18/02/15

Meikkivoidetestailua

24 100 maybelline1.jpg

Kaupallinen kampanja: yhteistyössä Maybelline

Nyt kun ajattelen asiaa, tuntuu oikeastaan hassulta, että olin kymmenen vuoden ajan oikeastaan 100-prosenttisen uskollinen yhdelle ja samalle meikkivoiteelle. Kokeilin satunnaisesti muitakin, mutta aina totesin lempparini paremmaksi ja palasin siihen. Viime vuonna intouduin jostain syystä viimein testailemaan enemmänkin muita vaihtoehtoja ja omaksi hämmästyksekseni löysin tuotteen, joka tuntuikin paremmalta kuin se vanha lemppari. Sittemmin olen kokeillut uutta huomattavasti avoimemmin mielin – ja kappas vain, olen löytänyt montakin hyvää meikkivoidetta, joista kaikki ajavat nykyään sen entisen suosikin ohi tai vähintään kiilaavat rinnalle. 

Tässä uudessa kokeilullisessa mielentilassa otin siis mielenkiinnolla vastaan haasteen testata ennakkoon Maybellinen uutta Dream Wonder Nude -meikkivoidetta, joka ilmestyy kauppoihin ensi viikolla. Maybellinesta on meikkipohjapuolelta ihan hyvää tuntumaa jo entuudestaan, sillä peitevoidesuosikkini löytyy Maybellinen Fit me -sarjasta ja jossain vaiheessa olin samaisen merkin voidemaisten poskipunien suurkuluttaja. 

maybelline6.jpg

Olen meikkivoidetottumuksissani ollut muutenkin kaavoihin kangistunut kuin vain tuotteen osalta. Tykkään nimittäin sitkeästi levittää meikkivoiteeni sienellä, vaikka nykyään monesti suositellaan ennemmin sivellintä tai ihan paljaita käsiä. Olinkin siis hitusen epäluuloinen, kun tätä meikkivoidetta suositeltiin levitettäväksi nimenomaan käsin. Tuotteen uutuus ja erikoisuus on hyvin nestemäinen koostumus sekä erityinen tippa-aplikaattori, joka toimii hiukan pipetin tavoin: ensin ravistetaan pulloa, sitten tiputellaan pari pisaraa meikkivoidetta kämmenselkään ja pyöritellään siitä sormien kautta kasvoille sopiva määrä. 

En tiedä, onko salaisuus juuri tuossa hyvin nestemäisessä koostumuksessa, mutta ensimmäistä kertaa elämässäni koin meikkivoiteen levittämisen sormin tosi miellyttäväksi. Juokseva koostumus on todella kevyt ja mukavan tuntuinen iholla sekä lisäksi helppo levittää – tuote todellakin levittyy kasvoille melkein kuin itsestään ja on älyttömän helppo häivyttää. Peittävyyttäkin voi helposti säätää, sillä halutessaan meikkivoiteella saa tehtyä hyvin kuulaan ja kevyen lopputuloksen, mutta tarvittaessa voidetta voi myös kerrostaa peittävämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ensifiilis tuotteesta on siis oikein hyvä ja myönteinen. :)

maybelline3.jpg

Vaalealle hipiällenikin löytyi sopiva sävy valikoimasta – kukaan ei varmaankaan ylläty, että se oli tuo vaalein 10 Ivory. ;) Ei ole tosiaankaan itsestäänselvyys, että edes ne vaaleimmat sävyt ovat riittävän vaaleita tai oikean sävyisiä. Ensimmäiset Maybelline Dream Wonder Nude -testaukset siis takana, mutta ensi viikolla on luvassa lisää juttua sekä kovasti toivottu meikkivideo!

Translation: I got to try out the new Maybelline Dream Wonder Nude foundation and the first impression is very positive. I’ve never liked to apply foundation with my hands, but this time it actually felt quite nice. Maybe it’s the liquid composition that makes it so easy to apply and doesn’t stick in the fingers. My shade is 01 Ivory, which shouldn’t surprise anyone. ;) Next week there will be more make up stories here and even a little video.

maybelline7.jpgmaybelline2.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kauneus

24 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Jään innolla odottamaan meikkivideota :)! En muista olenko koskaan käyttänyt Maybellinen meikkivoiteita, mutta kuultavan lupauksen perusteella tämä uutuus vaikuttaa kokeilun arvoiselta tuotteelta :). Mukavaa keskiviikkoa!

 • Hanna Maria

  Maybelline taitaa olla eläimillä testattu (ja synteettinen muutenkin), olisi kiva lukea vastaavia vinkkejä eettisemmästä (ja luonnollisemmasta) kosmetiikasta :) Ihonhoitojutuissa onkin ollut kivasti esim. Weledaa näkyvissä.

 • Jenniii

  Ihonhoidossa tosiaan käytän paljon luonnonkosmetiikkaa, mutta värikosmetiikan puolella on tullut testailtua luonnonokosmetiikkaa vain vähän. Jotenkin ne harvat tuotteet, joita olen saanut kokeilla, eivät ole minusta ominaisuuksiltaan yltäneet sille tasolle, että olisivat nousseet lemppareiden joukkoon. Jos kuitenkin on hyviä vinkkejä ja suosituksia antaa, niin otan sellaisia toki ilolla vastaan! Valitsen tuotteeni ensisijaisesti sen perusteella, mikä toimii minulle parhaiten. :)

  Ryhdyin ihan tarkistelemaan tätä eläinkoejuttua ja Maybellinen sivuilta löytyy tieto, että tuotteita ei testata eläimillä: http://www.maybelline.com/Beauty-Advisor.aspx

 • Jenniii

  Jännittää hiukan sen videon tekeminen eli saapa nähdä, millaisen räpellyksen saan aikaiseksi. :D Mutta ensi viikolla sitten selviää! Ja kivaa keskiviikkoa myös sinulle. :)

 • Vierailija

  Tuo voide ei peitä poskillasi näkyviä huokosia ja epätasaisuutta..

 • Vierailija

  Ihmiset on kyllä uskomattomia. :D

 • Jenni_Kuperkeikkaseikka

  Kiitos vinkeistä, olenkin huomenissa menossa meikkivoideostoksille, joten ihan tuli hyvään saumaan tämä!

   

 • Pimmiainen

  Niin, ihmisillä on ihohuokosia, ilmeryppyjä yms ilman fotaria. ..

 • Jenniii

  Kivaa, jos jutusta oli iloa! Huomaathan kuitenkin, että tämä kyseinen tuote tulee siis myyntiin vasta ensi viikolla. :)

 • Jenniii

  Jep, eipä minulla oikeastaan ole tähän kommenttiin mitään lisättävää. Tässäkö nyt nähdään noiden Photoshopilla siloiteltujen mainosnaamojen vaikutukset? :D 

 • Jenni_Kuperkeikkaseikka

  Hyvä pointti :D

 • Hanna Maria

  Noniin, hyvä juttu! Mulla olikin vanhentunutta tietoa sitten :) Itse voin vinkata ainakin että Zuii on osoittautunut huippumerkiksi, mulla käytössä huulipunia, puutereita, poskipuna ja meikkivoide. Kaikki aivan erinomaisia, suosittelen testaamaan! Omani olen ostanut Jolie Shopista.

 • Jenniii

  Kiitos vinkistä! Pitää siis painaa nimi Zuii mieleen. :)

 • Okku

  Moikka! Pakko oli tulla kommentoimaan! Kyllä tuota meikkivoidetta jo Sokoksella näkyi olevan myynnissä…

 • Jenniii

  Aijaa! No siellä on sitten otettu varaslähtö. :D Minulle sanottiin, että lanseeraus olisi vasta ensi viikolla, mutta malttamattomimmat siis Sokokselle! 

 • Hertta

  Söpöliini :) Taitaisi olla minullekin sopiva tuo vaalein sävy siis, kun niin käsi kädessä ja naama naamassa näillä väreillä mennään.

 • 666

  Ei toi ole vaalein.. vaalein on light porcelain ja toi on sitäpaitsi 10 eikä mikään 01.

 • Jenniii

  Ymmärtääkseni tämä Ivory on ainakin Suomessa myytävistä vaihtoehdoista vaalein – tarkistelin asiaa vielä Maybellinen nettisivuilta. 

  http://www.maybelline.fi/Tuotteet/kasvot/meikkivoiteet/Dream-Wonder-Nude.aspx

 • Jenniii

  Uskallan veikata, että sama sävy sopisi teikäläisen nassuun myös! ;)

 • Itsellä on menossa tällä hetkellä täydellisen meikkivoiteen metsästys projekti joten tätä on päästävä kokeilemaan 8)

 • Jenniii

  Huomenna tulossa hei tästä vielä lisää juttua! :) Olen löytänyt viime aikoina monta uutta meikkivoidesuosikkia, mutta tämä on ollut nyt viimeisen viikon ajan käytössä ja tykkään kovasti!

 • tyttönen

  Itsekin metsästän tällähetkellä täydellistä meikkivoidetta joten tuo varmaankin menee kokeiluun! :) osaatko sanoa minkä hintainen kyseinen tuote on?

 • Vierailija

  Hei! Kosmetiikan tuotteiden ja kosmetiikan raaka-aineiden testaaminen eläimillä on nykyään täysin kiellettyä Euroopassa. Tämä uusin eläinkokeisiin liittyvä laki tuli voimaan noin vuosi sitten :)

 • Hanna Maria

  Mahtavaa!

Related posts