23/02/15

15 lempparilookia Oscar-gaalan punaiselta matolta

11 59 oscars10.jpg

Okei, pakkohan niitä on vähän ruotia. Oscar-gaalan mekkoja nimittäin! Sitä ennen kuitenkin pari huomiota itse palkintojenjaosta… Pääosa-Oscarit menivät minusta ihan oikeisiin osoitteisiin ja Birdman-leffan mahtavan Oscar-menestyksen innoittamana sain viimein varattua liput tälle viikolle elokuvaa katsomaan. Patricia Arquettelle onnitteluiden lisäksi hatunnosto kiitospuheesta, jossa oli asenne ja viesti kohdallaan! Peukku ja virtuaalihalaus myös Graham Moorelle rohkeasta ja koskettavasta puheesta.

Ja sitten niihin mekkoihin (ja pariin pukuunkin)! Tässä siis meikäläisen lempparit illan vieraiden pukuloistosta määrittelemättömässä järjestyksessä. :) Ketkäs olivat teidän suosikkejanne?

Translation: My favourite looks from the red carpet of the Oscars 2015. Which ones did you like the best?

oscars9.jpg

Ihana Felicity Jones hurmasi minut Kaiken teoria -leffassa ja teki saman uudelleen vielä Oscar-gaalassakin. Alexander McQueenin helmenhopeisessa luomuksessa juhlinut kaunokainen oli suorastaan tyrmäävä näky.

oscars1.jpg

Suloinen Lupita Nyong’o on kyllä jotenkin aina sellainen raikas tuulahdus punaisilla matoilla – ja näyttää aina viimeisen päälle hienostuneelta. Niin myös eilen Calvin Kleinin helmikirjaillussa puvussaan.

oscars8.jpg

Marion Cotillard voisi varmaankin pukeutua vaikka jätesäkkiin ja rakastaisin häntä silti. Jätesäkin sijaan yllä oli Diorin couture-luomus, jonka juju oli jemmattu mekon takaosaan. Yksi maailman kauneimmista naisista, no doubt.

oscars10.jpg

Illan kuningatar Julianne Moore on kyllä aina yksi punaisten mattojen upeimmista ilmestyksistä – niin tälläkin kertaa. Valkoinen paljettiunelma on Chanelin uniikki couture-luomus.

oscars3.jpg

Emma Stone kuuluu Marion Cotillardin ohella suosikkinäyttelijöihini, eikä epäonnistu gaalatyyleissään koskaan. Elie Saabin suunnitteleman vihreän luomuksen syvään uurrettu halkio teki jossain kohtaa neidolle tepposet, mutta alta vilahtaneet puuterinväriset mummokalsarit lähinnä vain lisäsivät Emman sympatiapisteitä meikäläisen silmissä.

oscars2.jpg

Ihana Naomi Watts! Tämä nainen on yksi niistä, joiden kohdalla saatan olla vähän puolueellinen myös vaateasioissa siksi, että hän on mielestäni niin fantastinen näyttelijä – ja kaunis. Tällä kertaa hän edusti Armani Privén iltapuvussa ja pidin erityisesti tummanpuhuvasta huulipunasta sekä rennosta lainekampauksesta.

oscars13.jpg

Keira Knighley oli suloinen puuterinvärisessä, kukkakirjaillussa Valentinossaan, jonka A-linjainen malli piilottaa vauvavatsan ovelasti helmojen uumeniin. 

oscars14.jpg

Cate Blanchett on yksi niistä, jotka eivät petä koskaan. Pomminvarma tyyliniekka luotti tällä kertaa supersimppeliin mustaan Galliano for Martin Margielan iltapukuun, jota terästi näyttävä turkoosi kaulakoru.

oscars12.jpg

Leffamoguli Harvey Weinsteinin kaunis vaimo Georgina Chapman näytti tyrmäävän upealta mustassa, kultakirjaillussa iltapuvussaan. Tästä nimenomaisesta lookista tulee muuten hiukan mieleen Ulyana Sergeenko!

oscars11.jpg

Rita Ora yllätti klassisella ja hillittömän tyylikkäällä juhlatyylillään. Neito oli valinnut ylleen Marchesan tummansinisen, kultakoristellun iltapuvun, jossa oli näyttävä laahus. After partyjen puolella hän sitten kohahdutti takaosasta täysin läpinäkyvässä mekossaan

oscars0.jpg

Sienna Miller näytti ihastuttavalta mustassa Oscar de la Rentan pitsi-iltapuvussa. Yksinkertainen kampaus ja meikki sopivat tähän lookiin täydellisesti.

oscars7.jpg

Laura Dernin mieletön hopeanhohtoinen mekko oli kuin haarniska. Alberta Ferrettin suunnitteleman iltapuvun kanssa olisi kuitenkin minusta sopinut paremmin toisenlainen kampaus – itse olisin laittanut hiukset ennemmin kiinni.

oscars4.jpg

Wolf of Wallstreet -leffasta suuren yleisön tietoon ponnahtanut Margot Robbie oli upean kohtalokas Oscar-illan lookissaan. Yksinkertainen musta mekko ja punaiset huulet – toimii aina!

oscars5.jpg

Parhaiten pukeutuneiden joukkoon on nostettava myös yksi mies: illan suurin tähti Eddie Redmayne, joka näytti niin tyylikkäältä tummansinisessä Alexander McQueenin puvussaan. Myös vierellä poseerannut Hannah Bagshawe oli kaunis musteensinisessä, kultakoristellussa mekossaan.

oscars6.jpg

50 Shades of Grey -leffasta ihmisten tietoisuuteen pompannut Dakota Johnson toi minulle mieleen Punahilkan Saint Laurentin yksiolkaimisessa iltapuvussaan. Punaisen värin, vaalean ihon ja tummien hiusten kontrasti toimii kauniisti.

Photos: All Over Press

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • iidami

  Emma Stonen mekko on ihan mieletön! Koko lookki pukee häntä tosi hyvin. Kunpa itse saisi joskus vastaavaan pukeutua.. Myös Lupitan helmikirjailtu puku on tosi kaunis.

  Itse en tolle Julianne Mooren mekolle syty yhtään, jotenkin nuo vaakaraita-kukkahörsösydeemit pistää silmään vähemmän imartelevasti.

 • Jenniii

  Emma Stone on ihanin, AINA! <3 Mutta nyt oli kyllä superonnistunut look – ja mekossa raikkaan erilainen väri kuin kellään muulla.

  Julianne Moore on minusta toinen sellainen, joka on aina upea, mutta nyt kun sanoit noista kukkahommeleista, niin tuon keskimmäisen kukkaraidan olisi ehkä voinut jättää pois kokonaan. Rintamuksen kohdalla se on ihan kaunis, mutta tuo keskimmäinen on kieltämättä vähän outo.

 • Marik

  Cate Blanchett on kaunis ja tyylikäs, aina. On kyllä tyylikkäimpiä julkkiksia mitä tiedän, hän on jotenkin aristokraatti. Se mikä itseäni monesti pistää silmään on huono ryhti, sellainen on todella monella ja siinä ei pelasta desing-puku mitään, mutta toimii päin vastoin vaikka olisi mikä rytky päällä. Voi se ryhti!

 • Rita Ora oli mun suosikki! Tumma, olkaimeton puku, iso helma ja kultaset yksityiskohdat, aaah toimii! After partyjen mekko oli sitten vähän järkyttävämpi, mutta toi punaisen maton look toimii :D

 • MarjukkaS

  Kiitos, kiva katsaus!

  Vaikka Lissabonin kuvia odottelen edelleen, rakastuin kaupunkiin viime keväänä.

 • helou

  On kyllä taas upeita pukuja..! Emma Stone on todella kaunis… niin kauan kun pitää suunsa kiinni (apua, saako näin sanoa). Jotain siinä hänen suussaan ja äänessään on jota en vaan voi sietää yhtään.. Muuten tykkäisinkin hänestä näyttelijänä. Mutta edes tämä asia ei vie pois huomiota pääasiasta, eli kaunis mekko ja kaunis kantaja!

 • Voisin vinkata yhdestä sivustosta johon olen totaalisen koukussa ja mikä liittyy tähän aiheeseenkin: http://tomandlorenzo.com/ Äläkä unohda kurkata myös postauksien kommentteja! Bitter Kittensit kirvoittaa välillä sellaset hörönaurut täällä päässä ainakin :-D

 • Vierailija

  Lupitan mekossa oli paljon kauniita elementtejä ja varsinkin helma oli hyvin kaunis. Yläosa oli kuitenkin minun makuuni liian raskas ja muodoton.

 • Hauska nähdä listasi, koska se eroaa niin paljon omastani http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/2015/02/oscars-2015-bold-light-and-nude-colors.html. Lupita, Rita ja Emma ovat ainoat samat mitä meillä on listoilla! Oscareissa parasta on juuri se, että asukokonaisuuksia on niin paljon – valinnanvaraa siis löytyy!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Maarit

  Lisäisin joukkoon vielä Scarlett Johanssonin,sopi jännän hiusmallinsa kanssa upeasti ;)

 • Anna______

  Aika samoja suosikkeja, Marion on kyllä ylitse muiden, hän onnistuu aina näyttämään jollain tavalla rennommalta, ei niin kiillotetulta kuin jenkkitähdet.

  Aiheen ulkopuolelta, tuli mieleen toisesta suosikkiranskataresta Audrey Tautousta; olisi kiva jos tekisit joskus hiuspostauksen lyhyistä, siis oikeasti lyhyistä hiuksista :)

Related posts