18/02/15

Julistelöytö: Garance Dorén muotipiirroksia

5 62 garance-dore3.jpg

Nyt tulee kiinnostava julistevinkkaus muodin ystäville! :) Olen itse asiassa tarinoinut ranskalaisen Garance Dorén muotipiirroksista joskus vuosia sitten, kun hän keksi alkaa myydä niitä bloginsa rinnalle rakennetussa verkkokaupassa, mutta koska kuvien valikoima on tässä ajassa ehtinyt rutkasti karttua, huikataanpa tästä uudelleen. Moni teistä varmaan tunteekin Garance Dorén upean kädenjäljen jo entuudestaan, mutta näitä piirroksia on aina ilo katsella.

Blogistaan tunnetun Garance Dorén verkkokaupassa  myynnissä on sekä julisteita että signeerattuja taidevedoksia, joten kuvia on saatavilla monenlaiseen budjettiin. Julisteiden hintahaarukka pyörii 20-60 euron välillä ja taidevedosten hinnat ovat sitten 175-350 euron tuntumassa. Nykyään Garance Dorén putiikissa myydään muuten myös kaikenlaista muutakin julisteiden lisäksi: toimistotarvikkeita, postikortteja, kalentereita ja kännykkäkuoria. Dorén oman suunnittelun ohella myynnissä on myös hänen kuratoimaansa valikoimaa muilta brändeiltä, esimerkiksi vaatteita, asusteita, kirjoja, sisustusesineitä ja kosmetiikkaa. Aika hauska konsepti minusta. :)

Translation: The poster find of the week is especially for all the fashion lovers out there. :) Garance Doré is known for her blog and illustrations, but did you know that anyone could now have a lovely fashion drawing or art print by her on their wall? Check out the whole selection of beautiful prints from her webstore!

garance-dore1.jpggarance-dore9.jpggarance-dore5.jpg garance-dore4.jpggarance-dore8.jpggarance-dore10.jpggarance-dore2.jpg garance-dore6.jpg garance-dore7.jpg

Pictures: Garance Doré

Tags: , , , ,

Categorised in: Koti, Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts