20/01/15

Päänsisäinen repeat-putki

2 50 sky-ferreira-ghost.jpg

Tänään päässä on soinut koko päivän yksi ja sama biisi. Useimmiten päähän jumittuvat kappaleet ovat niitä kaikkein ärsyttävimpiä renkutuksia, mutta tämän biisin päänsisäinen repeat-putki ei ole oikeastaan edes häirinnyt, koska se soi muutenkin tällä hetkellä soittolistalla ahkeraan. Sky Ferreiran Everything is Embarrassing -biisistä tulee juuri hyvällä tavalla mielleyhtymiä jonnekin 80-90-lukujen taitteeseen. Tällainen harmiton ja tarttuva hömppäkipale, joka saa tanssijalan vipattamaan. Mutta varoitettava on, että saattaa jäädä repeatille. ;)

Translation: I’ve had this song on repeat in my head all day. But I actually don’t even mind, since the song is kinda nice!

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Laulau

    Moikka! En tiedä oletko jo tutustunut islantilaiseen artistiin nimeltä Ásgeir? Kyseessä on artisti, joka on aikaisemmin tehnyt musiikkia islanniksi, mutta nyt julkaissut ensimmäisen englanninkielisen levyn nimeltä In The Silence. Kuunnellessani levyä tuli mieleen, että Pupulandian Jenni saattaisi tykätä. :)

  • Jenniii

    Hei kiitos vinkistä! Tsekkaanpa tämän. :) Tykkään useammastakin islantilaisesta artistista, joten saattaisi hyvinkin sytyttää myös tämä!

Related posts