16/02/15

Biker baby

8 65 portailla1.jpg

Sielunkaverini Hertta tuskaili juuri hiljan omalla tontillaan epämukavuuden tunnetta, joka hänelle syntyi, kun oli mennyt yhdistämään nahkahousut samanvärisiin ja saman tyyppisellä pintatekstuurilla varustettuihin nahkakenkiin. Ymmärrän täysin sinua, Herttaseni. Jotenkin tästä yhdistelmästä tulee helposti sellainen fiilis kuin olisi pukeutunut nahkaisiin potkuhousuihin. :D 

Jostain syystä päätin silti uhmata haalariviboja ja yhdistin nahkahousut mustiin buutseihin. Livenä tuplanahka-look näytti mielestäni ihan kivalta (tai oikeastaan tripla, jos nuo hansikkaatkin lasketaan mukaan), mutta kuvista tulee taas se potkuhousufiilis – prätkäjengin vauva? Hehee. Näettekö saman kuin minä?

portailla4.jpg

Leather on leather -kaksikko sai kavereikseen lempeän vaaleaa teddykarvaa ja ruskeaa villaa hiukan kokonaisuutta pehmentämään. Tekstuurien voima on ihmeellinen. :) Tuo teddykarvatakki tekee tarvittaessa jopa kokomustasta asusta pehmeän näköisen. Ja punainen huulipuna antaa vähän ytyä hillityn väriseen kokonaisuuteen. 

Tuo ruskea villapusero löytyi talven alennusmyynneistä Samujilta. Ja voihan kehveli, kun kävi hölmösti! Ehdin juuri ostaa neuleeni -50% alennuksesta, kun parin päivän päästä samainen villapusero olikin varustettu -70% lappusella. Damnit! No sellaista se joskus on – ja varmistinpahan se, että sain puseroni. Aleostoksilla taitaa olla vähän niin, että tarjoukseen on tartuttava, kun jotakin erityisen mahtavaa löytyy.

Kuvista ja mitä parhaista treffeistä kiitos Silverille! :)

Translation: I have this weird fixation that I can’t weat leather pants and shoes of the similar kind of leather at the same time. It makes me feel like I was wearing children’s playsuit – the kind with socks included. :D Well, this time I fought my fixation and combined leatherpants and boots anyway, but I can’t help it: playsuit it is. Biker baby, haha. You know what I’m saying? Otherwise I do like the look, I just need to try with some other shoes.

portailla9.jpg

Takki // coat H&M, villapusero // woollen sweater Samuji, nahkahousut // leather pants Cubus*, kaulahuivi // scarf & Other Stories, buutsit // boots Fiorentini & Baker, nahkahansikkaat // leather gloves Calvin Klein*, aurinkolasit // sunglasses Ray-Ban*

* saatu blogin kautta / gifted

portailla7.jpgportailla6.jpgportailla10.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Upeita kuvia, olet aina ihan lyömättömän tyylikäs! Nähtiin muuten teidät tuolla kuvausreissulla kun itsekin kuvailtiin. Sihahdinkin poikaystävälleni, että tuolla menee Pupulandia-Jenni, äkkiä perään kun se tietää varmasti jonkun upean kuvauspaikan! Ei kuitenkaan kehdattu, eikä noin hienoa paikkaa tosiaan löydetty! Kun itsekin räpeltää tätä hommaa päivätyön ohessa, arvostaa kyllä aivan valtavasti teidän huippujen taitoa ei vain tyylin, vaan nimenomaan kuvaamisen ja varmasti myös kuvien käsittelyn suhteen. Mielettömiä kuva- ja postauselämyksiä täällä sinunkin blogissasi, aina! Kiitos siitä :)

 • Venus

  Hei, osaatko sanoa mitkä liikkeet myyvät juuri tuota aurinkolasi mallia? Sopivat sinulle todella hyvin :;

 • Jenniii

  Lasien malli on Ray-Ban RB3517 (Folding eli kokoontaittuva malli). Noilla spekseillä voi yrittää etsiskellä ainakin verkkokaupoista. :) Omani ovat tuollaiset sinisävyiset, mutta värejä näissä on tarjolla enemmänkin!

 • Jenniii

  Voi kiitos ihanasta kommentista ja palautteesta. :) Minäkin itse asiassa huomasin sinut siellä kuvausreissulla! Hauskaa, että tulit kommentoimaan, niin pääsin myös vastavierailulle teikäläisen tontille. :D

 • Venus

  Kiitos :)

 • Nopsukka

  Milloin olet hankkinut tuon ihanan takin? Löytyisiköhän niitä vielä?

 • Jenniii

  Voi että. Tämä takki on jo vuodelta 2011, joten voi olla melkoisen vaikea enää löytää, mutta tietysti jostain eBaysta voi koettaa etsiskellä!

Related posts