16/02/15

Maanantaiaamu haahuilutranssissa

48 nils-frahm.jpg

Olen joskus aiemminkin jakanut blogissani Nils Frahmin musiikkia – tuolloin taisin saatesanoina kuvailla tämän musiikin iskevän suoraan jonnekin sielun syvyyksiin. Ja niin se tekee vieläkin. Huomasin ilokseni, että Frahmin huikea Felt-albumi muutaman vuoden takaa on viimein ilmestynyt myös Spotifyhin, joten ajattelin huikata tästä teille muillekin. Uudempiakin albumeja on nykyään Spotifyn puolella saatavilla, mutta oma lempparibiisini on aina vain tuo sielua hyväilevä Keep

Tämän tyypin haluaisin Flow-festareille, hohoi järjestäjät! Esimakua Frahmin mahtavasta livemeiningistä ja huikeista soundeista voi kurkata alta. Mahtipontisen synkät elektrosoundit ja livesoitantaa flyygelillä, ai että! Suosittelen tsekkaamaan, jos esimerkiksi SOHN ja Ólafur Arnalds kolahtavat. Varoituksen sana silti maanantaiaamuun – tätä kuunnellessa voi joutua sellaiseen haahuilutranssiin, ettei koskaan selviä töihin asti. :D

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts