11/02/15

Shortsihaaveita à la Sessùn SS15

7 49 sessun-ss15-4.jpg

Yksi suurimmista vaaterakkauksistani viime vuosilta on ranskalaismerkki Sessùn, jonka tyttömäinen tyyli, hauskat printtikuosit ja naisellisen ajattomat leikkaukset ovat jättäneet minuun lähtemättömän vaikutuksen. Plussaa annan merkille myös siitä, että sen korkeavyötäröiset housut istuvat meikäläisen kroppaan kuin hanska. Koska Sessùnia ei harmikseni saa Suomesta, tyydyn usein vain ihailemaan lookbook-kuvia ja poimimaan tyyleistä inspiraatiota – matkoillani maailmalle sitten tsekkailen mallistoja livenäkin. 

Oi kuinka tuleekin malttamaton fiilis shortsikelien suhteen, kun katselee näitä kuvia. :) Ja huh, miten ihana polkkatukkainen malli!

Translation: Ohh, how I’m yearning for the shorts season when I look at these pictures. A little pre-inspiration for the coming spring and summer à la Sessùn SS15. :) And that model in her bob haircut, love love love!

sessun-ss15-1.jpg sessun-ss15-19.jpgsessun-ss15-2.jpg sessun-ss15-5.jpg sessun-ss15-6.jpgsessun-ss15-3.jpg sessun-ss15-7.jpg sessun-ss15-8.jpg sessun-ss15-10.jpgsessun-ss15-9.jpg sessun-ss15-11.jpg sessun-ss15-12.jpg sessun-ss15-14.jpgsessun-ss15-13.jpg sessun-ss15-15.jpg sessun-ss15-16.jpg sessun-ss15-17.jpg sessun-ss15-18.jpg

Photos: Sessùn SS15

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Nannil

  Ihan täydellisiä kuvia, jokaisen kohdalla oli vedettävä henkeä, etten pakahtuisi niiden kauneudesta. Minut valtasi ihan totaalinen kesäfiilis, upeita muistoja ja toisaalta haikeus. Niin pitkä aika vielä, mutta onneksi muistoissa ja unelmissa on ihana elellä.

 • Aisha J

  Eikä miten ihania vaatteita! Uusi tuttavuus minulle tämä merkki, kiitos kun esittelit meidät :)

 • Miten ihania, joka ikinen! Itselleni myös uusi tuttavuus, mutta erittäin miellyttävä sellainen. Kiitos siis tästä :)

 • Hanna Maria

  Ihan mielettömiä kuvia! Vaatteet kivoja, ympäristö huikea ja malli todella kaunis!

 • yyh

  Ihan kivoja vaatteita, mutten ymmärrä millä tavalla malli on mielestänne ihana tuolla haista vittu-ilmeellään. Liekö nälkäinen? Sellainen tunnetila ja läsnäolo noista kuvista katsellessa välittyi että olin iloinen kun en ollut paikalla kun kuvia napsittiin.

 • Jenniii

  Katselin kuvat läpi nyt uudelleen kommenttisi luettuani ja okei, on myönnettävä, että joissakin kuvissa ilme on jopa vähän vihainen. :D Ehkä kesäiset vaatteet ja kauniit maisemat vaikuttivat omaan tulkintaani, koska itse näin kuvissa vain vakavamielisen kauniin tytön. Mutta kyllä kai tuon ilmeen voi helposti aika tuimaksikin tulkita. Se ei tosin silti minusta hänen kauneuttaan vähennä. :)

 • Laurel Wreath

  Huh huh! TÄYDELLISTÄ. Ja nuo mallin hiukset. <3___<3

Related posts