4/02/15

Hattaraista tyyli-inspiraatiota: Richard Nicoll Pre SS15

4 71 richard-nicholl-ss15-2.jpg

Visual Diaryn Saara istutti päähäni ajatuksia vaaleanpunaisista ja keltaisista neuleista, kesähameista ja -mekoista. Vaikka tänäänkin on ollut yllä ihan vain mustaa, pään sisällä hyrrää hempeän pastellinen inspiraatio. Hattaranväriseen mielentilaan sopi aivan täydellisesti netin syövereistä bongaamani Richard Nicollin lookbook, joka on täynnä raikkaan värisiä kesäjuttuja höystettynä ripauksella tummaa sinistä. Aijai, olisipa jo ihana uppoutua näihin kesähaaveisiin. 

Miten sitä tuleekin talvella valikoitua tummia sävyjä ylle kuin itsestään. Haastan itseni ja teidät muutkin pukemaan näiden talvisäiden keskellä jotakin kesäisen väristä piristykseksi! Jos eilisen inspiroivin väriyhdistelmä oli beigeä ja vihreää, niin tänään hurmaannuin tuosta vaaleanpunaisen ja puuterin yhdistelmästä – näyttää aivan ihanan raikkaalta!

Translation: Yellow, pink, powdery and deep blue spring inspiration from Richard Nicoll Pre SS15 collection! Why is it that in the winter one just automatically wears black and other dark colours? I challenge you to try out some pastels and cheer up a winter day with a hint of colour. The most inspiring colour combination today: pink and powder beige. :)

richard-nicholl-ss15-9.jpgrichard-nicholl-ss15-11.jpgrichard-nicoll1.jpgrichard-nicholl-ss15-4.jpg richard-nicholl-ss15-6.jpg richard-nicholl-ss15-7.jpg richard-nicholl-ss15-8.jpg richard-nicoll-ss15-12.jpg richard-nicoll-ss15-13.jpgrichard-nicholl-ss15-10.jpg richard-nicoll-ss15-14.jpg richard-nicoll-ss15-16.jpg richard-nicoll-ss15-17.jpg

Photos: Richard Nicoll Pre SS15

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Minä vain

  Itselläni on ollut parina päivänä tumman yläosan kanssa petroolinsiniset housut. :) Piristää jotenkin itseä(kin), kun päällä on jotain pirtsakkaa!

 • Itse käytän kokomustaa hyvin harvoin, koska huomaan miten se vaikuttaa mielialaani. Tummia alaosia minulla voi olla, mutta yleensä yläosani on vaalea. Tai toisin päin. Tänäänkin minulla oli päällä valkoista ja vaaleanpunaista ja hyvä mieli oli :) Pikkumusta onkin melkein ainoa kokomusta asukokonaisuus mitä käytän. Ja jos sellainen on päällä, niin huulista löytyy sitten väriä!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Vierailija

  Pari vuotta sitten oli muodissakin sellasta rajojen rikkomista, että syysmallistoissa oli kirkkaampia, usein kesäisiksi miellettyjä värejä. Niihin aikoihin mulla rikkoutu jotenki ittelläki talvi-kesä värit ja se on pysyny siitä asti. Käytän värikkäitä huiveja tai muitakin vaatteita, ihan talvellaki sillon tällön. Valkosta käytän myös paljon. Muistan, että ennen oli enemmän silleen, että keväällä yhtäkkiä piti saada jotain värikästä päälle.

 • sonsaa

  Pakko vaan kommentoida, että ihan mielettömän päheet nuo nahkaiset lappuhaalarit! Sellaiset kun olis. Erilaiset asuyhdistelmät alkoi jo raksuttaa päässä :)

  Jotenkin se vaan niin helposti menee siihen, että talvella tummat värit miellyttää enemmän ja kesällä on enemmän väriä. Mulle kyllä tummat värit myös näyttää lämpimämmiltä ja lämpö on just sitä, mitä talvisin eniten kaipaa. Pitäisi kyllä haastaa omia ajatuksiaan enemmän!

Related posts