24/01/15

Untuvainen ilmoitusasia

85 joutsen5.jpg

Huomenta ja terkkuja täältä maailman suloisimman hotellihuoneen sängystä. :) Lissabonin hotellivalinta osui niin täydellisesti nappiin, että pitää varmaankin esitellä vielä tätä hotelliakin, mutta juuri nyt on aika toivottaa kaksi teistä untuvanpehmeille unille, sillä Joutsenen tyynykisa on päättynyt. Oli hauskaa lukea muiden nukkumistyyleistä ja unirytmeistä – siellä oli todella samaistuttavia kokemuksia ja pohdintoja monella. 

Nyt on siis aika julkistaa kisan kaksi onnekasta voittajaa, jotka saavat omakseen uudet pehmoiset Joutsenen untuvatyynyt. Tällä kertaa onnettaren suosiossa olivat seuraavat:

MiaW:

Uuden perheenjäsenen myötä unesta on tullut supertärkeää! 5 kuukautinen vauva heräilee vielä öisin ja siksi oma uni on tällä hetkellä katkonaista. Unirytmi on viimeisten kuukausien aikana muuttunut hurjasti. Onneksi hormonit auttavat tuoretta äitiä alkuun. Nyt kuitenkin on nukahtaminen alkanut tuottaa vaikeuksia, kun yöt alkavat olla parempia enkä enää ole superväsynyt. Jopa tunnin kestävä nukahtamisyritys on tuttua viime viikoilta ja siinähän on sitten hukattu jo arvokasta uniaikaa.

Tyyny pitäisi uusia useammin kuin peitto ja omani alkaa tulla jo tiensä päähän. Ehkä oikeasti laadukas tyyny auttaisi minua tuossa nukahtamisasiassa ja saisin entistä pidemmän unipätkän ja näin jaksaisin vieläkin paremmin vauva-arkea.

Täytyy sanoa, että talvisin kaivan esiin aina untuvapeittoni ja sen uumenissa on mitä ihaninta nukkua! Pian on sekin tosin tulossa tiensä päähän, joten kokemuksesi Joutsenen peitosta saa minut harkitsemaan myös uuteen peittoon sijoittamista. :)

Jenva:

Mä oon illanvirkku ja aamuntorkku, vaikka haluaisin olla toisin. Muistan kesän parin vuoden takaa, jolloin työt kutsuivat neljältä ja sai nähdä kaupungin heräävän ja aamun kirkastumisen. Muutenkin olis ihanaa herätä aamulla ilman herätyskelloa ilman että puoli päivää on kulunut hukkaan. Nukkujana olen suhteellisen rauhallinen tuhisija. Pidempinä aamuina tulee heräiltyä vähän väliä, mikä ei ainakaan auta heräämisen jälkeisen fiilikseen. Myös 3-4 on tullut monesti valvottua, mikä lie maaginen aika.. Paras tyyny on ehdottomasti poikaystävän olkapää (sopivan korkea, lämmin, sileä ja jämäkkä, ei tarvvi pöyhiä), mutta siitä saan nauttia vain viikonloppuisin. Hän on myös aamuvirkku ja mua hieman nakertaa jos huomaa että toinen on ollut jo tuntikausia hereillä, muttei kehtaa lähteä vierestä, koska samalla herättäisi minut. Ehkäpä unirytmin siirto olisi minun tämän vuoden lupaukseni.

Käykäähän tsekkaamassa sähköpostinne! :) Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille!

joutsen3.jpg

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts