28/01/15

Puoli seitsemän feat. Pupulandia

14 83 ps1.png

Minua pyydettiin viime syksynä mukaan YLE:n Puoli Seitsemän -ohjelmaan haastateltavaksi siitä, millaisista aineksista koostuu hyvä blogi. Mitä tarvitaan, että blogilla voi menestyä tai että bloggaamisesta pystyy tekemään itselleen työn? Päästin ohjelman tyypit kylään kotiini ja viimesyksyisen visiitin pohjalta syntyi 4 minuutin tiivis haastattelupätkä, jossa kertoilen mietteistäni bloggaamiseen liittyen ja jaan hyviä vinkkejä bloggaamisesta sekä oman bloginsa kehittämisestä kiinnostuneille. :) Videon voi katsoa kokonaisuudessaan Puoli Seitsemän -ohjelman sivuilla

Translation: I got interviewed by a program called Puoli Seitsemän, but sorry folks, the video is in Finnish. :) If you want to watch it anyways, you can find it here.

ps2.png

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Maiski

  Ihana haastattelu – taas jälleen!

 • Nyt tulee varmaan maailman oudoin kommentti tuntemattomalta ihmiseltä, mutta ensinnäkin hyvä haastattelu kompaktissa paketissa ja se outo osuus: sun ääni yllätti olemalla jotenkin todella aikuismainen, erittäin selkeä ja hyvä artikulaatio. Miellyttävä ääni kokonaisuudessaan. En tiedä mitä olin olettanut lukemalla vain blogiasi, mutta yllätti silti :)

 • Outis

  Loistavasti esiinnytty!

 • Vierailija

  Tosi hyvä haastattelu! Ihanan asiallinen ja varma. Woop woop!

 • Ihanan suloinen juttu! Mukava, kun olit linkittänyt sen tänne :), muuten olisi mennyt ohi kokonaan.

 • Pin

  Mulle tuli mieleen ihan sama ajatus äänestä kuin ylemmälle kommentoijalle! Odotin tyttömäisempää ääntä, ja nyt pää on sekaisin, kun yritän yhdistää blogista syntyneitä mielikuvia todelliseen ääneen :D Olit sujuvasanainen.

 • Puppe

  Haha, muutkin lukijat ovat näköjään kommentoineet ääntäsi! :D Ensimmäinen ajatukseni oli, että sinulla on ihanan pehmeä ja lempeä ääni, tosi miellyttävä kuunnella. Hauska myös nähdä ja kuulla videolla ihmistä blogin takana, sinusta välittyi tosi lämmin kuva, ja sellaiseksi olin sinut blogin perusteella jotenkin kuvitellutkin. Juttu oli hyvin tehty, kiva kun linkitit blogiin. En olisi muuten huomannut, kun en Puoli seitsämän-ohjelmaa seuraa.

 • Aisha J

  Olipas kiva nähdä tämä :)

 • Annemaris

  Munki pitää tulla kommentoimaan ääntäsi, se oli hyvin miellyttävä ja rauhallinen. Sopisi hyvin esim. asiaohjelmien juontajan ääneksi televisioon ;)

 • Olipa mainio neljäminuuttinen, saitte tiivistettyä ammattibloggaamisen oleelliset asiat. Ja kuten muutkin ovat todenneet, esiintymistäsi oli ilo katsoa :)

 • Liisa A

  Tosi kiva haastattelu!

 • sonsaa

  Hih, aivan sattumalta huomasin tämän tv:ssä ja täytyy sanoa samaa kuin muutkin tuossa ylempänä – en jotenkin lainkaan ajatellut sinun kuulostavan siltä kuin kuulostat, mutta ainoastaan hyvällä tavalla! Mieli on kyllä jännä, kuinka se luo toisesta tietynlaisen kuvitelman silloin, kun ei todellisuutta tunne. Täytyy kehua, että todella hyvin ja luontevasti osaat kyllä olla ja puhua kameran edessä, kadehdin! Muutenkin liikkuvassa kuvassa sinusta tuli esiin uusia, naisellisempia puolia verrattuna blogin (ah niin ihaniin) valokuviin. Tuntui, että kasvosi saivat uudenlaista, kauniin pyöreää muotoa ja kaikenkaikkiaan vaikutit hieman aikuisemmalta kuin vain ”tyttöseltä” Erilaiset kuvakulmat! :)

 • Heidi22222

  Oi, olipa kiva nähdä sinua vaihteeksi videolla :). Sain sinusta ihan uuden ”kuvan”. Samaa mieltä olen kuin muutkin, että esiinnyit tosi hyvin ja luonnollisesti.

 • Hanna Maria

  Oletko koskaan harkinnut videobloggaamista? Olisi aika hauska lisä tänne joukkoon, ainakin esiinnyt sujuvasti myös liikkuvassa kuvassa :)

Related posts