24/02/15

Tiistain musalöytö: Vaults

1 41 vaults.jpg

Taas olisi jaossa yksi kiva musiikkilöytö! Itse asiassa bongasin tämän bändin 50 Shades of Grey -leffan soundtrackilta ja intouduin sitä kautta kuuntelemaan muitakin kappaleita. Ja hoksasin pian, että yhden niistä olin kuullut ohimennen joskus ennenkin tietämättä mikä kokoonpano mahtoi olla kyseessä. No nytpä löytyi!

Salamyhkäisesti viime kesänä esiin ponkaisseesta ja sittemminkin itsestään melko vaiteliaasta Vaults-bändistä on yhä melko vähän infoa netissä, mutta Facebookin puolelta löytyy kolmikosta jokunen kuvakin. En nyt edes oikein osaa kuvailla tätä mitenkään sen kummemmin kuin että melankolista elektropoppia ja huikaisevan kaunis naisääni. Kuunnelkaa itse! :) Suosittelen tsekkaamaan tuon Lifespan-biisin lisäksi ainakin Cry No More -kappaleen.

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts