9/02/15

Inhokkivärini liila ja takinkääntö

31 103 kynnet-liila1.jpg

Jos ihan ala-asteaikoja ei lasketa mukaan, olen inhonnut liilaa väriä oikeastaan niin kauan kuin muistan. Muistan julistaneeni joskus 15 vuotta sitten vakain äänenpainoin, että siinä on väri, joka ei sovi yhtään kenellekään – paitsi ehkä tummahipiäisille kaunottarille. Kunnes… Kas näinn kääntyy kelkka, ja kelkka kääntyy näin!

Okei, vaatteissa karsastan liilaa ainakin itseni päällä yhä, mutta tänään istahtaessani kynsistudion tuoliin, liila tuntui yhtäkkiä aivan erinomaisen hyvältä idealta. Minulla on nyt meneillään joku viime viikolla alkanut pastellibuumi ja jotenkin niiden edellisten tummansinisten kimalluskynsien jälkeen kaipasin jotain hempeää ja vaaleaa. En olisi uskonut tämän päivän koittavan, mutta nyt ne ovat liilat. Ja vieläpä pidän niistä. Pienellä oikean käden nimettömästä löytyvällä hologrammi-twistillä, tietenkin. ;) Mitenkäs teillä muilla uppoaa tämä liila? Tykkäättekö vai kammoatteko? Ja mitä muita inhokkivärejä teillä on?

Geelikynnet sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: I’ve always told everyone how I hate the colour lilac. I may even have said that I don’t believe that shade suits anyone on the planet – except for dark skinned beauties. Well, the boat has turned around. :D Okay, I still couldn’t imagine wearing lilac in clothes but today I found myself thinking that it would an excellent choice for my nails. So here I am with my lilac nails – and I even like them. What’s happening? Never say never, I suppose. What colours do you hate?

kynnet-liila2.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

31 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Kauheat kynnet, ei sovi yhtään ihonväriisi.

 • Jenniii

  Aijaa. Itse tykkään! :)

 • Laura T.

  Ei hitsit mä olin taas tulossa just sanomaan että onpa freesit!

 • Jenniii

  Haa, kiva kuulla! Jollakin on tainnut olla taas vähän paha päivä, kun oli ketjussa käynyt kommentoimassa useampaan postaukseen vähän samaan sävyyn. :D

 • Yassu

  Rakastan tuota väriä ja violettia muutenkin :D minun inhokkivärini on taas keltainen ja punainen! Btw ihanan keväiset kynnet ja sopii sinulle todella hyvin ;)

 • Laura T.

  Harmillista. Mietin usein mistä se kumpuaa. En ole löytänyt vielä vastausta.

 • Minä vain

  Mä taas pidän tuosta väristä, kuten violetista muutenkin. Inhoan keltaista ja oranssia.

 • Jenniii

  Tummemmasta violetista olen kyllä pitänyt, vaikka en koekaan sen olevan ihan minun värini, mutta jostain syystä tämä vaalea liila on aiemmin herättänyt puistatuksia. Onneksi nainen saa aika muuttaa mieltään. ;)

 • Jenniii

  Minulla on joku ihmeellinen mieltymys oranssiin, joskin olen melko tarkka sen sävyn suhteen. :) Keltainen ei ole omiakaan lemppareita, mutta en varsinaisesti inhoakaan.

 • Vierailija

  Mulla on juuri tuon värinen pastellinliila t-paita monkista ja musta se on ihana! Mun inhokkivärit on limenvihreä ja vaaleansininen, paitsi jotkut kauluspaidat näyttää kyllä ihan kivoilta.

 • SuviAnni

  Hahaa, täällä on kanssa yksi liilaa kammoava :D Yh, ei uppoa minuun missään muodossa, vaikka muilla saattaakin näyttää hyvältä. Liilan suhteen mielipiteeni ei ole muuttunut, mutta aiemmin inhoamieni oranssin ja pinkin suhteen on takki kääntynyt: yhtäkkiä ne näyttävätkin pirteiltä ja raikkailta! Kovasti tekisi mieli pientä laukkua jommassakummassa sävyssä… Kunnia takinkääntäjille siis! Ja kynnet ovat söpöt ja raikkaat :)

 • i make cake.

  Itsekin olen inhonnut liilaa niin kauan kun muistan, ja kailottanut siitä niin että kukaan ystävä ei varmasti osta lahjaksi mulle mitään liilaa! Mutta päädyin mäkin vuosi sitten kesällä ostelemaan vaaleanliiloja asusteita (huivi, toppi, kynsilakka…) ja yhtäkkiä aloin vähän sietämään ja jopa tykkäämäänkin väristä. Hulluin idea tuli viime viikolla kun oikeasti harkitsin hiuslatvojen värjäämistä vaaleanliilaksi.

 • Sara06

  Ihanat kynnet! Tämäpä sattui, sillä itselläni on ihan samanväriset kynnet. Tehosteena löytyy molemmista nimettömistä hopeanväristä glitteriä lilan värin päällä.

  ”Mitä muita inhokkivärejä teillä on?” Violetti/lila itse asiassa kuuluu minun kaikkien aikojen lempiväreihini. Kevään ensimmäiset täyteen loistoonsa kasvaneet puiden lehdet ja alkukesän nurmikko ovat upeita, mutta mitään vihreää en pue päälleni. Eli vihreä on minun inhokkiväri.

 • monasofia

  Toi liila on aina lapsesta saakka ollut mun inhokkiväri. En muista koskaan omistaneeni mitään liilaa vaatetta tai muutakaan, missä on ollut valinnanvaraa. Nuo kynnet tosin on just sopivan harmaat liiloiksi ja sen takia itse asiassa aika kivat! :)

 • Oi että, minustakin on aivan täydelliset kynnet! Karsastan värilakkoja pitkissä kynsissä, mutta lyhyisiin ne sopivat mielestäni todella ihanasti.

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

 • Hanna Maria

  Mulla inhokkiväri on ollut myös vaaleanliila ja sitten kirkkaanpunainen/joulunpunainen (no kynsilakkaa ja huulipunaa ei tietenkään lasketa). Koulussa piti kerran tehdä yksi duuni missä käyttää inhokkivärejään, ja sen myötä aloin ajattelemaan, että no kaikelle on kai paikkansa. Varmaan enemmän kiinni yleiskuvasta ja yhdistelystä kuin yksittäisestä väristä, uskoisin. :)

 • Lilla Gumman

  Mun suosikki ja ehkä vähän sellanen voimavärikin on lila ollut aina. Huomaan hakeutuvani sen läheisyyteen aina kun elämässä on meneillä vähän ankeammat ajat. Silloin vaatekaappiin ja kotiin alkaa ilmestyä violettiä. Oma inhokkivärini on aina ollut turkoosi, se taas ei minusta sovi oikein kenellekkään, paitsi niille mainitsemillesi tummahipiäisille kaunottarille :D

 • Lilla Gumman

  Niin ja siis luonnollisesti, ihanat kynnet!

 • Jenniii

  No nykyään en ole liilan suhteen ihan yhtä jyrkkä kuin muinoin. :D Uskon, että se voi näyttää tosi hyvältäkin, jos vain sopii omiin väreihin. Etenkin ruskettunutta ihoa vasten näyttää varmasti älyttömän kivalta! Ja joo, limevihreä ja vaaleansininen ovat kyllä minullekin aika vaikeita värejä – en kyllä heti pukisi ylleni.

 • Jenniii

  Kiitos! :) Minullakin tuo oranssi on hiipinyt lemppareiden joukkoon vähän vaivihkaa. Pinkistäkin tykkään, mutta sellainen räväkkä pinkki ei tunnu omalta väriltä vaatteissa. Sisustuksessa sen sijaan olen käyttänyt sitä kivana väriläiskänä esimerkiksi valkoista sohvaa vasten.

  Ja juu, naisilla on aina lupa muuttaa mielensä, joten joskus kääntyilevät takit vauhdillakin. :D

 • Jenniii

  Hauskaa, etten ole ollut yksin liila-vihani kanssa. :D Mutta näemmä muillakin tuo inho on vanhemmiten laantunut. Olen myös joskus ostanut liiloja tulppaaneja ja ai että ne olivatkin kauniita!

 • Jenniii

  Eikä! :D No sepäs sattui, että vielä tuota nimetöntä myöten ollaan samoissa väreissä! Ja liilan suhteen mieleni on laantunut, vaikka vaatteissa karsastan sitä kyllä yhä – ainakin itseni päällä. Vihreästä sen sijaan tykkään. Ja itse asiassa vihreä muuten sopiikin aika kivasti liilan kanssa yhteen, kokeilehan! ;)

 • Jenniii

  Liila-parka, aika moni tuntuu sitä inhoavan. :D Ja joo, se on tarkkaa se sävyn valinta ja tämä kynsien liila oli minunkin silmiini juuri sopiva. Jokin toinen sävy olisi voinut olla aivan väärä.

 • Jenniii

  Kiitos! :) Minä pidän kynteni aina mieluiten mahdollisimman lyhyinä, mutta ehtiväthän ne aina kuukauden mittaan vähän kasvaa. Mutta samaa mieltä siis siitä, että värilakat näyttävät parhailta nimenomaan lyhyissä kynsissä.

 • Jenniii

  Naulan kantaan! Veikkaan, että minkä tahansa inhokkivärin saa toimimaan, kun sen yhdistää oikein tai sitä annostelee sopivassa suhteessa. Minulle juuri tällainen  pikkiriikkinen määrä liilaa tuntui ihan sopivalta, mutta en vieläkään osaisi pukeutua siihen vaatteissa. 

  Punaisen suhteen minulla on ollut mystinen viha-rakkaus-suhde. Kirkas punainen oli nimittäin nuorena lempivärini, mutta jossain vaiheessa kyllästyin siihen täysin, enkä enää koskaan sen jälkeen ole oikein pitänyt punaisesta vaatteissa. Asusteissa, kengissä ja meikeissä sekä ehkä printtikuoseissa se menee, mutta koskaan tuon kammoni jälkeen en ole enää kokenut samalla tavoin luontevaksi pukeutua punaiseen – lukuunottamatta yhtä lempparimekkoani, mutta siinäkin on jotain pientä printtikuviota.

 • Jenniii

  Liila selvästi jakaa mielipiteet, koska moni tuntuu inhoavan ja osa sitä vastoin rakastavan suuresti. Turkoosia rakastin itse joskus kovasti, mutta nykyään lempparisävyt taittuvat enemmän sinne mintun suuntaan. :)

 • Jenniii

  Ja kiitos! :)

 • Roosa

  Paras kynsilakkaväri – mulla oli pitkään tästä skidisti tummempi lakka ja voi että on ollut iksu.

 • Jenniii

  Oi että, punainen tukka ja liilat kynnet – heti tulee hyvät vibat! :)

 • lotina

  Mua ei inhota oikeastaan mikään väri. Jotkut kuosit tai se miten juttuja yhdistellään on enemmänkin se katastrofin paikka joskus. Mutta musta KAIKKI värit toimii. Ja kaikilla. Onko liian rohkee mielipide.. :D

 • Torey

  Keväiset! :)

   

  Itse lapsena pidin pitkään lilaa lempivärinäni ja muistan vaan kuinka mummo sanoi sen olevan vanhanpiian-väri. :D

Related posts