16/01/15

Virkattua nahkaa

6 65 finu3-11.jpg

Yksi kiva juttu tässä bloggaamisessa on se, että sähköpostiin tupsahtelee säännöllisin väliajoin viestejä tosi kiinnostavilta nuorilta suunnittelijoilta ja pääse sitä kautta vähän etulinjassa bongailemaan tuoreita lupaavia tekijöitä muodin ja sisustuksen saralla. Eilen illalla postiluukkuun kolahti viesti Rovaniemeltä kotoisin olevalta mutta nykyään Kaliforniassa asuvalta Heidi Honkavuori-Harlorilta.

Asustesuunnittelijana työskentelevä Heidi aloitti muutama kuukausi takaperin oman pikku-projektin, koska halusi luoda jotakin käsintehtyä ja rosoisempaa kaikkien Aasiassa massatuotantona tehtyjen tuotteiden rinnalle. Heidi ryhtyi valmistamaan nahkalaukkuja kutoen ja jotenkin harrastus lähti niin vauhdilla käyntiin, että pian hän huomasi luoneensa pienen malliston. Hauskana harrastuksena alkanut projekti muuttuikin siis omaksi laukkumerkiksi, joka sai nimekseen FINU3. Heidin tavoin Suomesta Kaliforniaan kotiutunut valokuvaaja Riikka Kyläheiko ikuisti tuotteet kuviin ja eipä aikaakaan, kun nettisivutkin olivat jo pystyssä. 

finu3-12.jpeg

Tykästyin itse niin kovasti noihin kauniisiin kudottuihin nahkalaukkuihin ja ballerinojen tähdittämiin fiiliskuviin, että halusin esitellä lupaavan tulokkaan teillekin. :) Verkkokauppa ei vielä ole valmis, mutta se on tulossa lähiaikoina. Heidi tekee siis kaikki tuotteet itse käsin kotonaan, joten jos etsinnässä on persoonallinen ja uniikki laukku, jonka tuotantoprosessi kestää tarkempaakin tutkailua, niin tsekatkaahan FINU3:n uunituore SS15-esikoismallisto. :)

PS. FINU3:n uutisia voi seurata myös Facebookista.

Translation: Check out the beautiful new bag brand FINU3. The designer Heidi Honkavuori-Harlor is from Rovaniemi (Finland), but is currently based in California and working as accessory designer. Her own brand started out just as a personal project but soon turned out to be a collection of bags. All bags are handmade in her home and the webshop is to be opened soon. :)

finu3-1.jpg finu3-8.jpegfinu3-4.jpg finu3-10.jpegfinu3-2.jpg

FINU3 Spring 2015 Collection 
Photography: Riikka Kylaheiko Photography
Models: Masha Koveckaya & Masha Weitz
Make-up & Hair: Dasha Livshits

Tags: , , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts