25/01/15

Vanilla sky

4 65 lissabon1.jpg

Viimeinen päivä Portugalissa starttailee juuri ja vaikka olemme ehtineetkin lyhyen reissun aikana nähdä hämmästyttävän paljon, vielä riittäisi tässä maassa niin paljon tutkittavaa ja koettavaa. Saavuimme perjantaina illalla parin rannikkokaupungeissa viettämämme päivän jälkeen perjantai-iltana Lissaboniin ja postauksia reissun varrelta on luvassa vielä roppakaupalla, sillä kuvia on tullut otettua enemmän kuin varmaan yhdelläkään matkalla aiemmin. :) Ahkerana on siis oltu kameran takana, mutta myös muutenkin, sillä kävelimme eilen yli 20 kilometriä päivän aikana!

Tähän väliin saatte nauttia Lissabonin perjantai-iltaisesta mielettömän kauniista ”vaniljataivaasta” kuvien kautta. Valokuvat eivät tietenkään koskaan tee oikeutta, mutta kaunista oli. :) Ja onpa ollut ihanaa nähdä aurinkoa näinkin anteliaasti reissumme aikana. Voi olla kotiinpaluu melkoista shokkihoitoa näiden keväisten tunnelmien jälkeen, jos lähipäivien sääennusteet pitävät paikkansa. Mutta sitä suuremmalla syyllä pitää tankata aurinkoa ihan ekstra-annos vielä tänään varastoon. Jos sen voimin sitten jaksaisi ensi viikon harmaat päivät ja räntäsateet.

Translation: The last day in Portugal begins – too soon, as on holidays always. :) Plenty of posts about the trip are coming out in the next days but enjoy this beautiful vanilla sky sunset from Friday first. :) Greetings from Lisbon!

lisbon-sunset2.jpg lisbon-sunset4.jpglisbon-sunset3.jpg lisbon-sunset5.jpg lisbon-sunset6.jpg lissabon-sunset1.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Matkat

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Voii nyt iski ihan älytön Portugali-ikävä!! Saavuin hiljattain 3 viikon mittaiselta joululomareissulta Portugalista, ja menetin NIIN sydämeni Lissabonille sekä pienille rannikkokaupungeille… Jään innolla odottamaan lisää reissukuvia ♥︎

  • Upeita ja tunnelmallisia kuvia. Täytynee lisätä Portugali must se- maiden listaan :) Muita Portugali- postauksia odotellessa!

  • pauliinas_

    Vau, ihania kuvia! :)

  • reetaaa

    Onpa kauniita kuvia! Lisää vaaan matkakertomuksia ja vinkkejä :) Lähden itse maaliskuun alussa Lissaboniin

Related posts