12/02/15

Mitä yksinkertaisempi, sitä parempi

13 70 oliivi7.jpg

Minulla on ollut nyt viime päivinä sellainen fiilis pukeutumisen suhteen, että mitä yksinkertaisempaa, sen parempaa. Farkut ja neule -univormussa siis mennään eikä asusteitakaan juuri tarvita. Vakaumukseni on muutenkin asusteiden ja kaikenlaisen koristelun suhteen less is more, mutta viime päivinä se on alkanut jo olla enemmänkin none is more.

Olen vähän sellainen tyyppi, että vaikka tyylini perusta on hyvin yksinkertainen, kehittelen itselleni aika ajoin päänvaivaa siitä, että kuvittelen tällaisten peruskombojen olevan muka liian tylsiä. Parin päivän takainen mutsifarkku-tyylini tuntui omasta mielestäni aivan loputtoman tylsältä ja yllätyinkin, kun tänne blogiin sataneen palautteen mukaan tuo yksinkertainen asu oli yksi viime aikojen ehdottomista lemppareistanne. Ehkä pitäisi siis ottaa opiksi. :) Todellisuudessa toimivista peruselementeista koostuvat simppelit kokonaisuudet ovat juuri niitä, joita itsekin ihailen aina katumuotisivustoilla, joten olen yrittänyt heivata nuo tylsyysmietteet yli laidan.

oliivi2.jpg

Eilen vaatekaapista valikoituivat pitkästä aikaa päälle siniset lempifarkkuni ja niiden pariksi poimin oliivinvihreän patenttineuleen, joka on Cubuksen mallikappale jonkin ajan takaa. Olen hiukan vierastanut tuota oliivinvihreää väriä, mutta nämä uudet liilat kynnet saivat haikailemaan vihreää ylle, sillä tykkään kovasti juuri tuosta väriyhdistelmästä. Ja sitten vain buutsit jalkaan, aurinkolasit nenälle ja muuta ei tarvitakaan. Tästä asusta tuli pitkästä aikaa sellainen fiilis, että onnistuin tavoittamaan sitä yksinkertaista rentoutta, josta olen katumuotitaitureiden yllä intoillut.

Nuo Ray-Banin jännän näköiset uutuuslasit sain hiljattain ja tykkään ihan älyttömästi. Sinertävä peililasi ja hauska pyöreähkö muoto siroissa kehyksissä ovat minun silmääni jotain kivalla tavalla uutta ja raikasta. Joku saattoikin bongata nämä samaiset lasit jo Saran päästä muutama päivä sitten, kun neitokainen lainasi näitä aurinkoisena päivänä. Lasit ovat muuten sellaista kokoontaittuvaa mallia eli menevät ihan superpieneen tilaan tarvittaessa. Kaiken kaikkiaan hauskat kakkulat!

Kuvista kiitos Vienalle! :)

Translation: I’ve had this super simple mood lately when it comes to clothing. Jeans and a knitted sweater with minimal accessories – that’s my uniform at the moment. For some reason I sometimes overanalyse the whole style thing and think it’s way too simple but then again, I feel totally inspired when I see super basic outfits in the street style photos all over internet. So I decided it’s finally time to put that inspiration into action. So here I am, in a very basic outfit, which I actually love: blue jeans, olive green sweater (which by the way matches my lilac nails pretty nicely), boots and new Ray-Ban sunglasses (thanks Ray-Ban). And that’s it. :)

oliivi3.jpg oliivi13.jpg

Takki // coat Isabel Marant pour H&M*, farkut // jeans Lindex, neulepusero // sweater Cubus*, buutsit // boots Fiorentini & Baker, kaulahuivi // scarf & Other Stories, aurinkolasit // sunglasses Ray-Ban*

*saatu blogin kautta / gifted

oliivi12.jpgoliivi10.jpg oliivi6.jpgoliivi4.jpg

Photos: Viena / Luukkuja

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Such a cool, bundled up outfit! I like your sunnies and sweater very much, they’re def. kind of pieces I’d add to my closet too.

  http://lartoffashion.blogspot.com

 • bunbun

  Sun blogi ja tyylitaju on pettämättömän laadukkaita & inspiroivia kyllä molemmat! Tulee aina hyvä mieli asuista sekä postauksista. Piti vaan ”sanoa ääneen”!

 • Minä vain

  Tämä on yksi niistä harvoista asukokonaisuuksistasi, johon voisin itsekin pukeutua. En tarkoita tätä millään pahalla; joskus vain asukokonaisuuksissasi on pari kohtaa, jotka ovat minun tyylisiäni. Mutta tämä asukokonaisuus… Voisin pukeutua samalla tavoin päästä varpaisiin! :)

 • paju

  Ihan super tyylikäs asu kaikessa kauniissa yksinkertaisuudessaan! Noi uudet aurinkolasit on ihan törkeen makeet – taisin muuten kokeilla vastaavia eri värisenä Köpiksen lentokentällä kun tultiin Roomasta, mutta en ihan viitsinyt hankkia kun olin just saanut Clubmasterit lahjaksi :-) …ehkä kesäksi kuitenkin hehe!

 • Tyylikkään yksinkertainen asu! Juuri sellainen huoliteltu, mutta kuitenkin huolettoman näköinen kokonaisuus :)

 • Jenniii

  Thanks! :) These sunglasses are so cool, I think they’re from the new spring collection. You should definitely go and try them out somewhere. :)

 • Jenniii

  Voi kiitos ihanasta palautteesta! :) Loppujen lopuksi tosi pieni osa lukijoista avaa koskaan sanaista arkkuaan antaakseen palautetta, joten tulipa hyvä mieli näistä sanoista!

 • Jenniii

  Niinhän se on, että jokaisella on se oma tyyli ja jotkut jutut kolahtavat, toiset taas eivät. En välttämättä pukisi itsekään kaikkia aiempia asujani uudelleen. :D Mutta kivaa kuulla, että tämä nimenomainen tyyli kolahti!

 • Jenniii

  Kiitos Pajunen! :) Laseista tuli kyllä heti yhdet lemppareistani. Jotenki tuo sinertävä sävy on hauskan erilainen muihin aurinkolaseihini verrattuna. Näitä tulee takuuvarmasti kesällä käytettyä ahkeraan!

 • Jenniii

  No juuri sellainen fiilis tässä oli itselläkin. Tätä lisää, tuumin ma! :)

 • Todella tyylikästä! Oon myös sitä mieltä, että yksinkertainen on kaunista :)

 • Oma tyylini on tosi yksinkertainen ja ihastelen nimenomaan aina Pinterestissä tämän tyylisiä, supersimppeleitä asuja – siksi en olekaan yllättynyt, että tämäkin näytti mielestäni ihan mahtavalta! Jotenkin sellainen ranskalainen simppeli chic -tyyli uppoaa minuun ihan täysillä! Pidän siitä, ettei vaatteiden tarvitse näyttää mitenkään liian erikoisilta ollakseen tyylikkäitä. Vähemmän on siis mielestäni enemmän pukeutumisessa.

 • Aisha J

  Näyttää tosi kivalta! Ja ihanaa kun aurinko paistaa taas.. :) itse olen asusteiden kanssa aika heilahtelevainen, jossain kokonaisuudessa käytän asusteita roppakaupalla ja joskus en lainkaan. Vaihtelu virkistää :)

Related posts