11/01/15

Väripilkku sunnuntaiaamun lumisateessa

42 48 asu-tammi1a.jpg

Huh, minkä lumimyräkän pukkasi viime yönä. Pari päivää sitten mietin jo, että pakkaankohan sittenkään pikkukenkiä talvikuukausien ajaksi varastoon, mutta tänään ei kyllä tarvinnut tippaakaan miettiä, millaisissa töppösissä lähtee matkaan. Sunnuntai sai aikaisen lähdön, kun ohjelmassa oli brunssitouhuja jo heti aamutuimaan. 

Vaikka lumimyräkkä ja kova tuuli piiskasi vasten kasvoja, oli oikeastaan aika kiva kävellä lumisia katuja kaikessa rauhassa, kun kaupunki uinui vielä sunnuntaiaamun tunnelmissa. En ole lumen suurin ystävä, mutta rakastan sitä, kuinka se tuo valoa talvisen pimeään maisemaan. Valoa ja iloa päivään toi tänään myös tuo raikkaan värinen takkini, joka oli täydellinen väripilkku tuolla lumisateen keskellä. :)

PS. 31 vuotta tuli eilen plakkariin, mutta tyttösenä aion pysytellä yhä vain. Ähäkutti! :D

Translation: What a weather! For a moment I already thought I might be able to use my light autumn shoes throughout the winter but this morning proved otherwise. Well, at least the snow is bringing some light to this dark winter season. :)

asu-tammi1d.jpg asu-tammi1b.jpg

Takki Sonia Rykiel, kaulahuivi & Other Stories, pipo FWSS, korkonilkkurit Rodebjer, hansikkaat Sakari Sauso

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

42 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • heidihei

  Wau! Todella ihanan värinen takki :) Sointuu hyvin huulien väriin :) Näyttää todella raikkaalta ja kauniilta lumisessa maisemassa.

 • tosi söpö takki!

 • Itsekin olen yrittänyt löytää jotain kivaa pastelliväristä takkia mutta eipä ole vielä löytynyt :-( Laventelin värinen mekkomallinen olisi unelma. Tykkään myös tuosta sinun korallisestasi :-)

 • mmmia

  Mistä päin Helsinkiä kuva on otettu? Jäi häiritsemään, kun en millään tunnista. :D Kaunis takki sinulla!

 • iidaac

  Kauniita kuvia ja todella nätti asu. Miten sulla näyttääkään kaikki pipot ja hatut aina niin näteiltä, kun tuntuu, että itse näytän pipo päässä aina ihan hölmöltä. :D

 • somewhere

  Ihanan raikas asukokonaisuus! :)

  http://www.jemijams.com/

 • Voi kuinka suloisen värinen takki! Sonia Rykiel on aivan ihana suunnittelija, joka hallitsee naisellisen tyttömäisen tyylin. Niin, ja huulipunakin mätsää takkiin tosi kauniisti.

  Tää oli kyllä ihan napakymppi, Jenni! ;)

  http://www.arcticvanilla.com/

 • Vierailija

  Taitaa olla Vanhan kirkon edestä? :)

 • maitokahvi

  Ääk, miten ihana takki! Ja ihanan tunnelmaisia kuvia!

 • Tuo takki on kyllä ihanan pirteä väripilkku :). Ja hei, myöhästyneet synttärionnittelut!

 • Vierailija

  Paljon onnea! Saanko tiedustella mikä huulipuna on käytössä näissä kuvissa? :)

 • Onnittelut syntymäpäivän johdosta väripilkkuna poseeraavalle kauniille nuorelle naiselle, vaikka tyttönenhän olet, kuten sanot itsekin :)

 • pauliinas_

  Ihania kuvia ja nätti takki. Ja onnea! :)

 • ElizabethRinne

  Onnea synttäreiden johdosta! Ja oi, mikä lookki! <3

 • Hanna-Leena

  Onnea ihana Jenni!

 • I-h-a-n-a takki, sopii sulle kyllä hiton hyvin :—D

 • Onnittelut synttärisankarille! Kuvaatko tällaiset kuvat itse jalustalla & kaukolaukaisimella vai ottaako joku toinen kuvat? Pitää olla pokkaa poseerata ihmisten ilmoilla jalustan edessä… Tosin tuskin Helsingin keskustassa mikään nykyään herättää huomiota.

 • Onnea ja aivan täydellisen ihana ja pirteä asu! :)

 • Jenniii

  Kiitos! Tämä takki on kyllä sellainen vitamiiniruiske tuolla kylmän keskellä niin itselle kuin vastaantulijoillekin. :D

 • Jenniii

  Erottuu ainakin hyvin mustien ja harmaiden talvitakkien joukossa! ;)

 • Jenniii

  Tsemppiä etsintöihin! :) Omani löytyi My o My:n alennusmyynnistä täältä Helsingistä muutama vuosi sitten. Olin hypistellyt ihanan väristä takkia koko syksyn, mutta hinta oli sen verran kova, että normaalihinnalla ei olisi budjetti venynyt. Mutta kunnon alelappu vauhditti sitten ostopäätöstä. ;)

 • Jenniii

  Hyvin bongattu! Vanhan kirkon edestähän tämä eli kotoisasti Ruttopuistosta. ;)

 • Jenniii

  Pipoissakin on paljon eroja ja huomaan, etteivät läheskään kaikki sovi minullekaan. Kannattaa siis sovitella rohkeasti vain kaupoissa erilaisia, niin kyllä sieltä joku hyvä lopulta löytyy – takaan sen! :) Minä olen kyllä siinä mielessä onnekas, että minulla on keskimäärin melko ”hyvä hattupää” eli monenlaiset päähineet sopivat.

  Yksi juttu, mitä kannattaa myös kokeilla, on hiusten laittaminen tai hatun asettelu päähän eri tavoin. Näyttää usein paremmalta, kun hiuksia vähän pilkottaa hatun alta eli tosi tiukat ponnari- tai nutturakampaukset eivät välttämättä ole parhaita hattujen kaveriksi. Ja olen myös huomannut, että pipon asettelulla on iso merkitys. Minulle sopii parhaiten, kun pipon jättää tuolla tavoin keikkumaan tuonne hiusrajan tuntumaan sen sijaan, että vetäisi sen syvälle päähän. Jollakulla muulla toimii taas paremmin juuri toisinpäin. :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Jotenkin tämä väriläiskätakki on monena vuonna jäänyt kaappiin vähälle käytölle, mutta pitää ehdottomasti pukeutua siihen useammin.

 • Jenniii

  No sanos muuta! :) Tykkään itsekin tosi paljon Sonia Rykielin värikkäästä ja leikkisästä suunnittelutyylistä, joten oli mahtavaa löytää tällainen omaan budjettiin istuva ale-aarre häneltä omaan vaatekaappiin. Ja kiitos! Aamulla vielä emmin koko asua, mutta tästähän tulikin varsinainen yleisön suosikki.

 • Jenniii

  Kiitos! :) Nuo ilmassa leijailevat lumihiutaleet antavat kyllä kuviin oman maagisen lisänsä.

 • Jenniii

  Aikuinen nainen kiittää! ;)

 • Jenniii

  Kiitos! :) 

 • Jenniii

  Kiitos! :) Huulilla on näissä kuvissa Face Stockholmin huulipunasävy Spicy. Taitaa olla aika täydellinen sävy, koska tästä kysellään kovasti joka kerta, kun se näkyy kuvissa. 

 • Jenniii

  Kiitos! :) Oikeasti tuosta tyttösestä on jo tullut niin läppä, että vaikka alan olla itse kyllästynyt tuohon koko sivupalkkitekstiin, on pakko pitää se mukana ihan vain ärsyttääkseni niitä, jotka siitä jaksavat vetää herneitä nenäänsä vuodesta toiseen. :D

 • Jenniii

  Kiitos! :) En olisi heti arvannut, että siinä lumisateessa saisi näin nättejä kuvia otettua, mutta lopulta ilmassa leijuvat hiutaleet toivatkin vain suloista lisätunnelmaa kuviin.

 • Jenniii

  Kiitos! Tämä kokonaisuus jotenkin mietitytti kotoa lähtiessä, mutta hyvähän siitä sittenkin tuli. :)

 • Jenniii

  No kiitos ihana sinä! :)

 • Jenniii

  En monena päivänä tunne itseäni ihan näin tyttömäiseksi ja naiselliseksi kuin tämä takki, mutta kyllä tämä vain on niin piristävä vaate silloin, kun sen päällensä pukee. :)

 • Jenniii

  Kiitos! Minulla on sellainen yksi vakkarikuvaaja, joka haluaa pysytellä nimettömänä blogissa ja on luovuttanut kuvien oikeudet minulle, joten ihan yksin en näitä kuvia ota. :) Jalustan kanssa kikkailu julkisella paikalla vaatisi jo minultakin vähän rohkeutta, mutta kyllä täältä Helsingin keskustastakin löytyy sellaisia rauhaisia nurkkia, joissa saa otettua kuvia ilman suurempaa huomiota. Kaikkeen tietysti myös tottuu. :) Sunnuntaiaamuna ennen kymmentä sai kyllä tuolla Ruttopuistossakin olla aivan rauhassa. Yksi tai kaksi koiranulkoiluttajaa taisi tulla vastaan. ;)

 • Jenniii

  Kiitos! :) 

 • Anna-Maija

  Onnea tyttöselle! :D Mua aina naurattaa tää ”tyttönen-juttu”, kun joskus kirjoitit siitä, että jotkut ihan oikeasti on vetänyt herneen nenään moisesta. Itsekin olen tyttö, vaikka samat luvut pyörähtää pian mittariin kuin sinulle. Itselläni on vielä kaksi lasta (tyttöä!), mutta silti tytöttelen itseäni! :) Ja asusta, takki on upean värinen!

 • Jenniii

  Hahah, no niin minuakin! :D Siis tästä tyttönen-sanasta vedetään säännöllisin väliajoin hernettä nenään kommenttiboksissa ja keskustelupalstoilla. En halua viedä mielensäpahoittajilta hyvää aihetta, joten annetaan tyttösen olla ja pysyä. ;)

 • hannnnahh

  No voi morjens miten IHANA takki. Huokailin tätä jo eilen illalla mutta piti vielä palata kommentoimaan. Ehdottomasti käytä useammin, tosi ihanan värinen ja kaikinpuolin malliltaankin ihan täydellinen :) Tuli oikein hyvälle mielelle! Niin ja onnea syntymäpäivän johdosta. Itselläkin parin viikon päästä merkkipäivä, 30v kolkuttelee jo ovella ;) Ostaisinko itselleni lahjaksi uuden takin, nyt on niin kova inspiration overload käynnissä :D

 • Minä vain

  Myöhästyneet synttärionnittelut! <3

 • Jenniii

  Hahaha, kiitos! :D Tällaisen näyttävämmän vaatteen kanssa tulee asukuvissa helposti se olo, että kun se on kerran nähty, se on jo nähty. Mutta kyllä tätäkin takkia saa asusteilla, alaosilla ja hius/meikkityylillä muunneltua eri näköiseksi. Se aina vain välillä itseltä unohtuu. :)

  Onnea jo etukäteen sinullekin merkkipäivän johdosta! Jos lähikulmilla on UFFin liikkeitä, niin suosittelen tsekkaamaan talvitakkien varalta ne ihan ensimmäiseksi – olen itse bongaillut tänä talvena UFFin rekeiltä aivan mielettömiä talvitakkeja. :)

 • Jenniii

  Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kiitos! :)

Related posts