15/01/15

Levylautasella tänään: The Acid

41 the-acid-liminal.jpg

Ystäväni vinkkasi joskus viime vuoden puolella minulle The Acid -nimisestä kokoonpanosta ja lisäsin muutaman kappaleen ensikuulosteluiden jälkeen soittolistalleni. Vaikka soundimaailma miellytti korvaa, en jotenkin innostunut kappaleista sen syvemmin. Kuten on tullut todettua monta kertaa ennenkin, jotkut artistit ja biisit vaativat hiukan toistoja ennen avautumistaan ja The Acid putosi minun kirjoissani juuri siihen kategoriaan. Huomasin nimittäin yhtäkkiä joululomalla fiilisteleväni yhtä noista soittolistalle lisäämistäni kappaleista oikein ajatuksella. 

The Acidin musiikkia on minusta vähän vaikeaa kuvailla, mutta sanotaan näin, että jos pidät esimerkiksi SOHNista, Jamie XX:stä tai How To Dress Wellistä, saattaisit pitää tästäkin. Spotifysta löytyvä levy Liminal on ehdottomasti tsekkaamisen arvoinen, mutta saattaa tarvita muutaman kuuntelun pohjalle. :) Tässä joka tapauksessa albumilta pari maistiaispalaa, joihin olen itse tykästynyt.

Translation: Some great and interesting music by The Acid for your Thursday. It might take a few listens but give it a chance. :)

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts