10/02/15

Mutsifarkut jalassa ja normcoren ytimessä

51 62 mutsifarkut2.jpg

Lupailin niitä mutsifarkkuja teille nähtäväksi ja otinpa sitten asiakseni napsaista kuvat uusista pöksyistä heti saman tien. Tämä asu on kyllä niin normcoren ytimessä lenkkareineen ja mutsifarkkuineen, että jätin suosiolla turhat asusteetkin kotiin. Vain kaulahuivi ja aurinkolasit olivat tarpeen. (Jihuu! Aurinkolaseja tarvitaan taas!)

Olin suunnitellut pukevani näiden mutsifarkkujen kanssa tolppakorkoiset luottonilkkurini, kunnes muistin aamulla, että niin tosiaan, jätin ne silloin viikonloppuna vahingossa sinne racketball-hallille. Tästä syystä jouduin keksimään aamutuimaan kotoa lähtiessäni jotain ihan muuta. Niinpä lähestyin sitten normcore-tyyliä hardcore-asenteella ja puin mutsifarkkujeni kaveriksi lenkkarit. Väitän, että kokonaisuus näyttäisi aika erilaiselta korkojen kera – ja ilman sukkahousuja.

mutsifarkut6.jpg

On muuten ihan hyvä kokemus joutua välillä viemään lempparikenkiään suutariin (tai vaihtoehtoisesti unohtaa ne jonnekin), koska joutuu tilapäisesti omalla kenkähyllyllään sumplimaan asiat ihan uusiksi. Kun ei voikaan pukea niitä kaikkein tutuimpia ja turvallisimpia vakkarikenkiään, on pakko keksiä jotain muuta – ja näin muutkin kenkäkaapin aarteet pääsevät käyttöön. Mistä muistuukin mieleen, että ainakin pari-kolme kenkäparia pitäisi kiikuttaa kiireen vilkkaa korkolappujen vaihtoon suutarille. To do: merkkaa tämä to do -listalle. T: eräs hajamielinen

Mutsifarkkuni eivät nyt välttämättä näissä kuvissa pääse ihan parhaalla tavalla esille, mutta eiköhän näistä nyt jonkinlaisen mielikuvan saa. Mikäs on tuomionne: aivan kammottavat lörppänät vai just symppikset pökät? Vieläkö mielipide on sama kuin eilisessä mutsifarkkupostauksessa vai kääntyikö jonkun kelkka nämä meikäläisen housut nähtyänne suuntaan taikka toiseen?

Kuvista kiitos rakkaalle Martinalle. <3

Translation: So I got myself a pair of mom jeans. I feel good about them. How about you? :D

mutsifarkut1.jpg

Takki // coat Isabel Marant pour H&M*, kasmirneule // cashmere sweater Zara, farkut // mom jeans H&M, lenkkarit // sneakers Adidas Flux*, kaulahuivi // scarf & Other Stories, aurinkolasit // sunglasses & Other Stories

*saatu blogin kautta / gifted

mutsifarkut5.jpgmutsifarkut4.jpg mutsifarkut7.jpg

Photos: Martina Martiala

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

51 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Heidi55555

  Mun mielestä mutsifarkut on ihan hirveät ja pahat 90-luvun fiilikset nousee pintaan. Mutta noi sunhan on tosi kivat :). En olis niitä mutsifarkkuina ajatellu, jos et olis näin niitä nimennyt. Uskon, että värillä on asian kanssa tekemistä, pahimmat mutsifarkut on sellaiset tietyn ”hailukan” siniset. Mä en oo päässy vielä edes boyfrend-trendiin mukaan vaan kuljen edelleen pilleissä… Tai no täydellisiä ei ole vielä tullut vastaan ;)
  Todennäköisesti käy niin, että nyt inhoan mutsifarkkuja ja parin kuukauden päästä mä kuljen sellaisissa. Nimimerkillä ”vihaan airmaxeja”, mutta tilasin sellaiset kevät kengiksi, enkä malta odottaa, että pääsen niitä käyttämään.

 • Jenniii

  Hahaa, se menee aina juuri niin, että ensin vihataan ja parin kuukauden päästä ostetaan itse samanlaiset. ;) Tuo väri tekee kyllä näissä mutsifarkuissa paljon – sellaiset kivipestyt siniset ovat aivan erinäköiset kuin mustat. Mom jeans -nimellä näitä pöksyjä kyllä ihan H&M:n hyllyssä myytiin ja ihan ovat eri malliset kuin perus-boyfriendit, mutta luulin minäkin niitä Bettyn farkkuja alkuun boyfriend-farkuiksi, kunnes tekstistä hokasin, että mutsifarkuistahan niissä olikin kyse. Ja tarkemmalla tutkailulla sitten huomasin, että housuissa oli paljon tiukempi ja korkeampi vyötärö ja muutenkin vähän eri tyylinen malli. Mutta onpa tietysti näistäkin varmasti olemassa montaa eri versiota ja mallia eri merkeillä.

 • Johanna Lehtimäki

  Justiinsa hyvät!!! :)

 • Neelia

  Eihän nuo ole ollenkaan pahat! Sen on pakko johtua tuosta väristä. Sellaiset kulahtaneet siniset aiheuttaa edelleen vilunväreitä. Mutsifarkut… Mielikuvahan on tosi sympaattinen! :)

 • Jenniii

  Jes! :D

 • Jenniii

  Veikkaan, että se tosiaan on tuo musta väri. Ihastuinkin itse nimenomaan mustiin mutsifarkkuihin sen ihanan Bettyn yllä. Mutsivibat ovat aika paljon rajummat sinisessä värissä. :D

 • iidaac

  En henkilökohtaisesti tykkää yhtään mutsifarkuista, mutta sun päällä ne näyttää hyviltä. :) Liekö se tuo musta väri, se kun on mielestäni jotenkin hillitympi kuin sellainen vaalean haalea sininen.

 • Ei ei ja ei missään nimessä :-D Tosin sä saat noi housut näyttämään chicimmältä kuin varmaan aika moni muu mutta kyllä täältä suunnalta tulee jyrkkä ei. Noi puukottaa silmiä samalla tapaa kuin UGG-saappaat mitkä on myöskin mun mielestä hirveyden huipentuma.

 • sup

  Hih. Mullahan on momjeanseista pätkäistyt farkkushortsit (tumman siniset from UFF) :D Eiks sellaset kivipestyt korkea vyötäröiset farkkushortsit ollu jo viime kesänä hipsterityttöjen suosiossa. Nyt niitä harmittaa että ovat katkaisseet lahkeet :P Ehkä minäkin ostan tuollaiset mutta näillä reisillä ne istuvat tiukemmin koska en saa enää normifarkkuja polvista ylemmäs jalkaani… Nuo mustat kyllä tosiaan näyttävät hyvältä, ehkä käyn sovittamassa sellaisia…

 • RO

  Iskee kyllä täällä ainakin! Omat hankin jo reilu vuosi sitten. :) Tosin en ollut tarpeeksi ”vanha” kokemaan mutsifarkkujen ensimmäistä suosioaikakautta, joten 90-luvun vibat ei haittaa ollenkaan!

 • Edelleen tykkään! Musta väri on kanssa hauska, mutta itse etsin kyllä boyfriend-farkkujen väriset kappaleet itselleni :)

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • mude

  Haluan kans mutsifarkut, hahaa :D näyttää meinaan tosi hyvältä!

 • Hertta

  Ne oli erittäin hyvät livenäkin, kuten kuvissa <3

 • spring_95

  Mun mielestä näyttää just kivalle! Edes ne siniset versot ei mulla aiheuta juurikaan vilunväristyksiä, niinkuin monella muulla täällä tuntuu tekevän :D Olen tosin syntynyt vasta 90-luvun puolivälissä, niin ei hirveästi ole muistikuviakaan edellisestä kerrasta kun ne on olleet muodissa… Terminä hirveän osuva ja hauska :)

 • Elle

  Meikäläinen on täysin ihastunut mutsifarkkuihin! Edes se vaalea sininen pesu ei kauhistuta. Olen tosin sen ikäinen, etten muista mutsifarkkujen viime aikakautta ja ole siitä traumatisoitunut, joten ysärivibat on mun mielestä vaan tosi jees:D Mutsi- ja boyfriendfarkut tuovat kivaa vaihtelua ainaisille (joskin ihanille) pillifarkuille. Trumpettilahjettakin on näkynyt viimeaikoina pari kertaa kauppojen hyllyillä, mutta toivon todella, ettei se trendi lyö itseään läpi:D Trumpettilahkeiset farkut aiheuttavat lähinnä vilunväreitä, ja musta edes bootcut ei näytä hyvälle.

  Mutta tarkoitus oli tulla vain sanomaan, että aivan mahtava asu. Peukatan todella kovaa. Näyttää niin freshiltä, ja sopii sulle todella hyvin. Pukisin itsenikin päälle vaikka heti. Ehdoton lemppari vähään aikaan!

 • AjN

  Ihanat, symppikset ja tuoreen näköiset! Ja todella kivasti yhdistelty. Rakkauteni ei roihunnut tuon tyyppisiin farkkuihin ihan heti ja ohitinkin ensimmäiset mom jeans -tyylikuvat aika pikaisesti ajatellen, että minäpä jatkan edelleen vain niiden kivojen ja sopivien boyfriendien etsimistä. Mutta nyt postauksiesi myötä tajusin, että nuohan ovat juurikin sellaiset ”boyfriendit” joita olen etsinyt! Eli rennot ja löysähköt, mutta kuitenkin lantiolta ja takamuksesta istuvat. Uusi metsästys siis alkakoon :D

 • Jenniii

  No onpas hauska kuulla, että onnistuin silti saamaan nämä toimimaan. :) Veikkaan, että tässä mallissa tämä musta on monelle helpompi sulattaa kuin denimsininen.

 • Jenniii

  Noniin, shortsisi ovat sitten ajan hermolla myös ensi kesänä! ;) Noita mutsifarkku-mallisia shortseja on tosiaan näkynyt jo useamman vuoden ja kaipa ne hipstereimmät tyypit ovat näitä pitkiäkin käyttäneet jo iät ja ajat, mutta peukku sille, että ovat viimein rantautuneet kaikkien saataville. Kirppareilta sopivan koon ja istuvan mallin metsästys on aina yhtä haastava homma ja onpa näissä uusissa versioissa vähän mukavammat materiaalitkin, kun puuvillan seassa on ripaus elastaania. :) Eli käyhän vain rohkeasti sovittelemassa!

 • Jenniii

  Ehkä tässä on se avainjuttu, että juuri teitä nuorempia eivät nuo mutsi-vibat häiritse, kun traumoja sieltä omasta lapsuudesta tai nuoruudesta ei ole. :D Taisin itsekin olla riittävän nuori, että eivät jättäneet syvempää traumaa, haha.

 • Jenniii

  Jee! :) Voisin kyllä minäkin kuvitella pukeutuvani myös sinisiin mutsifarkkuihin, jos sopiva malli vain löytyy. Nyt tämä ensimmäinen ihastus oli kuitenkin Bettyn innoittamana musta. :)

 • Jenniii

  Hahaa, hyvähyvähyvä! :D Ainakin H&M:ltä näitä löytyy ihan nimellä mom jeans. Muualta en vielä ole onnistunut bongaamaan, mutta jos muut tietävät, niin saa ilmiantaa! 

 • Jenniii

  Kiitos muru! Ja kuinka oltiinkin taas onnistuttu pukeutumaan samoihin väreihin ja lenkkareihin jälleen kerran just samana päivänä. :)

 • Jenniii

  Jes! :D Meillä on ehkä juuri se kriittiset reilut 10 vuotta ikäeroa niin, että olet onnistunut tosiaan missaamaan tuon edellisen mutsifarkkukauden. Itsekin olin näiden edellisellä kultakaudella sen verran nuori, että nyt näyttävät taas raikkailta ja kivan erilaisilta. :)

 • Jenniii

  Nuo traumat taitavat olla pahimpia juuri niillä, joilla on muistikuvia mutsifarkkujen edellisestä kultakaudesta. Ne, joille tämä tulee ensimmäistä kertaa vastaan, ovat vain fiiliksissä ihan uudenlaisesta farkkumallista. :) Voisin myös itse kuvitella pukeutuvani sinsiinkin mutsifarkkuihin, mutta nyt ainakin alkuun tämä musta oli kiva vaihtoehto – ja kivaa vaihtelua myös sinisille boyfriend-farkuille!

  Trumpetti- ja bootcut-lahkeista minäkään en oikein syty, mutta toisaalta ehkä omalla kohdalla niistä on pahemmat traumat kuin mutsifarkuista. :D Kuitenkin tuota bootcut-mallia käytin itsekin vielä kymmenisen vuotta sitten. Nyt tuntuu ihan absurdilta, haha. 

  Ja ihanaa kuulla, että asu kolahti! :) 

 • Jenniii

  Onpa kiva kuulla! Minunkin silmääni nämä mutsimallit näyttävät nyt nimenomaan symppiksiltä ja tuoreilta. Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan näitä farkkuja vielä niiden tolppakorkojen kera, kunhan saan ne haettua takaisin. :D 

  Ja tosiaan, minäkin ensin olin katsovinani Bettyn blogissa nimenomaan, että näyttävätpä boyfriend-farkut hyvältä mustina, mutta sitten malli olikin oikeastaan vielä kivempi kuin perus-boyfriendeissä. :)

 • Jenniii

  Hahaha! :D Positiivista silti kuulla, että saan sentään näyttämään chicimmältä kuin moni muu. Ja UGGit puukottavat kyllä meikäläisenkin silmiä – ei siis yhtään sama asia! ;)

 • Oranssinen

  Hmm…mitähän sukupolvea mie oikein olen kun näistä housuista ei tule mieleen kuin MattiNykänen.

  Ikinä ei omalla äidillä eikä itselläni ole tän mallisia yksilöitä jalassa ollut eikä todennäköisesti tule olemaankaan :D  Ehkäpä omassa esiteini-iässä kilahtaminen silloiseen punk-uskontoon esti näiden ilmaantumisen vaatekaappiin.
  Kiitos ylempien mahtien ”muoti” on onneksi vain muotia, eikä pakkomalli pukeutumiselle.

  Ei sillä etteivätkö pöksyt näytä hyvälle sinun ylläsi!

 • Jenniii

  No itse asiassa, nyt kun sanoit, niin ihan yhtä hyvin näitä voitaisiin mutsifarkkujen sijaan kutsua mattinykäsfarkuiksi. Ah, kiitos tämän mielikuvan istuttamisesta päähäni! :D

  En tiedä, onko omallakaan äidilläni ollut tämän mallisia farkkuja, mutta kaipa tuolla käsitteellä siihen 80-90-lukujen taitteeseen viitataan, sillä aika monen äiti on ehkä juuri niihin aikoihin ollut tämän farkkumallin kiihkeä kannattaja. Mutta todellakin, muoti on vain muotia ja kaikki kukat kukkikoon: mutsifarkut, bootcutit, trumpetit, pillit, boyfriendit ja mitä näitä nyt on. ;)

 • Vierailija

  Tosi hyvännäköinen kokonaisuus. Sukkahousujen pois jättäminen olisi aika kylmä vaihtoehto talvella, mutta kun pelkät nilkat näkyy, niin suht paksutkaan ihonväriset sukkahousut ei tee mummofiilistä.

 • Jenniii

  Kiitos! :) Ja joo, ei tietenkään ilman sukkiksia nyt näillä keleillä, mutta keväämmällä sitten! Ihonvärisiä sukkiksia voisi kyllä myös kokeilla – joskin sitten aina joku kauhistelee, että paljain nilkoinko siellä keskellä talvea hillutaan. :D Mutta täytyy testata!

 • Merenrannallakävijä

  Kivan näköiset housut, ei ollenkaan kulahtanut vaikutelma, vaan rennon tyylikäs. Hankin mennneenä kesänä chinot ja ihastuin niiden rentoon, lantiosta ja pepusta löysään malliin ja vastapainona tälle porkkanamallisiin lahkeisiin. Tykkään varsinkin chinojen yhteydessä löysähköstä, ei täydellisesti istuvasta mallista ja toisaalta niiden pelkistetystä, lähes joka tilanteeseen sopivasta olemuksesta. Tätä mutsifarkkuideaa voisi soveltaa kevät/kesäpukeutumisessa ja siistin vaikutelman saa tarpeeksi diskreetillä värivalinnalla, esim. musta, jossa korkeintaan pieni kulutuspesu.

 • Hertta

  Alan kohta ihmetellä, jos EI tehdä niin :)

 • elina5

  Hei noihan ei ole yhtään pahat, vaan päinvastoin! Silti pysyn itse kaukana ;)

  Tää on kyllä jännä, mä taas niin kaipailen bootcutteja. Ne oli mulle jotenkin se farkkujen täydellisyyden huipentuma. Niitä mutsifarkkujen aikaisia kunnon flareja taas, öö, en kaipaa ;) Ja kuinka siihen saumaan ommeltiin jotain eri kangasta, että lepattais oikein kunnolla. Meillä niin opetettiin tekemään jopa koulussa kässätunnilla! Lisää traumoja :D

 • Tuyaa

  Tosi kivan näköinen yhdistelmä, samoin kuin mutsifarkut sinun ylläsi! Muistin nämä kuvat nähtyäni, että ostin jokin aika sitten alesta melkeinpä saman värisen kashmirneuleen kuin tuo sinun, mutta en ole osannut vielä käyttää sitä minkään kanssa (en oikeastaan koskaan käytä pastelleja, mutta nyt olen jotenkin alkanut lämmetä niillekin), mutta ehkäpä nyt inspiroidun!

  Minäkin kaipaan eniten taas bootcutteja muotiin, ne vain ovat itselleni ne imartelevimmat. Lempifarkkuni ovat edelleen kaapissa muiden joukossa, mutta en ole osannut niitä aikoihin käyttää… Ja tuon kankaan ompelemisen farkkujen sivusaumaan muistan minäkin, haha! :D

 • sonsaa

  Haha, Musta väri pelastaa näissä mammafarkuissa paljon ja objektiivisesti tarkasteltuna tuohan on oikein kiva asukokonaisuus, mutta siitä huolimatta niskakarvani vain nousevat pystyyn. Ei taida minusta tulla tämän housumallin kannattajaa… :D

 • iinae

  Pakko sanoa, luin että kirjoitit ”kummallakaan äidilläni”, ei ”omallakaan äidilläni”. :D Meni hetki miettiä että mitäs ihmettä tässä nyt tarkoitetaan, ainahan olet kirjoitellut äidistäsi ja isästäsi etkä kahdesta äidistä… :D Pistän väsymyksen piikkiin!

  Mutta niin, oli minulla ihan oikeaakin asiaa. Olen metsästämässä itselleni tuollaisia kaupunkikelpoisia lenkkareita, merkkivaihtoehtoina Adidas, Reebok ja New Balance (http://www.kuluttaja.fi/Page/9c8909fc-f0fd-4a92-a4c4-5b3b82cfc686.aspx). Tuntuu, että lähinnä vain Niken lenkkareista löytyy kokemuksia ja mielipiteitä internetin ihmeellisestä maailmasta, muista kengistä ei hirveästi ole tullut käyttäjien mielipiteitä vastaan. Joten nyt kun Adidakset on bongattu, kuulisin mielelläni, ovatko hyvät. :D

  Niin, ja minäkin 90-luvun alkupuolella syntyneenä olen säästynyt mom jeans-traumoilta, eli hyvältä näyttää! :) Siniset ovat itselläni hakusessa.

 • Jane C.

  Täällä toinen mutsifarkkuilija, jolla on just ne karseimmat autenttiset 80-luvun löysät vaaleansiniset joustamattomat yksilöt ;D

 • Jenniii

  Haa, totta! :D

 • Jenniii

  Hahaa, ei kahta äitiä minulla siis. :D Joskus sitä lukee aivan omiaan ja saa samaa lausetta tankata useaankin kertaan ennen kuin aukeaa. 

  Ja lenkkarihommista… Olen itse tykännyt tosi paljon Adidaksen kengistä ja juuri tämä näissä kuvissa jalassa oleva Flux-malli on käsittääkseni ollut ihan superhitti maailmalla. Näissä on sellainen mukavan jämäkkä tuntu ja ovat kyllä omaan silmään todella hyvän näköiset. :) Täältä löytyy tarjolla olevia malleja: http://www.adidas.fi/zx_flux

  Kaikkein lemppari omista lenkkareista on kyllä se mustavalkoinen Adidaksen kenkäpari turkooseilla nauhoilla. Niissä on vähän sellainen kevyempi malli ja samantyyppinen fiilis kuin Nike Free -tossuissa, mutta se lienee vähän makuasia tykkääkö sellaisesta hentoisemmasta vai tukevammasta tossusta. Ne kyseiset lenkkarit tosin ovat jotain olympialaisiin liittyvää erikoismallistoa, joten niitä ei ehkä enää ole saatavilla. Mutta Fluxille peukku joka tapauksessa. Ehdottoman kivaa vaihtelua Niken tossuille, joita tuntuu tosiaan olevan vähän kaikilla. Ja näyttipä tuolla Flux-valikoimassa olevan monta sinistäkin mallia.

 • Jenniii

  Kiva kuulla! Olen tosi myönteisesti yllättynyt näin suopeasta vastaanotosta. :) Chinot ovat kyllä myös tosi leppoisat housut etenkin kesäkäytössä. Ja peukkua mustille tai tummanharmaille mutsifarkuille!

 • Jenniii

  Jes, onnistuin siis tehtävässäni! ;) Mitä bootcutiin puolestaan tulee, niin itse en kyllä kaipaa sitä ollenkaan. Jotenkin tuntuu, että 10 vuoden takaiset farkkutrendit ovat aivan liian tuoreita palatakseen vielä – ei ole ollut ikävä. :D Mutta ymmärrystä löytyy kyllä myös bootcut-mallin ystäville ja varmasti monia juuri tuo nimenomainen malli pukee parhaiten. Pilli on hallinnut farkkumaailmaa nyt jo niin kauan, että ihan kivakin saada vähän vaihtelua tarjontaan. 

  Tukholman katumuotikuvia katsellessa bootcut on selvästi trendiniekkojen suosiossa, mutta itse vielä hangoittelen vastaan. Katsotaan puolen vuoden tai vuoden päästä, kun silmä alkaa tottua. Todennäköisesti taivun minäkin. ;)

 • Jenniii

  No sepäs sattui, jos näistä kuvista nyt sait sitten sopivasti vähän uutta inspistä oman kasmirneuleesi yhdistelyyn. Tänään on tulossa vielä toinenkin asuinspis vaaleanpunaisen neuleen tiimoilta. :)

  Minulla ei ole ikävä bootcutia, mutta katsotaan miten käy, kun sitäkin alkaa näkyä riittävästi katukuvassa ja silmä vähitellen tottuu…

 • Jenniii

  Onneksi voi ihailla vain etäältäkin. ;)

 • Jenniii

  Skål på den saken! :D Veikkaan, että minäkin päädyn vielä ennemmin tai myöhemmin hankkimaan ne siniset mutsipöksyt….

 • Y.

  Ihanat! Sun ansiosta ryykäsin tänään H&M:lle sovittelemaan, ja päädyin ostamaan ne keskisiniset versiot! Toi mallihan on niin ruma, että se on jo hieno. :D Ihastuin kyllä korkeaan vyötäröön ja rentoon malliin, ja noi saa yhdistettyä niin moneen tyyliin. Plussaa myös jämäkästä farkkukankaasta.

 • mä vietän tällä hetkellä vaihtovuotta englannissa ja tää on kyllä ehkä mom jeansejen luvattu maa :D tulin elokuussa ja kattelin että kylläpä on kaikki niin ysäriä ja ei kyllä yhtään mun tyylistä ja puol vuotta myöhemmin mulla on valikoima scrunchieita, superglitteriset jelly shoesit, vaaleensiniset (tosin revityt) mom jeansit ja samettinen napapaita. äkkiä silmä tottuu kun katukuvassa näkee ja itekin syttyy :D seuraavana sit varmaan chokerit… mutta mom jeanseja tosiaan näkee koulussa ainakin yhtä paljon kun pillifarkkujakin, ja muutenkin ysäri on ihan tosi tosi tosi iso juttu 16-18-vuotiaiden keskuudessa, ainakin suomeen verrattuna :)

 • Jenniii

  Se on kyllä kumma, miten silmä aina vain tottuu. Vaikka miten alkuun ajattelisi, ettei joku juttu mitenkään voi näyttää hyvältä. Sitten on tietysti niitä trendejä, joihin silmä ei jostain syystä totu. Mutta onneksi tyyli on sellainen asia, jolla on lupa leikitellä ja joka saakin elämän varrella muuttua. :) Mutta oh my, niistä chokereista en tykännyt aikanaan edes silloin, kun olivat edellisellä kierroksella. :D

  On jotenkin helppo ymmärtää, että 16-18-vuotiaita tämä ysäritrendi sytyttää, koska heillehän se on jotakin ihan uutta. Kun edellisen kierroksen aikaan on oltu vaippaiässä, niin traumojakaan ei ole päässyt syntymään. ;)

 • Jenniii

  Uskon itsekin siihen, että kun jokin on tarpeeksi rumaa, siitä tulee jo hienoa. :D Mahtavaa, että löysit mieluisat pöksyt!

 • Vierailija

  Mun mielestä nää näyttää sellaiselta after-kuvilta laihduttamisen jälkeen :D että katsokaa kun on paljon tilaa nyt näissä venähtäneissä farkuissa. Saa olla aika hoikka että noi näyttää kivoilta!

 • Jenniii

  Häh? Eivät kaikki suinkaan pukeudu vain pillifarkkuihin ja ihoa myötäileviin vaatteisiin. :D

 • Ysärinuori

  Kyllä kunnon ysärifarkut on sellaiset, jotka on ratkottu sivusaumoista auki ja ommeltu sivuihin noin 4 cm puuvillaista kukkakangasta! Yhdessä vaiheessa farkuissa oli värejä vaikka muille jakaa: viininpunaista ja vihreää muun muassa.

Related posts