6/02/15

Kärpänen kevätauringossa

8 62 asu11.jpg

Okei, nyt on vasta helmikuun alku ja puhun kevätauringosta, mutta on niin ihana auringonpaiste ja kevättä rinnassa eli sallikaa minun elää hetki harhassani, että kevät on ihan nurkan takana. ;) Piti hyödyntää tämä kaunis päivä ja meillä oli sopivasti Saran kanssa sovittuna tälle päivälle treffit, joten osa aikaa vietettiinkin sitten ulkosalla.

Näistä aurinkoisista plussapäivistä pitää nauttia myös pukeutumisen suhteen, kun ei ole pakko verhoutua superpaksuihin kerroksiin tai vetää kumisaappaita jalkaan. Tänään puin taas pitkästä aikaa jalkaan nahkahousut ja matchasin ne tällä kertaa tuohon petroolinväriseen tekoturkikseen. Pitäisi vain rohkeammin arjessakin käyttää sitä. :)

asu8.jpg

Aurinko porottaa juuri nyt niin ihanasti, että aurinkolasit ovat todella tarpeen. Löysin viime kesänä Berliinistä & Other Storiesilta tuollaiset hauskat pyöreät, villin väriset peililasit ja tänään oli aika nostaa ne nenälle. Ehdin käyttää kärpäslasejani viime kesänä paljonkin, mutta jostain syystä ne eivät koskaan päätyneet esille blogin puolella. No nytpä on korjattu tämäkin asia! Sain kesällä kuulla moneen kertaan, että on hyvin hämmentävää istuskella aurinkoisessa kahvilan pöydässä ja jutella ihmisen kanssa, jonka silmistä paistaa vastaan vain oma peilikuva. Haha, pahoitteluni! :D

Kuvista kiitos ihanalle Saralle! <3

Translation: For a change we had a sunny day here in Helsinki so I had to take advantage of it. Here’s the outfit from today. It almost feels like spring already and so cool that I actually HAD to wear sunglasses since it was so light and bright. :)

asu10.jpg

Tekoturkistakki // faux fur Twist & Tango*, neule // jumper Dixie, nahkahousut // leather pants Cubus*, kaulahuivi // scarf & Other Stories, laukku // bag Selected Femme*, korkonilkkurit // ankle boots Clou, aurinkolasit // sunglasses & Other Stories

*saatu blogin kautta // *gifted

asu3.jpg asu4.jpgasu6.jpg asu1.jpgasu7.jpg

Photos: Sara / Tickle your fancy

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Fabulous sunnies and jacket!! I totally LOVE the fact that the sun came out today, I’ve been missing it a lot, it also made Helsinki look much more pretty too! :)

  http://lartoffashion.blogspot.com

 • Ne mustat 5inchandupxri nilkkurit tulivat ja ovat aivan ihanat ja tosissaan yllättävän mukavat jalassa!! :) Koot piti aika hyvin paikkaansa, otan tosin yleensä korkkareissa aina yhtä pienemmän koon, joten onneksi kysyin apuasi!

 • Näyttää tosi hyvältä tuo asu ja lasit erityisesti ! Jotenkin talvella kokomustat aurinkolasit ei vaan houkuta, huomenna voisi hyvinkin suunnata &other storiesiin..

 • laurasofiax

  Aivan ihana takki! Mahtaakohan tuollaista samaa yksilöä saada enää mistään? :)

 • Jenniii

  Tämä on viime syksyn mallistoa, mutta hyvällä tuurilla voisi ehkä alennuksella löytyä vielä jostain. Helsingissä Twist & Tangoa myy ainakin Urban A, mutta suosittelen googlailemaan verkkokaupoista. :)

 • Jenniii

  Thank you! :) It felt like heaven when the sun came out again. It didn’t last long but at least we got one day of sunshine!

 • Jenniii

  Hei mahtavaa kuulla, että kokovalinta meni nappiin ja kengät ovat mieluisat! :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Näitä nimenomaisia laseja ei varmaankaan enää ole myynnissä, koska nämä olivat tosiaan viime kesän mallistoa, mutta aina sieltä & Other Storiesilta jotain ihanaa löytyy. ;)

Related posts