14/01/15

Julistelöytö: RK Design ja minimalistiset printit

4 62 rk-design-juliste1.jpg

On pakko ihailla sellaisia monitaitureita kuin Riikka Kantinkoski. Nimi saattaa olla monelle tuttu supersuositusta Weekday Carnival -sisustublogista, joka meidän kaikkien harmiksi päätti taipaleensa viime kesänä. Nainen blogin takana on kuitenkin myös ammattivalokuvaaja (muun muassa nämä Trendissä nähdyt kuvat ovat hänen ottamiaan) ja onpa hänellä omia sisustustuotteita myyvä verkkokauppakin. Yhdessä Varpunen-sisustusblogia kirjoittavan Susanna Venton kanssa hän ehti pari vuotta sitten tehdä myös kirjan. Ollapa itse yhtä lahjakas ja aikaansaava. :)

Fanitus sikseen, sillä tällä kertaa suunnitelmissa oli vinkata nimenomaan tuosta Riikan verkkokaupasta, joka on täynnä aikamoisen kauniita juttuja. Aloitin viime viikolla kivoja julistelöytöjä esittelevän juttusarjan ja Riikan printit sekä valokuvat on ehdottomasti sisällytettävä mukaan sarjaan. Tällainen seinällä tuntuisi varmaan vähän siltä kuin olisi saanut palasen siitä Weekday Carnivalin minimalistisen tyylikkäästä sisustusfiiliksestä omaan kotiin.

rk-design-juliste2.jpg

Tässä siis muutamia minun suosikkiprinttejäni verkkokaupasta koottuna yhteen. Julisteiden hinnat ovat jostain syystä dollareissa (liekö tuo verkkokauppa-alusta amerikkalainen?), mutta hintahaarukka printeissä on suunnilleen 20-30 dollarin välillä. Jos tykästyit printteihin, niin kannattaa tsekata myös verkkokaupan muu valikoima, sillä samoilla kuoseilla on myynnissä julisteiden lisäksi vaikka mitä vaatteista mukeihin, pussilakanoista ja sisustustyynyistä postikortteihin, seinäkelloista suihkuverhoihin ja kangaskasseista kännykkäkuoriin. 

Translation: Some of you probably remember the super cool interior blog Weekday Carnival that for all our disappointment quit last summer. But did you know that the writer Riikka Kantinkoski also has a webstore that is selling her prints? I gathered some of my favourite posters by her in this post but check out the whole webstore, because you can find some amazingly pretty stuff there. Not only posters but also clothing, wall clocks, shower curtains, throw pillows, sheets, postcards, iPhone cases and mugs, you name it. :)

rk-design-juliste3.jpg rk-design-juliste4.jpg

Tags: , ,

Categorised in: Koti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Inkie

  Itse asun Saksassa ja tilasin mm. yhden Riikan julisteen juurikin tuolta Society6:sta. Julisteet postitetaan USA:sta, joten EU:hun tilatessa hintoihin tulee vielä tullimaksut päälle. En tiedä mkten homma Suomessa toimii, mutta täällä jouduin hakemaan julisteen tullista. Muuten tilaus hoitui ilman ongelmia ja toimitus oli nopea :)

 • Jenniii

  Kiitos tiedosta! Mietinkin, että tulevatkohan nuo Jenkeistä asti. Tylsää, että joutuu maksamaan tulleja päälle suomalaisen suunnittelijan töistä, mutta hyvä kuulla, jos tilaus muuten hoitui mallikkaasti. :)

 • Vierailija

  ”onpa hänellä omia sisustustuotteita myyvä verkkokauppakin.”

  Tää taitaa olla vähän väärä ilmaisu kun tuo Society6 on käsittääkseni aika iso taiteilijoiden portaali ja RK vaan yksi osa sitä?:)

 • Jenniii

  Juu, Socitety6:ssa myydään toki muutakin, mutta RK Designia on mahdollista siellä selailla tuolla tavalla omana kokonaisuutenaan. Etsyssäkin on tavallaan suunnittelijoiden omia ”putiikkeja” isomman verkkokauppasysteemin sisällä, tai näin minä olen aina asiaa ajatellut. :)

Related posts