15/02/15

Vihreää villaa

6 51 asu-helmi7.jpg

Ihan ensialkuun haluan toivottaa hiukan myöhässä hyvää ystävänpäivää kaikille! :) Eilen ei tullut istuskeltua tietokoneen äärellä, sillä oma ystävänpäiväni hurahti rauhallisissa merkeissä ja hyvässä seurassa ystävän yllätysvauvakutsuja juhlistaen. Sinänsä ystävänpäivä ei ole minulle mitenkään kovin merkityksellinen juhla, mutta onpahan ainakin yksi hyvä syy lisää muistaa rakkaita ystäviä.

Tämäkin päivä on omistettu ystäville, sillä luvassa on useammatkin kaveritreffit. Aamutuimaan ehdin jo käydä pikku-kävelyllä pakkassäässä ja huh, kylläpä tuntuikin kirpeältä keli noiden leudompien päivien jälkeen. Yllä oli onneksi reilusti villakerrosta ja päässä pipo.

asu-helmi1.jpg

Vihreä väri on ollut viime päivien suuri rakkaus ja tykkään hurjasti tuosta liilan ja vihreän värin yhdistelmästä. Hassua, miten niin pieni juttu kuin kynsien väri voi ohjata koko pukeutumista. Tämä villapusero tosin taitaa olla lämpimimpiä omistamiani, joten olisin varmaan pukenut sen tämän päivän aurinkoiseen pakkassäähän joka tapauksessa, kynsien väristä viis.

Mitenkäs te muut vietitte eilen ystävänpäivää? Ja hei muistutuksena, että tänään on Ravintolapäivä, joten käykäähän kokeilemassa lähiseudun pop up -ravintoloita, jos aikaa on! :)

Translation: First, Happy belated Valentine’s Day! Second, here’s my cosy outfit from today. And third, remember that it’s the Restaurant Day today so go out and try out some pop up restaurant in the neighbourhood! :)

asu-helmi2.jpg

Takki // coat Isabel Marant pour H&M*, villapusero // woollen sweater & Other Stories, nahkahousut // leather pants Cubus*, kaulahuivi // scarf Pieces, lenkkarit // sneakers Adidas*, pipo // beanie FWSS, nahkahansikkaat // leather gloves Calvin Klein*

* saatu blogin kautta / gifted

asu-helmi8.jpgasu-helmi11.jpgasu-helmi3.jpg asu-helmi10.jpg asu-helmi9.jpgasu-helmi6.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Yllätysvauva vai yllätyskutsut? :)
  Onko siellä oikeasti kylmä? Näyttää niin lämpimältä, kun taivas on sininen ja aurinko paistaa.

 • Really cool, laidback outfit! I like your sneakers very much! :)

  http://lartoffashion.blogspot.com

 • Minä vain

  Vietin ystävänpäivää poikaystävän kainalossa vuokraleffaa katsoen sekä herkutellen tacopiirakalla ja irtokarkeilla. :)

 • Jenniii

  Yllätys-babyshowerit siis, tuntui vain tarpeettomalta alleviivata asiaa, koska enpä ole koskaan kuullut yllätysvauva-kutsuista. :)

  Ja joo, pakkasta oli tänään kymmenisen astetta, mutta ei oikein meinaa ikkunasta ulos katsoessa uskoa, kun maa on paikoin täysin kuiva ja lumeton. 

 • Jenniii

  Thanks Natali! :) Those are my favourite shoes at the moment – so comfy!

 • Jenniii

  Oi, kuulostaa täydelliseltä tavalta juhlistaa ystävänpäivää. :)

Related posts