22/01/15

Terkkuja Portugalista!

4 56 portugal1.jpg

Pikaiset terkut Portugalin Ericeirasta! :) Saavuimme tänne eilen illalla ja tämä päivä hurahti vauhdikkaasti rannikkokaupunkeja autolla kierrellen. Ehdimme ensimmäisen päivän aikana tutkailla Ericeiraa, Sintraa ja Cascaista – ja sää vaihteli kaupungista ja kellonajasta riippuen leppoisan aurinkoisesta, kostean kylmään myrskytuuleen ja vesisateeseen. Kiitos kaikille pukeutumisvinkkejä antaneille, hyvät neuvot olivat todella tarpeen! Ja kiitos teidän, en ole tänään palellut, saati läkähtynyt.

Ajattelin nyt ensialkuun läväyttää kehiin vain pienen pintaraapaisun tämän päivän aikana muistikortille kertyneestä kuvasadosta, mutta lisää on siis tulossa. Reissusuunnitelmissa on vielä huomenna kierrellä Ericeiraa ja näitä rannikon pikkukaupunkeja ja illalla suuntaamme sitten kohti Lissabonia, missä vietämme viikonlopun. Ihmeen paljon olemme jo yhdessä päivässä ehtineet ja koska osaan priorisoida, olen kerennyt testata jo tänään kahta pastel de nata -leivosta. ;)

portugal2.jpg

Hullua sanoa näin, mutta minusta tuntui tänä aamuna jo noin 5 minuutin ajan maisemia katseltuani, että haluan tänne takaisin. Halusin palata jo ennen kuin olin edes lähtenyt. Ennen kuin olin edes nähnyt juuri mitään. Voisi siis sanoa, että olen tainnut rakastua Portugaliin, ensi silmäyksellä. :)

Translation: Greetings from Portugal! I think I’m in love with this place already and I feel like I need to come back even though I’m still here. It’s amazing, beautiful, rough and genuine. Love it!

portugal3.jpg portugal5.jpgportugal4.jpg portugal6.jpg portugal7.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Matkat

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • mhs

  Ihan mahtavaa, että päädyit juuri Ericeiraan! Asuttiin siellä avomiehen kanssa muutaman vuoden ajan ja pala sydämestä jäi kyllä sinne <3 Ne karut rantakalliot ja loputtomiin jatkuva meri... Ja puolueellisen mielipiteeni mukaan juuri Ericeiran Pao da Vila leipomoista saa lähialueen parhaat pastel de natat. Miksei Suomessa myydä leivoksia kilohintaan? ;)

 • Emsipemsi

  Oltiin joskus muutama vuosi sitten hiihtolomalla Lissabonissa. Oli kyllä tavattoman ihana kaupunki! Vuokrattiin auto päiväksi. Ajeltiin rannikkoa pitkin, ja poikettiin mm. Estorilissa ja Sintrassa. Sintran muistan tehneen itseeni erityisen vaikutuksen. Kylmästä säästä riippumatta päädyttiin hurjiin aaltoihin uimaan, jolloin paikalliset tulivat toppatakeissaan varottelemaan hulluja suomalaisturisteja aaltojen vaarallisuudesta! :D
  Olisi kyllä ihana päästä takaisin joskus uudemman kerran.
  Nauti matkasta!

 • Mustikkainen

  Jee, tervetuloa Portugaliin! Kannattaa huomenna lauantaina tarkastaa Feira das ladras, varkaitten markkinat. Tunnelmaa, ja kiva pikku puisto kahveille!

 • monasofia

  Voi että, Portugaliin on helppo rakastua ensisilmäyksellä… Itse olen tehnyt eri puolille Portugalia viisi reissua, viimeisestä on jo viisi vuotta eli olisi hiljalleen aika palata takaisin. Azorit on taas ihan omanlaisensa kokemus, jota voin myös suositella lämpimästi. :)

Related posts