22/02/15

Sunnuntaijumitusta radiossa

4 41 Näyttökuva 2015-2-22 kello 16.37.23.png

Töttöröö! Meikäläinen kävi tänään höpöttelemässä YleX:n lähetyksessä aamupäivällä Janin ja Aapon vieraana Mitä jäbä duunaa? -pätkässä bloggaamisesta. Enpä muista, että olisin hetkeen ollut yhtä jumissa kuin rankan viikon jälkeen näin sunnuntaiaamuna, huh. Mutta kaipa meillä kaikilla on joskus heikommat hetkemme – meikäläisellä se vain sattui olemaan suorassa radiolähetyksessä. :D Haastattelun toisessa pätkässä alkoi vähitellen ajatus rullata jo hiukan paremmin.

Jos missasit aamupäivällä YleX:n lähetyksen, niin haastateltavan sunnuntaijumitukset pääsee kuulemaan vielä YLE Areenan kautta. Haastatteluosuus alkaa noin kohdassa 19:45 ja jatkuu aina 36:30 asti – linkin kautta haastiksen pitäisi alkaa suoraan oikeasta kohdasta. Ei ehkä tähtihetkiäni kansallisessa radiossa, mutta eipä se onneksi niin vaarallista ole. :D

Tags: ,

Categorised in: Elämä

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Hei, tosta kuvasta tuli äkkiä mieleen sä trendikkäässä sivukaljulookissa tai jotain:). Jos ei mitää nii radikaalia, mut sulle vois sopii joku toispuoleinen kampaus kuiteski :)

 • annii

  Hyvä haastattelu ja mielestäni esiinnyit luontevasti ja selkeästi. Ei kyllä tullut jumitus mieleen, paitsi ehkä jos vertaa joihinkin aiempiin sinusta näkemiini telkkariesiintymisiin (tuntuu että pari olisin nähnyt?) niin nyt oli enemmän sanojen hakemista kuin niissä, aiemmin olen saanut susta äärimmäisen selkeästi artikuloivan kuvan. Mutta kokonaisuutena ja verrattuna aiempaan selkeä ja hyvä haastis!

 • Jenniii

  En ehkä leikkaamaan ryhtyisi, mutta kampauksissa olen kyllä tuollaisista toispuoleisista virityksistä tykännyt. Pitääkin kokeilla sellaisia lisää!

 • Jenniii

  No huh! Itsestä tuntui siltä, että oli koko ajan kieli aivan solmussa, sanat hakusessa ja ajatus jäässä, mutta hyvä jos ei välittynyt ihan niin pahana kuulijoille asti. :D Yleensä olen haastattelutilanteissa aika sujuva, mutta nyt ei itsellä ollut yhtään sellainen fiilis.

Related posts