8/02/15

Sukeltaja hameessa

4 65 kellohame1.jpg

Kiertelin alkuvuoden alennusmyynneissä tosi vähän, mutta muutaman loistolöydön olen silti onnistunut tekemään. Yksi niistä oli tämä COSin neopreenihame, jota olin ehtinyt jo normaalihintaisena hypistellä ihastuksissani – nyt hame löytyi sopivasti -50% alennuslappusella varustettuna. Ja lähti sovituksen kautta matkaan. Hyvän ostoksen merkki on se, että sitä on ehtinyt viikon sisällä ostohetkestä käyttää jo 4-5 kertaa. :)

En olekaan aiemmin omistanut mitään tuosta jämäkästä neopreenista valmistettua vaatetta, mutta etenkin tällaiseen kellohameeseen tuollainen pönäkkä muoto sopii hurjan hyvin. Eipä muuten mene helma myöskään istuessa ruttuun. :) Ainoa miinus (ja varoituksen sana) on annettava sukelluspuvuista tutulle materiaalille siitä, että helman viimeistelemätön reuna takertuu hiukan sukkahousuihin kiinni. Ei siis sillä tavalla, että se näkyisi jotenkin päällepäin, mutta sukkahousut kyllä kärsivät tuosta pienestä hankauksesta. Riittävän paksuissa mustissa sukkiksissa mitään ei näy, mutta ohuemmat nukkaantuvat ruman näköisiksi tuosta helman kohdalta. Ei siis ehkä kannata pukea neopreenihameen kanssa niitä kaikkein kalleimpia sukkahousuja.

kellohame6.jpg

Tällä kertaa puin hamoseni kaveriksi käytännöllisesti lenkkarit. Näitä lenkkarit ja hame -yhdistelmiä onkin saatu nähdä maailman muotiviikkokansan yllä viime vuosina paljon eikä ihme: näytöksestä toiseen kipittäminen sujuu huomattavasti helpommin lenkkareilla kuin korkokengillä. Tiedän, että osa ei voi sietää tätä lenkkaritrendiä, mutta minä tykkään. Käytännöllistä ja mukavaa sekä onpahan hauska kontrasti yhdistää rennot tossut timanttikorviksiin, mutta eiköhän tätä hametta tulla näkemään vielä korkojenkin kanssa.

Translation: I haven’t done much sale shopping this year but I did make a few nice finds like this neoprene skirt from COS. I actually had been checking it out already before but the -50% tag finally convinced me to try it on. And it turned out to be super nice so I took it home with me. I think the purchase is proven great when you’ve already worn it 5 times after the first week. ;) This time I combined it with sneakers – just like they do at the fashion weeks, hah.

kellohame5.jpg

Hame // skirt COS, neule // jumper Dixie, lenkkarit // shoes Adidas*, korvakorut // earrings Glitter*, takki // coat Isabel Marant pour H&M*, kaulahuivi // scarf & Other Stories, laukku // bag second hand

*saatu blogin kautta / *gifted

kellohame3.jpgkellohame2.jpg kellohame7.jpg kellohame8.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts