20/02/15

Tumma kaksoisolento?

13 58 Näyttökuva 2015-2-20 kello 17.55.18.png

On ihan pakko jakaa nämä hauskat kuvat, kun jo useampi lukija on tullut vinkkaamaan minulle tummasta kaksoisolennostani. :D Minua on aikojen saatossa verrattu vaikka keneen, mutta näiden kuvien tytössä näen kyllä itsekin samankaltaisia piirteitä. Nenä ja leuka ovat ainakin sivuprofiilista erilaiset, mutta hymy, silmät ja kasvojen muoto hyvin samankaltaiset. Ehkä näyttäisin vähän tältä tummahiuksisena ja ruskeasilmäisenä. Näettekö muutkin samaa tässä mimmissä?

Kuvat ovat screenshotteja Cosmopolitanin hius-tutorialista viime kesältä. :) Jos siis kaipaatte kampausvinkkejä lyhyeen tukkaan, niin tsekatkaahan koko juttu linkin takaa. 

Translation: Several readers have sent me links to this Cosmopolitan article from which they’ve spotted my dark haired doppelgänger. And for once I can see the resemblance too. :D What do you think, do we look alike?

Näyttökuva 2015-2-20 kello 17.54.41.png

Screenshots from Cosmopolitan

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts