17/02/15

Tiistain tyyli-inspiraatio

6 72 Elizabeth-James-Resort-2015-1.jpg

Parasta pukeutumisinspiraatiota katumuotikuvien ohella tarjoavat muotibrändien lookbookit ja juuri näin uuden sesongin kynnyksellä on ihana selailla mallistokuvia ja poimia ideoita värimaailmoista ja stailauksista omaankin tyyliin. Joillakin merkeillä ilmestyy syys- ja kevätmallistojen välissä resort-, cruise- tai pre-mallistoja, jotka ottavat vähän kuin etumatkaa uuteen kauteen ja varsinaisen kevätmalliston tehdessä tuloaan, olen bongaillut kivoja tyylilöytöjä myös näistä resort-kokoelmista.

Tänä tiistaiaamuan inspiroi Mary-Kate ja Ashley Olsenin luotsaaman Elizabeth + James -merkin keväinen resort-mallisto. Maailman kuuluisimmilla kaksosilla on vielä erikseen ylellisempi The Row -luksusmerkki, mutta Elizabeth + James on suunnattu hiukan nuoremmalle yleisölle ja hintakin on edullisempi. 

Elizabeth-James-Resort-2015-3.jpg

Resort-malliston yksinkertainen värimaailma laittoi meikäläisen inspiraationystyrät hyrräämään ja tykästyin myös hauskoihin stailauksiin. Valkoista, puuterisävyjä, tummansinistä, mustaa sekä oranssinpunaista hiukan tehostevärinä – me likey. Ja kellohame toimii yllättävän hyvin toppina! Pyöräilyhousuja muistuttavat shortsit eivät ole ihan minun juttuni, mutta toisaalta jopa ne näyttävät ihmeen kivalta pitkähköön kauluspaitaan ja neuleeseen yhdistettyinä. Midi-mittaisia kellohameita sekä metallinhohtoiset terveyssandaalit kaapistani jo viime kesältä löytyvätkin, joten nyt vain odotellaan, että niitä pääsisi taas käyttämään. :)

Translation: Voilà, Tuesday inspiration from Elizabeth + James Resort 2015 collection by Mary-Kate and Ashley Olsen. As we’re waiting for the SS15 collections to kick in, it’s a perfect moment to have a look at the resort collections before they’re gone. I love the simple styling and colours of this collection – very chic! And it doesn’t look bad at all to wear a little bell-shaped skirt as a top. Creativity, my friends, creativity! :)

Elizabeth-James-Resort-2015-11.jpgElizabeth-James-Resort-2015-2.jpg Elizabeth-James-Resort-2015-6.jpgElizabeth-James-Resort-2015-12.jpgElizabeth-James-Resort-2015-4.jpg Elizabeth-James-Resort-2015-7.jpg Elizabeth-James-Resort-2015-9.jpgElizabeth-James-Resort-2015-8.jpgElizabeth-James-Resort-2015-5.jpg Elizabeth-James-Resort-2015-10.jpgElizabeth-James-Resort-2015-13.jpg Elizabeth-James-Resort-2015-14.jpg

Photos: Elizabeth + James Resort 2015

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • lotina

  Nyt on niin miellyttävän näköstä että !

 • Oo, tykkään! Voisin pukea päälleni melkein jokaisen yllä nähdyistä asukokonaisuuksista!

 • kisPark

  Musta on kiva kun julkaiset näitä lookbook-juttuja ja sitä, mistä itse inspiroidut. En ole tainnut kertaakaan tykätä oikeastaan niistä yhdestäkään, mutta mielelläni niitä katson :D . Ja nyt kommentoin, koska tässä oli todella monta vaatekappaletta, joita voisin käyttää ja uusia ideoita vanhojen vaatteiden yhdistämiseen.

 • Jenniii

  No eikö! Miellyttävän näköistä sekä silmää että kroppaa ajatellen. :)

 • Jenniii

  No sama! :) Tästä sai heti uutta ideaa omien vaatteiden yhdistelyyn.

 • Jenniii

  Hauskaa kuulla, että näitä on kiva katsella, vaikkei aina omaan pukeutumiseen kolahdakaan. :) Ja vielä mukavampaa, että tällä kertaa osui sinnekin suunnalle tyyli kohdalleen! Nämä lookbookit ovat mahtavia nimenomaan stailausajatusten kannalta. Löydän paljon uutta ideaa ja ajatusta omien tuttujen vaatteiden yhdistelyyn nimenomaan lookbookeista ja katumuotikuvista, joten on kiva jakaa noita inspisten lähteitä teille muillekin. :) Ja onhan varsinkin näissä lookbookeissa tosiaan usein aika herkullisia vaatekappaleitakin!

Related posts