2/02/15

Sulosointuja ja Eino Leinon runoja

1 67 ele-albumi.jpg

En tainnut olla ainoa, joka ihastui ensikuulemalta Eva Louhivuoren ja kumppaneiden ELE-bändin ensimmäiseen biisiin, jos viime viikon postaukseen tulleita kommentteja on uskominen. Olipa mahtavaa huomata, että tekin innostuitte! Kun Kello Seisoo -kappale on soinut levylautasellani viime viikosta lähtien niin tiheään, että pystyisin varmaan lausumaan tuon Eino Leinon runon jo vähitellen ulkoa. Kivaa löytää pitkästä aikaa mieluisaa suomenkielistä musiikkia – sellaista tulee vastaan melko harvoin.

Sain arpoa teille lukijoille muutaman lippupaketin tämän viikon levynjulkaisukeikalle Nosturiin sekä pari kappaletta tällä viikolla ilmestyvää esikoisalbumia. Onnetar on nyt puhunut ja tässä tulevat kisan onnekkaat voittajat!

Keikalle kaverinsa kanssa pääsevät seuraavat kommentoijat:

Iti:

Oi, onpa ihana kuulla suomalaista! Olen suuri Eva & Manu fani, kyseinen musiikki tahdittaa niin arkea kuin juhlaakin…olen saanut toistuvasti puolisoltani kommentteja, että minun pitäisi kuunnella enemmän suomenkielistä musiikkia, sitä kun ei soittolistoiltani montaa löydy…tässä olisi ensikuuntelun perusteella erittäin varteenotettava ehdokas – olisipa mukava päästä soittamaan tätä kotona puolisollekin ja vielä parempi, viedä keikalle mukanani! :)

Eliisa P.:

Olen seurannut ELEn matkaa jo vuosia – eli olen joutunut odottamaan tätä levyä, kun orkesterin jäsenten muut projektit ovat vieneet voiton. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! ELEssä kiinnostaa Leino ja se ääretön kauneus, minkä Leinon sanat saavat ympärilleen tämän kokoonpanon käsissä. Olen mukana sekä lippujen että levyjen arvonnassa.

Nettanen:

Pidän sekä Evan & Manun että Yonan musiikista, joten tämä varmasti kolahtaa omaan musiikkimakuuni myös! Hyvää musiikkia ei tässä maailmassa ole koskaan liikaa, ihanaa siis jos sitä saadaan Suomenkin musiikkiskeneen lisää :) Osallistun molempien arvontaan.

Tällä viikolla ilmestyvän levyn puolestaan saavat omakseen:

Emmiliini:

Jazzahtava poppi on just sellaista mistä tykkään :) Ja kaikki vanhanaikaisuus ja romanttisuus, mitä Eino Leino tuo tullessaan. Eikös tällä bändillä ollut jotain Ranska-yhteyksiäkin, vai muistanko väärin? Helsinkiin keikalle en ennätä, mutta levy kelpaisi!

Saimanen:

ELE on pitkästä aikaa sellainen suomalainen projekti, jonka takia en meinaa pysyä housuissani. Leinon runot saavat Eva Louhivuoren ja kumppanien hyppysissä uuden elämän. Osallistun levyarvontaan.

Käykäähän kaikki kurkkimassa sähköpostejanne! :)

PS. ELE kiertää Suomea enemmänkin levyjulkkarikeikkojen merkeissä, joten jos kiinnostaa päästä kuulemaan ihanaa musiikkia livenä, niin kurkatkaahan esiintymispäivät ja -paikat tarkemmin Facebookin puolelta! Myös bändin nettisivuilta löytyy lisäinfoa kokoonpanosta kiinnostuneille. 

EDIT: Huomio nimimerkki Emmiliini! Sähköpostini ei jostain syystä tunnu saavuttavan sinua, vaan tulee bumerangina takaisin. Voisiko yliopisto-sähköpostisi inbox olla täynnä? Laittaisitko minulle pikimmiten sähköpostia toimivasta osoitteesta! :)

Tags: , , ,

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Nettanen

    Mahtavaa, kerrankin arpaonni oli puolellani! :) Laitoin sulle Jenni sähköpostia :)

Related posts