27/01/15

DocPoint starttaa tänään (+ kisan voittaja)

61 DOCPOINT_logo_eng_white_2014 copy.png

Muistutukseksi vielä kaikille, että huippukiinnostavalla ohjelmistolla varustettu DocPoint-festari alkaa tänään ja jatkuu sunnuntaihin asti. :) Jos kaipaat leffatärppejä, niin listasin muutamia kiinnostavalta kuulostavia dokumentteja viime viikolla tänne blogin puolelle. Koko ohjelmisto löytyy luonnollisesti DocPointin nettisivuilta. 

Sain myös arpoa yhdelle onnelliselle kuuden lipun sarjakortin festareiden elokuviin ja tällä kertaa arpaonni suosi seuraavaan kommentoijaa:

cc:

Mielettömän hyvä idea! Tahtoisin valtavasti mennä ja nähdä melkeinpä ihan minkä vaan tai kaikki näistä dokumenteista. Kahden lapsen äitinä aika ja raha on kuitenkin kortilla, eikä taatusti tule mentyä ellei joku tällainen onnenpotku osu kohdalle. Peukut pystyssä että osuisi :)

Käyhän tsekkaamassa sähköpostisi! :)

Tags: , , , ,

Categorised in: Kulttuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts