17/01/15

Hedelmäpommi

10 64 emma-sarpaniemi1.jpg

Emma Sarpaniemen nimi on vilahtanut pariinkin otteeseen täällä blogissa ja nyt on aika mainita se taas. :) Tapasin Emman ensi kertaa viime syksynä Veikko Kähkösen studiolla, kun hän toimi Veikon assistenttina kuvauksissa. Nuori valokuvaaja on ehtinyt olla jo monessa mukana ja hänen töitään on saanut bongata myös Lahden muotoiluinstituutin kauniista vuosikalenterista. Pitäkäähän siis nimi mielessä! Tästä tytöstä varmasti kuullaan vielä.

Tykästyin Emman valokuvasarjaan Her Ateljé niin kovasti, että pyysin saada luvan julkaista kuvat myös täällä omassa blogissani. Lilystä ja Trendinkin sivuilta tutun mallin Mia Frilanderin tähdittämässä kuvasarjassa vaatteet ja tunnelma ovat niin herkulliset, että ne ovat aivan omiaan piristämään tällaista harmaata lauantaipäivää. Kuvien vaatteita on näkynyt Pupulandiassa aiemminkin, sillä Ilona Hackenbergin iloisen hedelmäinen kokoelma nähtiin viime keväänä Aalto-yliopiston muotinäytöksessä. Hauskoja kuvia ja aurinkoisia vaatteita!

emma-sarpaniemi3.jpg emma-sarpaniemi4.jpgemma-sarpaniemi2.jpg emma-sarpaniemi5.jpg emma-sarpaniemi6.jpg

Photography: Emma Sarpaniemi

Model: Mia / Paparazzi Model Management

Clothes: Ilona Hackenberg

Stylist: Fanni Lyytikäinen

MUAH: Tom Schevelin

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • MarjukkaS

  Voi mitä värejä. Hauskaa, kun on yhdistetty värikkäisiin vaatteisiin värikkäät taustat, herkästihän sitä tekisi toisella tapaa.

  Ja taas kiittelen sinua, kun tuot lahjakkaita suomalaisia nuoria esiin. Näihin on ihanaa tutustua!

 • HAMI

  tuo ananas-kassi on kummitellu mun mielessä ikuisuuden!! löysin pari viikkoa sitten tämän ohjeen, ja keltainen ja vihreä silkkilanka lähti heti tilaukseen :’–)

 • Minä vain

  Voi että, Mia on niin jumalaisen kaunis! <3

 • Tuikkunen

  Wow! On kyllä upea kuvasarja ja ihanaa värien ilotulitusta! Piristipäs kummasti. :)

 • Katih

  Mut valtasi tarve saada ananaskassi. :D Lasinen ananaskoriste-esine löytyy jo, ehkä ananakset on mun juttu.

 • Jenniii

  No sanos muuta! Ihana yltäkylläinen meininki näissä. :) Ja kiitos itsellesi. Kivaa, että näistä nuorten tekijöiden esittelyistä tykätään!

 • Jenniii

  Oi, oma ananaslaukku! :D Omat käsityötaidot ovat vähän ruosteessa ja tuo näytti himpun verran haastavalta, mutta kerrohan sitten, millainen laukustasi tuli, kun se on valmis!

 • Jenniii

  Niinpä! <3

 • Jenniii

  Mahtavaa, että piristi siellä ruudun toisellakin puolen. :)

 • Jenniii

  Ananas taitaa olla tällä hetkellä aika trendikäs hedelmä. :D Tuntuu, että kaikkialla tulee vastaan ananasta, mutta mikäs siinä, hauskan näköinenhän se kyllä on muodoltaan!

Related posts