13/02/15

Julistelöytö: Sofia Bonatin ihanat naiset

7 50

Tämän viikon julistelöytö-juttuun bongasin argentiinalaissyntyisen Sofia Bonatin värikkäitä potrettikuvia vakavista naisista. Itseoppineen taiteilijan töissä seikkailevat eri näköiset naiset, joita kaikkia yhdistää hymytön ilme – suloisesti punoittavat poskipäät, kauniit värit ja hauskat kuosit kompensoivat sitten kasvoilta puuttuvaa iloa. 

Sofia Bonatin töitä voi ostaa jenkkiverkkokaupaa Society6:sta, joka kokoaa alleen paljon erilaisia taiteen alan osaajia ja myy julisteiden lisäksi myös kunkin taiteilijan omilla printeillä koristeltuja tuotteita kuten mukeja, kangaskasseja, t-paitoja, jne. Sofia Bonatin julisteet kustantavat 15 eurosta 50 euroon kappaleelta riippuen julisteen koosta (plus postikulut). Tuleeko muuten jollekulle muulle tuosta ihanasta punatukkaisesta papukaijatytöstä mieleen Roosa? :) <3

Translation: Beautiful art prints by Sofia Bonati. You can buy one to put on your wall from Society6 webshop. :)

sofia-bonati3.jpgsofia-bonati8.jpgsofia-bonati2.jpg sofia-bonati6.jpgsofia-bonati5.jpg sofia-bonati7.jpg sofia-bonati9.jpg sofia-bonati13.jpgsofia-bonati12.jpg sofia-bonati14.jpg sofia-bonati16.jpgsofia-bonati17.jpg sofia-bonati18.jpg sofia-bonati19.jpg

Pictures: Sofia Bonati

Tags: , , ,

Categorised in: Koti, Kulttuuri

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • paju

  Onpas kauniita! Ottaisin mielelläni yhden valkoisten seinien piristeeksi :-) ja joo, ihan Roosa hihi!

 • Minä vain

  Kauniita! Kunpa osaisi itsekin piirtää noin hyvin…

 • Kauniita julisteita :) haluaisin itse panostaa suomalaiseen taiteeseen (se viimeviikkoinen vinkkisi oli tosi kiva) mutta en itse löydä niitä mistään netistä! Esim juliste netistä -hauilla ja muilla samantyyppisillä hakusanoilla löytyy vain suurimmat julistemyyjät ja finnish design shopit eikä yhtään tuollaisia yksittäisiä taiteilijoita,jotka myyvät julisteita ja muita teoksia omassa nettikaupassaan. Juttusarjasi on siis tosi hyödyllinen varmasti myös näille taiteilijoille :)

 • Aivan ihania! Tuollaisen kyllä mielelläni ottaisin koristeeksi kotini seinälle :)

 • Sucette

  Ihania! Täytyy ehkä tilata. 8) Näyttää kyllä hämmästyttävän paljon Roosalta!

 • Roosa

  Haha uskomatonta. Tosi kauniita kyllä. 

 • Workingonit

  Ihan mielettömän hienoja, kiitos tästä vinkistä! On varmaan pakko tilata.

Related posts