12/01/15

Lahkeet liehuen

3 61 sss43.jpg

Olen aina ollut henkeen ja vereen farkkutyttö, mutta viime päivinä olen miettinyt, miten tylsää on pukeutua AINA farkkuihin. Niinpä olen tuumaillut, että sen hattuhaasteen lisäksi voisin yrittää tänä vuonna haastaa itseäni pukemaan farkkujen ohella enemmän myös muunlaisia alaosia. Tämä ei tietenkään tarkoita, että hylkäisin farkut tyystin – ovathan ne maailman helpoin alaosa ja suorastaan klassikkovaate. Tavoitteena olisi kuitenkin hyödyntää enemmän myös muita housuja sekä hameita ja mekkoja. 

Yksi tämän hetken vaateihastuksistani ovat erilaiset leveälahkeiset housut. Bootcut-malli näytti joulukuun Trendin kuvauksissa yllättävän kivalta housupuvussa, mutta toistaiseksi vielä hiukan karsastan sitä omassa käytössä. Mieluisimpia minulle ovat kapean pillimallin rinnalla herrainhousut sekä sellaiset oikein leveät purjelahkeet – sekä pitkinä että hieman vajaamittaisina. Täyspitkät ovat näillä lumisilla talvikeleillä ehkä vähän epäkäytännölliset, mutta nilkkapituiset ja vajaamittaiset mallit sopivat myös Suomen säihin täydellisesti. Puhumattakaan siitä, miten mukavat ne ovat päällä, kun vertaa tiukkoihin pillifarkkuihin. Plussaa annan myös siitä, että tuollaisten leveiden lahkeiden alle mahtuvat pakkassäässä mainiosti paritkin sukkahousut. ;)

sss46.jpg

Viime vuoden asuista yksi yleisön suurimmista suosikeista oli juhla-asuni, jossa olivat mukana nimenomaan tuollaiset nilkkamittaiset leveät pöksyt ja sellaisia toivottiinkin esille lisää, joten katsotaan, josko saisin itsestäni irti kokeilla tätä leveää housutyyliä useamminkin. Löysin Stockholm Street Stylen sivuilta mahtavia inspiskuvia leveiden lahkeiden pukemiseen, mutta tänä pakkasaamuna minua inspiroi eniten tuo look, jossa mustat liehulahkeet on yhdistetty muhkeaan valkoiseen pörrötakkiin. Kerrassaan täydellistä!

Kuka muu nostaa peukkua leveille lahkeille? :)

Translation: I’ve always been a denim girl who loves jeans, but lately I’ve been thinking how boring it is to always wear jeans day after day. So just as I challenged myself to wear more hats this year, I also thought about challenging myself to wear more different kinds of pants and bottoms: flare legged trousers, culottes, skirts, dresses and well, basically something else than just jeans. I found some great inspiration for the flare legs from Stockholm Street Style so I’m definitely going to keep that first picture in mind when I’m trying to figure out what to wear the next time. Plus, you can fit several pairs of tights underneath those wide legs so it can actually come in quite handy in the Finnish weather conditions at this time of the year. ;)

sss26.jpg

Leveät lahkeet voivat olla myös nahkaa. Tuollaiset housut näyttävät itse asiassa tosi hyvältä! :)

sss17.jpg

Photos: Stockholm Street Style

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts