20/01/15

Paljetteja sormenpäissä

1 52 kynnet1.jpg

Kävin eilen taas kynsistudiossa laitattamassa hyppyseni uuteen kuosiin. Poikkeuksellisesti olin miettinyt jo valmiiksi, mitä haluaisin ja inspiraatio uuteen kynsityyliin löytyi Pinterestin kautta Sarah Lou Nailsin sivuilta. Tallensin jokin aika sitten kimaltavan inspiraation talteen omaan kynsikansiooni (hah, mikä sana): tummansininen pohja ja kultaisina sekä turkooseina hohtelevia paljetteja kynsien tyveen. Lyhyestä virsi kaunis ja todettakoon vain, että näistä tuli kyllä yhdet lempparikynsistäni koskaan! Nämä on helppo toteuttaa myös kotimanikyyrinä ihan kynsilakalla ja irtohileillä, jos inspis iski kuvan innoittamana. :)

Kynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts