoiteesta, sillä sellaista en ole ikinä löytänyt. Lähes täydellinen meikkipohja syntyy kuitenkinpeitepuikolla, valokynällä ja meikkipuuterilla. Välillä kuitenkin kaipaan enemmän peittoa, joten olisi kiva kokeilla tuota maybellinen voidetta :)

 • Karkkia

  Ihon hoitaminen on kaikista tärkeintä! Talvella laitan naamion multiin joka päivä!
  Luonnollisen meikin kohdalla vähemmän on enemmän ja pyrin käyttämään tuotetta niin vähän kuin mahdollista!
  Mekin alle hohtopohjustetuote saa ihon hehkumaan! Ehdoton lempparini on fake bake glow!

 • Jenniii

  Joonas! :D <3

 • piiga

  Kiva video, jeejee!

 • MaikuK

  Pyrin pitämään ihostani hyvää huolta, jotta paksu meikkikerros ei ole tarpeellinen. Valitsen meikkivoiteen sävyn tarkoin ja käytän ripisiväriä ja kajaalia kohtuullisesti. Huulipunan sijaan käytän paljon huulirasvoja, mutta näin kevään tullen piristän asujani välillä räväköillä huulipunillakin.

 • TuulaV

  Harvemmin tulee nykyään meikkivoidetta käytettyä,vaan luonnollisuus ja peittävyys ovat avainsanat,sitten tietysti hinta.
  Hienon videon olet tehnyt.

 • Mallukka

  Hyvä video. Peittävä, kestävä, silti luonnollinen lopputulos. Kiiltoa hillitsevä.

 • Hieno video, ehkä itse toivoisin jatkossa vähän lyhyempiä videoita (tai että mainitsisit miten pitkä video on) jotta sen ehtii varmasti katsoa :)
  Itse olen rakastunut Estelle&Thild http://www.estellethild.com/sv/product/all-in-one-tinted-moisturizer sekä Max Factorin http://www.sokos.fi/fi/sokos/max-factor-facefinity-all-day-flawless-3in1-foundation-meikkivoide-30ml meikkivoideyhdistelmään! Estelle & Thildin voide toimii päivävoiteena ja pohjustusvoiteena kun taas Max Factorin voide yhdistää kolme ammattimaisen meikin työkalua yhteen pulloon: kestävän pohjustusvoiteen, SPF -meikkivoiteen ja korjaavan peiteaineen. Meikki kestää koko päivän! Rakkautta!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Jessii

  Minulla on rasvainen iho ja talvisin kaipaa peittävyyttä, niin pidän meikkivoiteista jotka jättää mattapinnan. Talvella sekoitan vaaleaa ja tummaa meikkivoidetta, niin saan oikean sävyn aikaiseksi. Kesällä kun on sävyä kasvoissa, vaihdan kevyen BB-voiteen ja aurinkopuuterin yhdistelmään. Poskipunalla saa piristystä talvella kalpeaan ihoon.

 • Mesi4

  Meikkivoiteessa tärkeintä on mielestäni sopiva peittävyys sekä helppolevitteisyys. Haluan, että mahdollinen punoitus yms. häivyttyy, mutta en kuitenkaan tahdo olla liian meikatun näköinen.

  Itse levitän meikkivoiteen käsin; olen tehnyt niin siitä asti kun olen alkanut nuorempana meikata enkä varmaan edes osaisi tehdä sitä enää muilla tavoin. Tuntuu, että kädellä omalle iholle saa paremman tuntuman kuin sienellä tai siveltimellä.

  Kiva, kun teit videon pitkästä aikaa, niitä lisää. :)

 • Meikkivoiteen pitää ehdottomasti olla tarpeeksi peittävä, mutta silti luonnollinen… plussaa olisi jos ei korostaisi kuivia kohtia iholla, näin talvella kun niitä tuppaa atoopikolla olemaan. Hyvä sävy-match on tietysti myös ihan pakollinen.

 • maijjju

  Mulle tärkeintä on luonnollinen lopputulos, ohut kerros voidetta tulisi riittää niin että suurimmat ihon epätasaisuudet tasoittuu. Olen itsekin vaalea ja juuri nuo vaaleat sävyt on usein aika hakusessa – tosi kiva tietää, että tästä sarjasta niitä löytyy! Olen joskus aikaisemmin levittänyt meikkivoiteen sormin ja se oli mielestäni ihan toimiva ratkaisu jos meikkivoide ei ole kauhean paksua.. Tekee nyt kyllä mieli hankkia tuota uutuutta ja kokeilla, hyvin siis möit tuon mulle! :) Ja tykkäsin videosta, tosi helponnäköisesti saat kyllä aikaan kauniin meikin :)

 • Imaginääri

  Tykkään kevyistä ja helposti levittyvistä meikkivoiteista, koska silloin ihon oma hehku pääsee vielä loistamaan voiteen läpi. Toinen kriteeri on mahdollisimman matchaava väri oman ihonsävyn kanssa. Jos takana on huonot yöunet ja iho tuntuu näyttävän sameelta, arvostan poskipunia, joissa on pientä extrahehkua tai sitten käytän luomivärinomaista korostusväriä tuomaan eloa iholle.

 • Sssuvi

  Mulle tärkeää meikkivoidessa on keveys ja läpikuultavuus, mutta myös se, että lisäämällä meikkivoidetta peittävyyttä voi itse säädellä.

 • dipa

  Olen käyttänyt Lorealin True Match -meikkivoidetta hurjan kauan ja olen pitänyt sen voidemaisesta koostumuksesta. Vähän aikaa sitten otin kokeiluun Lumenen Blur-meikkivoiteen ja pidän siitäkin. Lumenen kanssa on tärkeää, että iho on hyvin kosteutettu eikä yhtään pintakuiva.

  Talvisin meikkivoiteen tulee voidemainen ja kosteuttava, mutta kesällä riittää kevyt ja kuultava. Luonnolliseen ihoon tarvitsee vain oikeanlaisen meikkivoiteen ja hyvän kosteutuksen. :)

  PS. Videosi oli hyvä ja valaistus melko täydellinen. Lisää näitä :)

 • Emiliasofi

  Meikkivoiteessa tärkeintä on oikea sävy. Tarpeeksi vaaleaa on niin vaikea löytää! Kevyt ja matta lopputulos näyttää parhaalta. Raikkaan poskipunan kanssa meikki näyttää kuulaalta ja luonnolliselta. :)

 • Emppuxe

  Kevyt pohjameikki, päivän mittaan puuterin sijaan kasvopapereiden käyttö imemään rasvaisuutta tarvittaessa t-alueelta. Hyvä pohja ollut viimeksi Jane Iredalelta. Muita hyviä etsiskellessä.Kivoja postauksia sulla!

 • Mintts

  Tykkään itse eniten kevyen luonnollisista ja mattaisista meikkivoiteista. Parasta on, jos voi olla huolehtimatta kasvojen kiiltämisestä ja meikin kestävyydestä koko päivän.

  Kiva video, kovin rauhallinen ja herttainen :)

 • sannikas

  K&T-lehdessä tuli ilmaisnäyte tätä samaista tuotetta.Sain käytettyäni tätä tuotetta kehuja,uusi lempituotteeni,aina liikkuessani hiki pyrkii myös kasvoilleni-ei levinnyt pahemmin.Hohtaa kauniisti.Kysymykseen vastaus->Mutta huomaamaton,kevyt,miellyttävä koostumus,ja virheitä korjaavat tuotteet ovat joita mielusti käytän.

 • sannikas

  K&T-lehdessä tuli ilmaisnäyte tätä samaista tuotetta.Sain käytettyäni tätä tuotetta kehuja,uusi lempituotteeni,aina liikkuessani hiki pyrkii myös kasvoilleni-ei levinnyt pahemmin.Hohtaa kauniisti.Kysymykseen vastaus->Mutta huomaamaton,kevyt,miellyttävä koostumus,ja virheitä korjaavat tuotteet ovat joita mielusti käytän.

 • sans

  Ja arkimeikkini syntyy meikkivoiteesta, sipauksesta kulma- ja ripsiväriä sekä puuterista ja aurinkopuuterista.

 • Elinahenrika

  Meikkivoiteen pitää mielestäni olla kevyt ja hieman valoa heijastava olematta kuitenkaan täydellisen olematon peittävyydeltään. Tuoksullakin on merkitystä, koska jos koen hierovani naamaani jotain, joka tuoksuu kemiallisen tunkkaiselta, olo on samantien pakkelinaama. Voide ei saa olla liian kuivaa tai sinkkistä, ettei se tuki ihohuokosia. Hintakaan ei mielestäni saa päätähuimata – opiskelijana haluan kulutustuotteideni olevan huokeita mutta toimivia.

 • Paula K.

  Kiitos kivasta ja havainnollisesta videosta! Olen itse jo 42 enkä vielä ikinä ole käyttänyt meikkivoidetta, mikä kyllä kuulostaa aika kummalliselta itsestänikin. Pelkään vain, että lopputulos olisi jotenkin naamarimainen ja liian tumma omaan nassuuni, ihoni kun on tosi vaalea enkä juuri edes rusketu kesällä.

  Videosi oli siis omalla kohdallani todella rohkaiseva, ja luulen että uskaltaudun vihdoin kokeilemaan meikkivoidetta itsekin. Se kaikkein vaalein sävy lienee paras minullekin. Tärkeimmät meikkivoiteen ominaisuudet minulle ovat ehdottomasti luonnollisuus ja kuulaus. Niin ja helppokäyttöisyys, kokematon tumpelo kun olen!

  Pidän muuten blogistasi tosi paljon. En ennen ole kommentoinut, vaikka olen lueskellut sitä jo jonkin aikaa. Kiitos mainioista jutuista ja kauniista, tyylikkäistä kuvista. :)

 • Martsi

  Meikkivoidetta valitessa tärkeää on voiteen keveys ja levityksen helppous. En kestä paksua pakkelia vaan haluan, että iho näyttää luonnolliselta ja että ohuella kerroksella voide tasoittaa ihon väriä ja sen pieniä virheitä. Plussaa on jos voide jättää hiukan mattamaisen lopputuloksen. Olen tottunut levittämään meikkivoiteen siveltimellä, minkä jälkeen sipaisen kasvoilleni hiukan irtopuuteria ja poskipunaa.

 • Niania

  Tarvitsen mattaisen pinnan jättävän ja ihonväriä tasoittavan meikkivoiteen, sillä ihoni on sävyltään vähän epätasainen ja kiiltää T-alueelta melko helposti. Tämän talven aikana on käytössä ollut Lumenen Blur-meikkivoide, josta olen tykännyt kovasti, mutta keväällä ja kesällä kaipaan vähän kevyempää voidetta. Siihen tarpeeseen tämä Maybellinen tuote voisikin olla sopiva, vaikuttaa hyvältä!

  Video oli piristävä, näitä voisi olla enemmänkin!

 • JonnaK

  Tosi kiva video! Oot niin aurinkoinen, että huomasin videon katselun jälkeen, että olin istunut koko ajan hymy naamalla. Siitä vielä ekstrapisteet! ;)

  Itselleni tärkeää meikkivoiteessa on keveys ja kuultavuus. Tämä Maybellinen Dream Wonder nude taitaa siis mennä ostoslistalle. Viime aikoina olen enimmäkseen käyttänyt Yves Rockerin Pure Light meikkivoidetta, mutta sävy on talvikalpealle naamalleni hiukan tumma tällä hetkellä. Eli ihan viime aikoina suosikkina on ollut Yves Rockerin BB voide. Monesti en levitä voidetta koko naamaan, vaan kasvojen keskiosaan ja sinne mihin tarvitaan. Tällä kikalla saa luonnollisemman lookin. Siihen päälle vielä hiukan mineraalipuuteria (ja tietysti peitevoidetta ongelmakohtiin, sekä tummat silmänaluset piiloon). :)

 • JonnaK

  Tosi kiva video! Oot niin aurinkoinen, että huomasin videon katselun jälkeen, että olin istunut koko ajan hymy naamalla. Siitä vielä ekstrapisteet! ;)

  Itselleni tärkeää meikkivoiteessa on keveys ja kuultavuus. Tämä Maybellinen Dream Wonder nude taitaa siis mennä ostoslistalle. Viime aikoina olen enimmäkseen käyttänyt Yves Rockerin Pure Light meikkivoidetta, mutta sävy on talvikalpealle naamalleni hiukan tumma tällä hetkellä. Eli ihan viime aikoina suosikkina on ollut Yves Rockerin BB voide. Monesti en levitä voidetta koko naamaan, vaan kasvojen keskiosaan ja sinne mihin tarvitaan. Tällä kikalla saa luonnollisemman lookin. Siihen päälle vielä hiukan mineraalipuuteria (ja tietysti peitevoidetta ongelmakohtiin, sekä tummat silmänaluset piiloon). :)

 • Vierailija

  Rasvainen ihoni vaatii laadukkaan meikkivoiteen, joka tuo iholle sopivan matan eikä sula heti kasvoille kiiltäväksi rasvaksi.

  hesamuu@gmail.com

 • Maikkilainen

  Kiva videopostaus, näitä lisää! :) Tärkeintä on että löytyy oikea sävy, eli itseni kohdalla se kaikista vaalein sävy yleensä. Ja koska ihoni rasvoittuu helposti päivän mittaan, niin tykkään meikkivoiteesta mikä on mattapintainen ja suhkot peittävä, mutta silti luonnollinen look.

 • Saara Alisa

  Minulle tärkeintä on ohut ja läpikuultava meikki, sillä varsinkin kevättä kohti mentäessä. Ihoni on onneksi hyväkuntoinen, joten tarvitsen meikkivoidetta lähinnä peittelemään punaisuutta ja väsymyksen merkkejä. Tärkeää on myös kestävyys sekä se, ettei meikkivoide sotke.

 • archipelago

  Ehdottomasti tärkeintä meikkivoitessa on oikea värisävy. Itselleni ongelmaihoisena peittävyys on tosi tärkeää, mutta samalla meikkipohja ei saisi olla maskimainen – rimaa ei siis ole asetettu turhan alas. :D Kosteuttavuuskaan ei ole Suomen talvessa ollenkaan hassumpi juttu.

 • Henza

  Mulla on aina ollut tosi puhdas iho, jossa ei ole kuin satunnaisia finnejä ja mustapäitä. Mun arkimeikki on tosi luonnollinen ja meikkivoiteeltä mä odotan sitä, että se tasoittaa kasvojen väriä ja näyttää luonnolliselta eikä sellaiselta pakkelilta.
  Ja oli muuten kiva välillä nähdä videokin sun blogissa! Vaihtelu virkistää ;)

 • katriiij

  Pidän meikkivoiteen tärkeimpinä ominaisuuksina peittävyyttä, pysyvyyttä ja levitettävyyttä. Minulla on välillä myös kovinkin pintakuiva iho, jolloin en kaipaa kuivuutta korostavaa voidetta. Olen myös todella vaaleaihoinen, jolloin monet meikkivoiteet ovat liian tummia.Olenkin hankalan paikan edessä, koska vanha meikkivoiteeni on loppumaisillaan ja haluaisin vaihtaa tuotteen johonkin uuteen ja erilaiseen, mutta arvon parin tuotteen välillä. Arvonta osui siis ihan mahtavaan väliin :D

 • Jolana

  Ei liian pakkelimainen eikä liian tumma!

  voilooa@gmail.com

 • helssunen

  Luonnollisen näköinen lopputulos on tärkeää ja lisäksi tasainen peittävyys.

 • TTM

  Arkimeikkiin tarvitsen nopeasti imeytyvän kosteusvoiteen, sopivan sävyisen meikkivoiteen (Lorealin True Match -sarjasta) ja valokynän, peitevoidetta luomille pohjustukseen, puuteria päälle ennen mascaraa, sen jälkeen poskipuna ja aurinkopuuteri (varjostukseen). Kulmien muotoilu + sävyttävä huulivoide ja meikki on valmis!

 • Ninamarria

  Ihana video!:) todella onnistunut

  Itse tykkään käyttää maybellinen bb voidetta, ja sen levittämiseen käytän ihan vain sormia. Ihosta tulee todella luonnollinen ja heleä. Silti tarpeeksi peittoa punertavaan ihooni. Silmien alle hieman peitevoidetta ja sipaisu puuteria kohtiin mitkä alkavat kiiltämään. Ja poskille väriä tuomaan aurinkopuuterilla:)

 • Onniliini

  Ehdottomasti ohut mutta ihon sävyä tasoittava koostumus ovat tärkeitä itselleni. Tykkään jos pinta jää hieman kuultavaksi (toisin sanoen kiiltäväksi), täysmattainen lopputulos ei mielestäni näytä hyvältä.

  Täydellisimmän meikkipohjan saan luotua mineraalimeikeillä, luonnonkosmetiikka sellaisilla.

 • Reedu

  Tällä hetkellä meikkipohjan teen Bare Mineralsin mineraalimeikkivoiteella. Minulle tärkeää meikkipohjassa on luonnollisuus, pysyvyys ja peittävyys.

 • Sennu

  Tällä hetkellä käytössä on vain peitevoide ja satunnaisesti puuteri. Meikkivoiteen tärkein ominaisuus on luonnollisuus, haluan sen vain tasoittavan hieman ihoani en tekevän siitä elotonta maskia.

 • Kati83

  Meikkivoiteessa tärkeintä on peittävyys ja se, ettei voide kuivasta ihoa. Lumenen Cc-voide on ollut hyvä, mutta tätä Maybellineä voisi kokeilla seuraavaksi.

 • Shiva

  Kiva postaus :) Itse pidän tärkeänä tasaista ja luonnollista lopputulosta. En ole vielä löytänyt oikein hyvää tuotetta jonka lopputulokseen olisin tyytyväinen. Helpoksi hommaa ei tee sekään että meikkaan yleensä huonosti valaistussa pesuhuoneessa… :D

 • neitiR

  Ehdottomasti oikea sävy ja pysyvyys! Sekaihoni tuppaa kiiltelemään hyvin herkästi ja pahimmillaan meikistä ei ole illan edetessä jäljellä paljon mitään.. Vaadin meikiltä myös peittävyyttä ja kuulautta. Voide ei saa olla liian paksua ja tönkköä, jolloin sitä on vaikea levittää siististi.

 • Elle

  Tärkeintä mulle on, että meikkivoiteeni tasoittaa ihon sävyä ja peittää punaisuutta, jättäen kuitenkin luonnollisen puolimatan lopputuloksen. Oikea sävy, hinta ja kestävyys ovat myös tärkeitä. Itse tykkään myös levittää meikkivoiteen sormin. Hyvän meikkivoiteen lisäksi valaistus vaikuttaa paljon lopputulokseen. Luonnonvalossa on musta ihan parasta meikata.

  Ja ihana video Jenni! Mielellään katselisi lisääkin sua liikkuvassa kuvassa:)

 • Heidi jn

  Olen käyttänyt mineraalipuuteri meikkivoidetta jo monta vuotta , taidan todella kokeilla pitkästä aikaa , sopisiko oikea meikkivoide iholleni. Nyt käytössä idun, mutta se ei aina täysin raikasta lopputulosta. Joudun käyttämään melko paljon meikkiä , koska ihoni on hieman huono. Ikinä en jätä kasvoja ilman aurinkopuuteria ja poskipunaa.
  Blogisi video oli oikein rauhallinen ja raikas!

 • Pazqu

  Ei tarvitse hävetä videotaitoja, oli tosi hyvin tehty! Ehkä lopuksi zoomaus kasvoihin lopputuloksesta voisi olla hyvä? Siis jos on vaikeampi meikkilook.
  Itse olen aika nirso meikkivoiteen suhteen, sen pitää täyttää muutamat kriteerit. Se ei saisi olla paksun tuntuista iholla, mutta peittokykyä pitäisi olla hieman. Tykkään myöskin, että lopputulos olisi matan ja kuulaan välillä. Lisäksi olisi hyvä, jos se kestäisi kohtuullisesti iholla päivän aikana, eikä lähtisi katoamaan iholta. Olen aika nirso? :D
  Tasaisen ihon teen näin: kostea beauty blender, teen sillä meikkipohjan ohuesti koko kasvoille. Lisäpeittoa saan hyvällä peitevoiteella, jota laitan myöskin ohuelti. Taputtelin sormin tai sienellä. Lopuksi puhtain käsin hellästi painelen kasvoja. Meikkivoidetta ei tartu käsiin, koska se on imeytynyt hyvin. Lopuksi puuteri T-alueelle. Jos kotoa löytyy meikin viimeistelysuihke, niin sitä vielä lopuksi.

 • Paupu

  Meikkivoiteen valinnassa tärkeää minulle on hyvä levittyvyys ja peittävyys. Yleensä valitsen mattapinnan jättävän meikkivoiteen. Itse levitän siveltimellä meikkivoiteen, jonka päälle lisään kevyen kerroksen irtopuuteria. Lisäksi vielä aurinkopuuteria hehkeyttä antamaan.
  Videosi oli mielestäni onnistunut :) Yleensä luen kyllä mieluummin tekstejä, katson vain harvoin videoita.

 • Melindas

  Luonnollisen kuulas lopputulos on tärkeintä ja tietysti oikea värisävy iholle. Lisäksi meikkivoiteen pysyvyys vaikuttaa usein ostopäätökseen. :)

 • petra22

  oikea väri, peittävä mutta ohut, ei meikatun näköinen, pysyy koko päivän, ei liian kiiltävä..

 • susanna t

  meikkivoiteessa tärkeintä on levittyvyys ja peittävyys. ihon ollessa parempikuntoinen suosin ohuempia pohjia. itse meikkaan mahd. vähän, ohut pohja ettei ihon ongelmat korostu liikaa!

 • Vierailija

  Meikkivoide täytyy olla luonnollinen ja melko kevyt. Tässä meikkivoiteessa on hyvä puoli se ettei tarvitse paksua kerrosta eikä tarvitse välttämättä puuteria.

 • lauravalimaki

  Meikkivoide joka ei tunnu iholla ja näyttää luonnolliselta on paras. Se ei myöskään saisi kuivattaa tai rasvoittaa ihoa. Lopputulos olisi tasainen ja peittävyys hyvä. Unelma olisi meikkivoide, joka pysyisi hyvin kasvoilla koko päivän ilman primeriä!:) Harvoin löytyy hyviä vaaleita sävyjä, joissa olisi edes kaksi hyvää ominaisuutta.

 • Emmieee

  Meikkivoidetta valitessani kiinnitän huomiota seuraaviin ominaisuuksiin: peittävä, mutta heleä lopputulos, pitkäkestoinen ja mattainen, mutta ei liian raskas :)

Related posts