3/02/15

Päivän inspiroivin väriyhdistelmä: beige ja vihreä

4 75 sss59.jpg

Tsekkailin Stockholm Street Stylen uusimpia katumuotikuvia tässä aamutuimaan ja silmiin osui kiva väriyhdistelmä, joka herätti heti houkutusta kokeilla itsekin. Kaksi tyylikästä mimmiä olivat nimittäin terästäneet rauhallista beigeä erilaisilla voimakkailla vihreän sävyillä. Voipa olla, että nappaan inspiraation käyttöön jo heti tänään!

Toinen erittäin vahvasti silmiin hypännyt ilmiö juuri päättyneen muotiviikon kuvissa oli kovaa kyytiä levenevä housunlahje. Lähes kaikilla kuviin bongatuilla ruotsalaisbloggaajilla housunpuntit olivat mallia bootcut tai vielä siitä hiukan leveämpi 70-luku-tyylinen trumpetti. Muutamalla näkyi myös lyhyempää ja kauttaaltaan leveää culottes-tyylistä lahjetta, mutta kyllä nuo trumpetit ja bootcutit iskivät aikamoisella voimalla tajuntaan. Onhan niiden paluu ollut nähtävissä jo kauan, mutta myönnän, että meikäläisen silmä ei ole kyllä vielä tottunut. Enkä tiedä olenko henkisesti valmis tuon trendin uuteen tulemiseen. :D Mitenkäs te muut? Onneksi Suomeen nämä aina rantautuvat myöhemmin, joten saan yhä hetken sulatella ja totutella…

Translation: Colour inspiration of the day by Stockholm Street Style: beige and green. I liked it so much that I just might try it already today. :)

sss56.jpg

Photo: Stockholm Street Style

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ei vitsi miten kiva väriyhdistelmä! Etenkin tuossa ensimmäisessä kuvassa se näyttää kerrassaan upealta :) Muistan kun silloin joskus nuorempana kun mulla vielä oli kintuissa bootcutit mä vannoin, etten tule käyttämään mitään pillifarkkuja! Haha :D Nyt mäkään en yhtään pidä tästä kovaa vauhtia muotiin jylläävästä bootcut lahkeesta :D

 • sonsaa

  Hahaha, Suomeen todellakin kaikki rantautuu hieman myöhemmin, joten vielä sinullakin on totutteluaikaa. Mun mielestä bootcut on ihan piristävä lisä farkkumuotiin ja yhdet sellaiset jo kaapista löytyykin, vaikka ihan trumpetteja en minäkään myönnä kaipaavani. Paitsi ah ne niin ihanat Dieselit, jotka omistin joskus 12-vuotiaana, ne oli kyllä niin makeet. ;)

  Ja ihana tuo beigen ja vihreän yhdistelmä. Täytyykin kokeilla itsekin!

 • Laurraaa

  Nauratti, kun näin tuon ensimmäisen kuvan: sen värit kun ovat ihan täydellisesti omasta tämän päivän asusta! Silkkitoppi juuri tuollaisen syvän tummanvihreänä yhdistettynä reilun kokoiseen, beigeen palmikkoneuletakkiin ja mustaa alaosaan :D Ja tykkään tästä kombosta kyllä ihan valtavasti! Olisipa siis hauska nähdä sinulta noista väreistä inspiroitunut asu :)

 • Ihana väriyhdistelmä, ymmärrät hyvin miksi ihastuit! Jotkut tukholmalaiset trendit rantautuvat Helsinkiin, mutta toisaalta olen myös iloinen etteivät kaikki.

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Related posts