13/01/15

Talvi-ihon lempparivoide

6 67 iho1.jpg

Tuote on saatu testiin blogin kautta.

Omistan vain harvoin yhdelle kauneustuotteelle oman postauksensa, mutta tämänpäiväinen suositus ansaitsee kyllä mainintansa. :) Minulla on tällä hetkellä ollut ihonhoidossa käytössä aika toimiva luottojoukko, jota esittelinkin hiljattain omassa postauksessaan. Olen kuitenkin nyt talvikuukausina huomannut, että joinakin päivinä Estelle & Thildin kosteusvoide ei vain riitä ja iho kaipaa vähän ekstrakosteutusta. Iltaisin luotan öljyjen tehoon, mutta meikin alle öljykosteutus ei ainakaan omalla kohdalla ole se mieluisin vaihtoehto. Päiväkäyttöön laitan yleensä vähän kevyempää tuotetta, mutta sellaisia päiviä varten, kun iho tuntuu oikein rutikuivalta, on minulla eräs salainen ase: Weledan vauvoille tarkoitetun Baby Derma -sarjan White Mallow -voide.

Luonnonkosmetiikkamerkki Weledan kehittelemä kosteusvoide vauvoille on aivan omiaan myös aikuisen herkälle hipiälle. Satunnaisista epäpuhtauksista huolimatta oma ihoni on etenkin talviaikaan kovin pintakuiva. Tämä kosteusvoide hellii ihoa, kosteuttaa ja häivyttää kuivat läiskät eikä silti tuki ihoa tai pahenna tilannetta epäpuhtauksien osalta. Pahimpina päivinä ihossa on ihan hilseileviä läiskiä, mutta ne katoavat viimeistään parin levityskerran jälkeen tyystin. Voide on täyteläinen, muttei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi, kun sen antaa hetken imeytyä – näin ollen se sopii hyvin myös meikin alle. Jos siis iho kiristelee ja hilseilee kuivuuttaan talvipäivinä, niin painahan tämä tuote muistiin. White Mallow -voide on pelastanut meikäläisen nassun monena pakkasaamuna. :)

Translation: The perfect skincare tip for dry and sensitive skin in the winter: Weleda Baby Derma White Mallow moisturizer. It has saved my day so many times this winter already. :)Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kauneus

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sra

  Hyvä vinkki, kiitos! Oon kärsinyt parista kuivasta kohdasta naamassa ja kropassa, joten tää vois olla oiva täsmähoito! Mulla on aikaisemmin ollut Weledan skin food käytössä, mutta se ei ei hajusteineen oikein sopinut mulle. :)

 • Jenniii

  Veikkaan, että tämä voisi olla sinulle juuri täydellinen tuote, koska voide on täysin hajusteeton. Usein juuri nämä vauvoille suunnitellut tuotteet ovat aivan ihanan hellävaraisia ja sopivat myös tosi herkälle iholle. Kerrohan sitten, mitä tykkäsit, jos päädyt kokeilemaan! :) Instagramin puolella moni muukin huikkasi tämän olevan talvisuosikki.

 • Annakooo

  En ikinä kommentoi blogeihin, mut nyt on pakko vinkata sullekin mun elämän tai ainakin talvien pelastajasta. Mulla on äääärimmäisen pintakuiva ja helpoisti tukkeutuva iho, eli paksut ja kosteuttavat voiteet on no no. Sain käsiini pari kuukautta sitten Dermalogican seerumin (en nyt muista oliko kosteuttava vai rauhoittava) ja kun laitoin sitä ensimmäisen kerran naamaani, mietin samatien että miksen ole aikaisemmin törmännyt tuotteeseen. Ihoni imaisi sen samantien ja olo tuntui samalta kun kunnon kasvohoidon jälkeen, tuote oikeasti meni sinne minne piti ja vielä vaikutti! Seeerimi imeytyy noin 5 sekunnissa, päälle ei välttämättä tarvitse edes kosteusvoidetta (yleensä aina kyllä laitan) ja kiristelyntunne on poissa koko päivän. Mitähän vielä? Ennen itsekin öljyjä käyttäneenä olen kääntynyt kokonaan tämän puoleen, juurikin imeytyvyytensä ansiosta. Hinta on aika suolainen Suomessa, mutta noin puolta halvemmalla (vajaalla 60 eurolla, heh) saat tuotteen tilattua Briteistä. Suosittelen sydämeni pohjasta, vaikkei tuote olekaan luonnonkostetiikkaa. Kauneuden edessä on joskus poikettava periaatteista. ;)

 • Jenniii

  Kiitos vinkistä! :) Olenkin kuullut tosi paljon hyvää Dermalogican tuotteista, mutta itse en ole vielä koskaan testaillut lähemmin – ainakaan muistaakseni. Onko sinulla kuivimmillaan iho ihan hilseillyt vai onko vain sellaista kiristävää tunnetta? Oman nassun riesana ovat aika ajoin ihan sellaiset kuivuuttaan rapisevat läiskät. Mutta täytyypä pitää tämä mielessä! Nopealla googlailulla löytyi Dermalogicalta useampikin seerumivaihtoehto, joten jos vielä palaat lukemaan, niin olisi huippua, jos muistaisit tuotteen täsmällisen nimen (tai heittäisit vaikka linkin sinne tuotesivulle verkkokauppaan, josta itse olet tilannut).

 • Annakooo

  Moikka! Minulla on tämä Gentle Shooting Booster ja tilasin sen tuolta http://www.lookfantastic.com/dermalogica-gentle-soothing-booster-30ml/10363539.html. Tuote on sen verran tyyris, että jos vaan on viitseliäisyyttä niin käy kysymässä esim. Stockalta näytettä tuosta, niin ei tule hutiostosta ja turhaa täytettä kaappeihin (itsellä riitti se näytepussi useampaankin käyttökertaan, kun tein minimaalisen reiän pussiin, niin ei tuote päässyt kuivumaan).

  Olin itsekin vain kuullut hyvää Dermalogican tuotteista, mutta viime vuonna saatu lahjakortti kasvohoitoon missä käytettiin kyseisiä tuotteita sai minut järkiini. Tuotteet kyllä maksavat vähän enemmän kuin yleensä, mutta perustelen ainakin tämän seerumin käytön sillä, sitten taas säästän meikeissä, kun on iho hyvässä kunnossa. ;) Olen monena talvena saanut öljyillä ihon hilseilyn hillittyä melko hyvin, mutta kiristävyyden tunnetta en ole saanut pois, ennen kuin tällä seerumilla (hallelujah!). Käytätkö öljyn päällä muuten kosteusvoidetta? Itsellä ainakin iho kuivuu ja hilseilee jos pelkästään öljyä laittaa, minun pitää aina laittaa kosteusvoide siihen päälle ns. pitämään öljyn ihossani. Mutta tämän seerumin jälkeen olen tosiaan jättänyt öljyt pois käytöstä, koska en pidän siitä että seerumi imeytyy kokonaan ihooni. Laitan tuotetta ehkä vähän liianki reippaita määriä kasvoilleni, mutta ihoni vetää kaiken tavaran sisäänsä mitä siihen levitän. Ja ainakaan vielä seerumi ei näytä loppumisen merkkejä, vaikka omani ostin lokakuussa ja käytän sitä kaksi kertaa päivässä joka päivä.

  Olen ”kärsinyt” elämäni aikana jos jonkinlaisesta iho-ongelmasta, mutta kalaöljykapselit talvisin ja maitotuotteiden vähentäminen minimiin (voita leivän päällä ja joskus juustoja käytän ilman huonoa omaatuntoa) on auttanut ihooni aivan älyttömästi jo ennen tätä seeruamikin. Maitotuotteiden käytössä on nykyään eri mielipiteitä, mutta jos kärsii näpyistä, kuivasta ihosta ja epämääräisistä ihottumista tai muista allergioista, niin testimielessä kannattaa hetkeksi vähentää niiden syömistä, kalsiumia saa myös muista ruoka-aineista. Esimerkiksi minulla oli ennen todella paha siitepölyallergia (joka on aiheuttanut minulle mm. lievän astman) ja se hävisi lähes kokonaan
  .
  Kirjoitin sulle nyt romaanin, mikä lähti jo vähän sivuraiteillekin, mutta kuulostaa siltä että meillä voisi olla sukulaisihot ja jos saat edes pientä helpotusta ihollesi joistain näistä vinkeistä ni se on tosi hienoa. Itseäni ainakin masentaa kokeilla muiden hehkuttamia tuotteita ja todeta kerta toisensa jälkeen, että ne ovat joko liian kevyitä, tukkivat ihohuokoseni aiheuttaen näppejä tai aiheuttavat muuten vain jonkin punoitusreaktion. Uskon vahvasti, että tuo seerumi ei ainakaan huonompaan suuntaan voi ihoasi viedä. :)

 • Jenniii

  Kiitos ihanan pitkästä ja perusteellisesta vastauksesta! Pitää ehdottomasti testata myös tuo sinun luottotuotteesi – kuulostaa tosiaan siltä, että meillä on aika samantyyppinen iho. :) Tuo maitotuotteiden vähentäminen on myös hyvä vinkki. Olen kuullut, että monelle maitotuotteet ja viljat aiheuttavat iho-ongelmia ja viljojen käyttöä olenkin vähentänyt merkittävästi, mutta maitotuotteista en ole osannut vielä kokonaan luopua. Käytän niitä kyllä muutenkin melko vähän, joskus leivän päällä margariinia ja toisinaan rahkaa sekä joskus harvoin jäätelöä. Sitä suuremmalla syyllä pitäisi ehkä kokeilla olla hetki kokonaan ilman ja katsoa, tulisiko siitä jotakin muutosta tilanteeseen.

  Kiitos siis hyvistä neuvoista ja vertaistuesta! <3

Related posts