5/02/15

Julistelöytö: Teemu Järven luontokuvat

1 76 teemu-jarvi1.jpg

Olen esitellyt julistesarjassa tähän mennessä melko graafisia ja suoraviivaisia töitä, mutta tällä kertaa luvassa on jotakin ihan toisenlaista. Taiteilija Teemu Järven mustavalkoisissa, maalauksellisissa julisteissa nimittäin seikkailevat Suomen luonnosta tutut metsän eläimet ja otukset hyttysestä karhuun. Helsingissä näitä tutun näköisiä eläinmaalauksia voi muuten bongata ainakin Galleria Esplanadista Marita Huurinaisen liikkeestä.

Järven omasta verkkokaupasta saa ostettua niin printtijulisteita kuin numeroituja ja signeerattuja grafiikan vedoksiakin. Juliste irtoaa verkkokaupasta 50 eurolla ja grafiikan vedosten hinnat lähtevät 100 eurosta ylöspäin. Jos luontoteema ja Teemu Järven kaunis kädenjälki innostavat, niin lisää kuvia pääsee ihastelemaan taiteilijan omilla nettisivuilla. :)

Translation: This week I’m going to show you something a little bit different in this poster series of mine. Finnish artist and illustrator Teemu Järvi paints amazingly beautiful portraits of Finnish wild animals. He sells posters and litographies in his webshop and the price range of the works varies from 50 to 120 euros. Check out all his works on his own website!

teemu-jarvi2.jpg teemu-jarvi3.jpg teemu-jarvi4.jpg teemu-jarvi5.jpg teemu-jarvi6.jpg teemu-jarvi7.jpg

Pictures: Teemu Järvi

Tags: , ,

Categorised in: Koti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Onpa kauniita! En olisi ajatellut olevani ainakaan automaattisesti mikään luontokuvatyyppi, mutta nämä saivat kyllä ihastumaan niin kovasti, että voisin hyvinkin kuvitella näistä osan vaikka oman kodin seinille asti. :)

Related posts