25/02/15

Ennakkokurkkaus Suomi-muodin syksyyn: Katri/n AW15

6 64 KatriNiskanen6_HR.jpg

Ystäväni Vesa vilautti minulle jokin aika sitten vähän salaa ennakkoon Katri Niskasen ensi syksyn tulevaa mallistoa, jonka kuvauksia hän oli ollut stailaamassa. Olen aina tykännyt Katrin naisellisesta suunnittelutyylistä, mutta en ole ehkä kokenut sitä ihan omaksi jutukseni. Nyt muuttui se käsitys, sillä ensi syksyn mallisto näyttää siltä, että voisin pukea vaatteista ylleni melkein jokaisen. Myönnän noita kuvia katsellessani hetken ajatelleeni, että olisipa jo syksy. Se on kuulkaa aikamoinen miete, että olisi tyynen rauhallisesti valmis hyppäämään talvesta syksyyn. :D

Alice in Modernland -mallistossa nähdään Katri Niskasesta minusta vähän uudenlainen puoli. Suunnittelijalle aiemmissa mallistoissa tyypillisiä drapeerauksia ei ensi syksynä nähdä juuri lainkaan – sen sijaan mallisto on varsin selkeälinjainen. Muutamista kuvista voisi luulla ihastelevansa Filippa K:ta tai Samujia pienellä twistillä. Myös värimaailma on kaunis: kalpeaa pinkkiä, kinuskinruskeaa, viininpunaista, metallinhohtoista tummaa sinistä sekä välähdys kultaa ja hopeaa. Materiaaleissa nähdään upeita erilaisia tekstuureja pehmeästä pörröstä läpikuultavaan kimalteeseen ja sileästä satiinista glitterinhohtoiseen metalliin. Hauskana yksityiskohtana silmään pomppasivat nuo trumpettimaiset helmat ja lahkeet.

KatriNiskanen11_HR.jpg

Näissä kuvissa näkyy vain pieni vilahdus kokonaisuudesta, mutta siis aivan mieletön mallisto. Mahtavaa Katri! Kehut on Katrin lisäksi annettava myös mallistokuvien taustatiimille, joka vilisee ihania tuttuja tyyppejä. Hienoa työtä! :) Mitäs muut tykkäätte? Ihastuitteko yhtä kovasti kuin minä?

Translation: A little sneak peek to the stunning Katri/n AW15 collection that just blew my mind a while back, when I saw the pictures for the first time. I could (and would) probably wear almost every piece of the collection and totally fell in love with it. I even found myself wishing that it was autumn already. Now THAT is a strange thought, to jump straight from winter to autumn. Maybe I still prefer spring and summer in between. ;) But I’ll be impatiently waiting for this collection to hit the stores. Congrats Katri for a beautiful collection and the whole crew for amazing pictures!

KatriNiskanen1_HR.jpg KatriNiskanen4_HR.jpg KatriNiskanen15_HR.jpgKatriNiskanen7_HR.jpg KatriNiskanen8_HR.jpg KatriNiskanen9_HR.jpgKatriNiskanen3_HR.jpg KatriNiskanen13_HR.jpg KatriNiskanen14_HR.jpg

Designer: Katri Niskanen

Photography: Mikko Puttonen 
Makeup & hair: Ilkka Ruotsalainen 
Styling: Vesa Silver 
Model: Mathilda/Paparazzi 

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • maimi.

  Tuo kakkoskuvan haalari <3

 • Vapaapudotuksessa

  On muuten mahtavan näköinen mallisto tulossa! Kaikki noista kotiuttaisin kaappiini samantien.

 • Minä vain

  Luumunvioletti housupuku, mitä mahtavuutta! <3

 • Vierailija

  Kyllä ihastuttaa! Oi että, voisin ottaa kaikki. <3 -Maria

 • Lovely

  Ihana! Ja mistä noi narukorkkarit muuten on? Ihan mielettömät nekin

 • Jenniii

  Kysäisin stylistilta ja kengät ovat Zarasta, mutta kuvaukset tehtiin jo joulukuussa, joten voi olla, että noita kenkiä ei enää kaupoista löydy. 

Related posts