19/02/15

Seepra kreisikengissä

34 61 seepra4.jpg

… vai kreisi seeprakengissä? Asukuvaa luvassa taas, mutta tällä kertaa huomion kokomustalta lookilta taitavat varastaa kenkäni. Veikkaan, ettette heti olisi arvanneet näkevänne minun jalassani mitään tällaista, mutta pääsinpä yllättämään takavasemmalta. Itsenikin.

Eläinkuosit ovat hivuttautuneet vaatekaappiini vaivihkaa. Joitakin vuosi sitten vielä julistin, ettei niitä nähtäisi päälläni koskaan, mutta vähitellen mielipide pehmeni. Ensin löysin leopardikuvioidut herrainkengät ja vuosi sitten tulivat vastaan Tukholmassa niin kreisit kengät, että yhtäkkiä myös seeprakin alkoi tuntua hyvältä idealta. Vai onko tuo enemmänkin valkoinen tiiker? No, minulle se nyt on seepra. :D Antauduin hullaannuksen valtaan ja Tibin hurjalla alennuksella varustetut kreisikorot ovat sittemmin kopisseet täällä Helsingin kaduilla.

seepra7.jpg

Jotenkin kengät ovat turvallinen tapa lähestyä eläinkuoseja. En vieläkään voisi kuvitella verhoutuvani leopardikuvioituun haalariin, mutta kenkä on sopivan pieni elementti eläinkuosin annosteluun. Huomaan myös, että jotenkin leopardeja ja seeproja on huomattavasti helpompi sulattaa matalissa ja muuten hillityissä kengissä – korkkareissa en välttämättä ainakaan vielä leopardiin tarttuisi.

Uskallan veikata, että monelle nämä meikäläisen seeprat ovat aivan liikaa. Ja ei se mitään, ymmärrän teitä hyvin, koska muutama vuosi sitten ne olisivat olleet sitä minullekin. Nyt kuitenkin tuntuu, että esimerkiksi kokomustan asun kanssa nuo ovat aika mainio piristysruiske. Ja kyllä muuten keräävät katseita kadulla – sekä ihastuneita tuijotuksia että järkyttyneitä mulkaisuja. :D Kylmäksi eivät taida jättää ketään ja eikös se ole pelkästään hyvä asia?

seepra2.jpg

Kengän malli on minusta todella kiva: siro ja terävä kärki yhdistettynä jykevään tolppakorkoon. Korkokin on todella passeli – antaa lisäsenttejä reilusti, mutta tuntuu jalassa kuin korkoa ei olisikaan. Se on hyvää kenkäsuunnittelua, ystävät. :) Mutta antakaahan kuulua tuomionne asusta ja kreiseistä kengistä!

Translation: Okay, I bet you’re not even going to notice the whole outfit if I’m wearing these crazy zebra shoes by Tibi. But I don’t mind, let them steal the show. To be honest, I’m not completely sure how I ended up buying them but I do love them now. And this is the ex animal print hater talking. Things change, apparently. :D I am quite convinced that not all of you will love these like I do, but feel free to share your opinion!

seepra1.jpg

Takki // coat Isabel Marant pour H&M*, bleiseri // blazer Selected Femme, poolopaita // turtle neck shirt Black Swan*, farkut // jeans Never Denim (Bik Bok)*, kaulahuivi // scarf & Other Stories, kengät // shoes Tibi, aurinkolasit // sunglasses Ray-Ban*

*saatu blogin kautta / gifted

seepra9.jpg seepra5.jpgseepra6.jpgseepra3.jpg seepra8.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

34 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aivan mahtavat monot! Kaikki vähänkin erikoisemmat vaatteet on mun mielestä ihania, ei kaiken tarvi olla niin tylsää. Varsinkaan pukeutumisen. Mä oon vähän ihastunut leopardikuosiin mutta asusteita pidemmälle en aio mun lepardihulluutta viedä.

 • Hanna Maria

  Nää on kyllä hauskat, mutta ei mulle :D Sinun asuun sopii hyvin!

 • Wow, this is such an amazing outfit! LOVE your sunnies and chic booties!

  http://lartoffashion.blogspot.com

 • maitokahvi

  Aivan mahtavat!! Ja juuri noin yhdistettynä kyllä toimii :)

  Sun hiukset näyttää myös tosi hyviltä! Saanko udella, mitä muotoilutuotteita käytät, että saat ne asettumaan noin huolettoman nätisti? :)

 • Sra

  Mulla on sama juttu! Eläinkuosit alkoivat hitaasti mutta varmasti kiinnostaa tässä vuosien varrella, mutta en ollut hankkinut mitään vaatteita tai asusteita siihen liittyen. Nyt ostin kuitenkin alesta leopardikuvioiset kengät ja yllätyksekseni ne ovat keränneet enemmän kehuja kuin mitkään muut arkikäytössä olevat kenkäni..?

  Oon samaa mieltä kanssasi, että eläinkuosit sopivat erityisen hyvin tuollaisina pieninä elementteinä, kuten kenkinä tai huiveina, erityisesti jos asu on muuten hillitty. Asusi on tosi onnistunut ja näyttää kivalta, vaikka itselle seeprakuosi olisi (vielä?) liikaa :)

 • minnakiira

  Aivan ihanat!! Mäkin haluun! Saakohan noita vielä jostain?

 • ElizabethRinne

  Ihanat! Ja sopivat hyvin sulle, vaikka valintasi vähän yllättikin :-D

 • anonyymi

  Hei onpa mahtava kenkäpari! Rohkeus on aina jees! Ps. Kun aina julkaiset viikon quoteja niin suosittelen googlettamaan albert einsteinin lainauksia, hän on sanonut monia tosi tosi hienoja aforismeja!! :)

 • Ai että miten hienot kengät! Voisin ottaa itsellenikin :) Ja koko tyyli on hieno näissä kuvissa!

 • Vierailija

  No on tää maailma kyllä aika tylsä paikka jos nuo kengät ovat kreisit :D odotin jotain pahempaa, mutta tuo mustavalkoisuushan tekee noista ihan rauhalliset.

 • Jenniii

  Haha! Kiva, että tykkäsit. :D Minä olen ehdottomasti samaa mieltä, että kaiken ei todellakaan tarvitse olla niin tylsää. Värejä ja kuoseja kehiin vain! Mutta eläinkuoseja toistaiseksi vain asusteissa. ;)

 • bandi

  IHANAT!!

 • Jenniii

  Kiitos! Kokomustassa asussa eivät hypi liiaksi silmille, mutta ehkä en näitä ihan kamalan kirjavaan asuun ensimmäisenä yhdistäisi. :D

 • Jenniii

  Thanks Natali! :) You’re always so kind!

 • Jenniii

  No onpa kiva kuulla, että vähän hullummistakin kengistä tykätään. :) Ja tukkahommista voisin oikeastaan tehdä ihan oman postauksensa, kun niistä on nyt useampikin kysellyt. Mutta siis lyhykäisyydessään: suihkin yleensä märkään tukkaan jotain muotoilusuihketta ja ehkä vähän muotovaahtoakin saatan laittaa. Sitten föönaan tukan kuivaksi (ilman kuivaajaa tukasta tulee päätä myöten valuva luiru) ja suihkaisen sekaan kuivashampoota, suolasuihketta sekä ehkä vielä hiuslakkaa. :D Aikamoinen arsenaali tarvitaan siis tämäkin luonnollisen ja huolettoman tyylin aikaansaamiseksi, haha.

 • Jenniii

  Uskoisin niin, että jos tyyli on muuten tosi simppeli, eläinkuoseilla voi mainiosti maustaa tyyliä juuri tällä tavoin pienissä määrissä kerrallaan. Ja pääseepähän näyttävä yksityiskohtakin paremmin esille hillittyä kokonaisuutta vasten. :) Olen miettinyt muuten tuota, että miksi monelle se seeprakuosi on liikaa: senhän kuvittelisi mustavalkoisuudessaan olevan helpompi kuin ruskeasävyisen leopardin? Mutta siis näin minäkin olen kokenut, kunnes löysin nämä popot.

 • Jenniii

  Kiitos! Ehkä näitä voisi vielä jostain outletista tai eBaysta yrittää metsästää. Kaivelin netistä tiedon, että mallin nimi on Tibi Spencer Stacked Heel Boot ja näistä on siis ollut olemassa myös muita kuoseja ja värejä. :) Tibin sivuilta löytyy kengästä tarkempaa tietoa, mutta sieltä ainakin ovat loppuunmyydyt: http://www.tibi.com/shop/spencer-boot-black-white-multi

 • Jenniii

  Haa, no hyvä niin! :) Odotin näiden jakavan mielipiteitä vahvasti, mutta lukijakunta onkin suopeampi seeprojani kohtaan kuin arvelin!

 • Jenniii

  Kiitos kommentista ja vinkistä! Pitääpä tsekata Einsteinin viisauksia. :)

 • Jenniii

  Kiitos, kiva kuulla, että tykkäsit! :) 

 • Jenniii

  Ennemmin ehkä minä kuin maailma? ;) Omaan silmään kaikki eläinkuosiasiat ovat vähän villin näköisiä, mutta etenkin mustan asukokonaisuuden kanssa nämä näyttävät melkein jopa hillityiltä.

 • Jenniii

  Onpa kivaa, että seeprat ovat ihastuttaneet. Pääsevät siis asukuviin vielä toistekin. ;)

 • Wow. Pakko sanoo, mun lemmpari asu sulta. Täydellinen, Takki, lasit, tukka ja kengät. Wow wow wow.

 • katria

  Joo tukkajuttuja! Pian, kiitos! Menee ihan just hermo omaan tukkaan, inspis olis paikallaan :D

 • Aivan ihanat kengät edestä kuvattuina. Sivulta vähän hämmentävät. Korkoa sopivasti sorjiin sääriisi!
  Leveä takkiosa ja kapoiset pitkikset korkokengän kera tyylikäs yhdistelmä muutenkin.

 • Jenniii

  Jee! Kiitos, tulipa hyvä mieli. :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Minusta nämä ovat juuri hauskat tuosta sivulta, mutta sepä kai on makukysymys.

 • AnnaAusseista

  Just hyvät! Annat eläinkuvioille pikkusormen… Kohta se leopardihaalarikin alkaa näyttää käytettävältä! 

 • Jenniii

  Voi hyvin olla! :D Toistaiseksi ollaan kyllä siitä vielä kaukana, mutta ehkä viimeistään mummuikäisenä sitten painelen tuolla leopardihaalarissa. ;)

 • Pijoha

  Jännä kun musta noissa kengissä ei ole mitään kreisiä. Tosi kivat ovat. Ja tuovat sopivasti särmää kokomustaan asuun. Tästä asusta sain inspiraatiota :)

 • Jenniii

  Taidat siis olla enemmän sinut eläinkuosien kanssa kuin minä. ;) Huippua, että sait tästä inspistä itsellesi! 

 • Tosi hyvännäköiset kengät. Minä olen aina tykännyt eläinkuoseista vähän isommassakin mittakaavassa. Tällä hetkellä kaapista löytyy tiikeri-t-paita ja ihana, röyhelöinen leopardivillatakki. Seeprapaitakin oli joskus, ja pidin kerran synttärijuhlissani sitä, mustaa hametta ja sukkahousuja, joiden toinen lahje on valkoinen ja toinen musta. :)

 • Mikko – Private Blend

  Hienot! Toimii.

 • Tnti

  No aivan mageet popot, eikä minusta niinkään yllättävä veto. Rauhallinen, kaunis asu mielestäni oikein pyytää rinnalleen jotain kontrastia.. l. kerrassaan mehukas kokonaisuus:)

Related posts